agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 jo-jo napisał(a):Kto jest większy? :evil_lol: hehe konkursy se wymyslaja a ja musze z aparatem latac....ktory notabene sie psuje i zostane bez:-(
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 paula_z napisał(a): Hihihi :D Ktos Dilkowi skopiowal jedno uszko ;) tak na probe, na chwilke:) chcialam zobaczyc jak sie bedzie prezentowal:)
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):czesc czołem Dilerki:multi: witam cieplutenko:loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Bry dzionek:loveu: Wróciłam ze szkoły :D Co u was Dilerki? dzionek bry:) a u nas wszystko ok...cieplo mamy,wolne od pracy mamy i nic nie robimy dzis...:razz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 majoka napisał(a):Gdzie jestescie Dilerki:mad: :mad: :mad: no przeciez jestem tuuuuu...dlaczemu z kijami na mnie zaraz buuuu buuuu:placz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 teqquila napisał(a):Witajcie :) helol:multi: AgusiaTerierka napisał(a):A gdzie nowe zdjęcia? eeeeee...w komputerze??:evil_lol: Rinuś napisał(a):cos utknelo pieskowi ??:eviltong::eviltong::eviltong: sliczne fotki :) dziekujemy:multi: i zapraszamy:) Kate I Luka napisał(a):Cześć sąsiadom zza Odry :multi: :multi: :multi: :multi: halo sasiadko z Piotrowic:loveu:
goldenka245 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hello ;* Przylazłam znów ze SSSzkoły ;) Był sprawdzian z przyry a babe z religi dało sie ubłagac żeby kartkówy nie robiła :D Na wf były jaja, no ale nie po o to tu przyszłam :D Przyszłam Was odwiedzić ;-) Kiedy skopiujecie drugie ucho?:evil_lol:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Hello ;* Przylazłam znów ze SSSzkoły ;) Był sprawdzian z przyry a babe z religi dało sie ubłagac żeby kartkówy nie robiła :D Na wf były jaja, no ale nie po o to tu przyszłam :D Przyszłam Was odwiedzić ;-) Kiedy skopiujecie drugie ucho?:evil_lol: helol:) jak obczaje jak mu je wsadzic do kserokopiarki:diabloti:
goldenka245 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):helol:) jak obczaje jak mu je wsadzic do kserokopiarki:diabloti: :grin::grin::grin::grin::grin::grin: Pomóc Ci?:chainsaw: :evil_lol:
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dobry :) Byłam tu u Was, wieczorem przyjdę jeszcze :)
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 goldenka245 napisał(a)::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Pomóc Ci?:chainsaw: :evil_lol: wiesz co jak zobaczylam to narzedzie do pomocy to ci chyba jednak podziekuje:eviltong:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 bonita napisał(a):Dobry :) Byłam tu u Was, wieczorem przyjdę jeszcze :) a przyjdz jak musisz:diabloti: wyganiac cie nie bede:diabloti: a moze jakie fotki zapodam....:razz:
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):a przyjdz jak musisz:diabloti: wyganiac cie nie bede:diabloti: a moze jakie fotki zapodam....:razz: Tak mnie cieplutko zapraszasz że jeszcze wlazłam przed wyjsciem:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 bonita napisał(a):Tak mnie cieplutko zapraszasz że jeszcze wlazłam przed wyjsciem:loveu: :loveu: :loveu: nic a nic ci ludziska nie pojmuja:razz: :diabloti:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):heloł Dilery :diabloti: no i co dalej?? helol helol i pooooszol:)
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry:multi: ja w ogóle nie wiem jak to się stało, ale jesteśmy tu po raz pierwszy:oops::oops::oops::oops: no to mam teraz do nadrobienia sporo:cool3:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Imbir1 napisał(a):Dzień dobry:multi: ja w ogóle nie wiem jak to się stało, ale jesteśmy tu po raz pierwszy:oops::oops::oops::oops: no to mam teraz do nadrobienia sporo:cool3: hura:multi: cieszym sie ze was widzim u nas:multi: zapraszamy goraco do naszego zapomnianego przez swiat blogaska:)
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):hura:multi: cieszym sie ze was widzim u nas:multi: zapraszamy goraco do naszego zapomnianego przez swiat blogaska:) eeee, chyba nie do końca taki zapomniany, widzę, ze sporo się dzieje:lol: my będziemy zaglądć:lol:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Vectra napisał(a):cześć Dilery :) czesc rozgadana Vectro:)
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Imbir1 napisał(a):eeee, chyba nie do końca taki zapomniany, widzę, ze sporo się dzieje:lol: my będziemy zaglądć:lol: :multi::multi: zagladajcie:)
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):hura:multi: cieszym sie ze was widzim u nas:multi: zapraszamy goraco do naszego zapomnianego przez swiat blogaska:) :grin: nie wezmiesz nas na litosc:lol: :evil_lol: zdjecia dawaj:mad: :evil_lol:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a)::grin: nie wezmiesz nas na litosc:lol: :evil_lol: zdjecia dawaj:mad: :evil_lol: zdjecia mam ale nie dam bo mi sie chce...a tak w ogole to mi aparat odmawia wspolpracy....:-(
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):zdjecia mam ale nie dam bo mi sie chce...a tak w ogole to mi aparat odmawia wspolpracy....:-( To taki z niego agent:evil_lol: ...
Recommended Posts