Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Agniesia:loveu::loveu: I Diluś:loveu::loveu: I zmarscki :grins: :grins:

kikutek też był :roll:...i króffki :evil_lol::evil_lol:...czy będą jeszcze inne zwierzątka :p

:hand: .....bry .....:grins: :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
kikutek też był :roll:...i króffki :evil_lol::evil_lol:...czy będą jeszcze inne zwierzątka :p

Oby były, bo tu zawsze talentowe są foty :)

Posted

[quote name='apple']Coś ty- a myslałam że Króffka:evil_lol::loveu:
http://images49.fotosik.pl/30/185287b623f914f0.jpg

nieeee :grins:kruuufkaaaaa

[quote name='lolka75']
a za takie fotki to sie do mnie nie odzywaj:obrazic:.................:loveu:

no skoro nalegasz:diabloti:

[quote name='jbk']Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884
nie przepraszaj
[quote name='Selket']Agniesia:loveu::loveu: I Diluś:loveu::loveu: I zmarscki :grins: :grins:
na szczescie nie moje te zmarscki:diabloti:
[quote name='jbk']Ja tak nieśmiało dzień dobry chciałam powiedzieć przy sobocie.......
odpowiadam : dzien dobry:p
[quote name='Alicja']

chimoczki?:razz:
[quote name='jbk']Oby były, bo tu zawsze talentowe są foty :)
ojjjj:oops:

Posted

Za tydzien w niedziele,23 listopada , a jest to dla nas bardzo wazna data wychodze za maz:roll:po raz kolejny:evil_lol:.Co niektorzy wiedza,ze ten dzien jest w zyciu moim i Bartka dniem raczej smutnym,dlatego moj niby maz:diabloti: specjalnie wybral ten dzien aby,ze tak powiem rozpoczac od nowa i aby ta data przestala nam sie zle kojarzyc.
Mam jednak maly problem......do diabla ciezkiego w czym ja pojde na ten moj slub:placz:

Posted

agbar napisał(a):
Za tydzien w niedziele,23 listopada , a jest to dla nas bardzo wazna data wychodze za maz:roll:po raz kolejny:evil_lol:.Co niektorzy wiedza,ze ten dzien jest w zyciu moim i Bartka dniem raczej smutnym,dlatego moj niby maz:diabloti: specjalnie wybral ten dzien aby,ze tak powiem rozpoczac od nowa i aby ta data przestala nam sie zle kojarzyc.
Mam jednak maly problem......do diabla ciezkiego w czym ja pojde na ten moj slub:placz:

23 to jedna z dwóch moich ulubionych liczb ;)

Kup coś jasnego, kostiumik czy sukienkę ;)

Posted

agbar napisał(a):

ta tez ma problemy:shake:
a w czym sie idzie do slubu:cool3:...w bialej suknie a'la beza z trenem, z zajebistym welonem upietym na czubku glowy:loveu:....
no ja nie wiem ze taka duza babeczka a nie kuma co to slub:shake:

:diabloti:

Posted

cholerka chyba zaproszenie do mnie nie doszło :hmmmm: musiało gdzieś zabłądzić na poczcie :evil_lol:

a co do kiecki - to Maga miała świetną :loveu: ja siew niej zakochałam - w kiecce - nie w Madze przecież :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
23 to jedna z dwóch moich ulubionych liczb ;)

Kup coś jasnego, kostiumik czy sukienkę ;)

nie lubie cyfry 23..ale moze zaczne:razz:

bosh..:mdleje: ja w sukience:roll:

lolka75 napisał(a):
ta tez ma problemy:shake:
a w czym sie idzie do slubu:cool3:...w bialej suknie a'la beza z trenem, z zajebistym welonem upietym na czubku glowy:loveu:....

suknia...:mdleje:...beza:mdleje:..tren :mdleje:
pojde w gumowcach i kurtce p/deszczowej..bede oryginalna:evil_lol:
malawaszka napisał(a):
cholerka chyba zaproszenie do mnie nie doszło :hmmmm: musiało gdzieś zabłądzić na poczcie :evil_lol:

a co do kiecki - to Maga miała świetną :loveu: ja siew niej zakochałam - w kiecce - nie w Madze przecież :evil_lol:

Jak to nie doszlo:mad::diabloti:

nieeee no ja wiem ze nie w Madze przeciez:razz:
Ale fakt faktem kiecke miala pikna....

Posted

[quote name='lolka75']ta tez ma problemy:shake:

ha ha ha ...Loluś koffam Ciem :multi::evil_lol:

Aguś tak myślałam o tej dacie ale nie śmiałam wczoraj zapytać :razz: nawet Madzi mówiłam że tajemnicą owiałaś datę ZAMĄŻPÓJŚCIA ;)... teraz zacznie się inny rozdział ... bosh i już nie będziesz dziewicą ... to z nas 3 teraz 2 zostaniemy nie pobłogosławione :placz:.....:roll::evil_lol:
Co do stroju ...a co myślisz o takich zajebistych spodniach ..z lekkiego materiału i krótkiej bluzeczce ...no troszkę strojna musialaby być jakieś coś z żabocikiem czy delikatną falbaneczką przy dekolcie ... lub w stylu japońskim :roll:.... bo za cholere w sukni cię nie kojarzę :shake:

Posted

[quote name='Alicja']ha ha ha ...Loluś koffam Ciem :multi::evil_lol:

Aguś tak myślałam o tej dacie ale nie śmiałam wczoraj zapytać :razz: nawet Madzi mówiłam że tajemnicą owiałaś datę ZAMĄŻPÓJŚCIA ;)... teraz zacznie się inny rozdział ... bosh i już nie będziesz dziewicą ... to z nas 3 teraz 2 zostaniemy nie pobłogosławione :placz:.....:roll::evil_lol:
Co do stroju ...a co myślisz o takich zajebistych spodniach ..z lekkiego materiału i krótkiej bluzeczce ...no troszkę strojna musialaby być jakieś coś z żabocikiem czy delikatną falbaneczką przy dekolcie ... lub w stylu japońskim :roll:.... bo za cholere w sukni cię nie kojarzę :shake:

W spodniach do ślubu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='jbk']W spodniach do ślubu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

nooo ...widziałam laskę zajebiście wygladała ...w spodniach rurkach i w japońskim stylu tunice ...naprawdę z klasą ...
poza tym ja szłam np w granatowo - fioletowej sukni z malowanymi ręcznie kolorowymi irysami ...suknia mgiełka ...pod spodem satynowa koszuleczka :p..dam fotkę ...tyle że na focie nie widać efekta ....a była naprawdę zjawiskowa jak na te czasy .... tyle ze ja brałam w USC bo kościelny mnie nie interesi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']nooo ...widziałam laskę zajebiście wygladała ...w spodniach rurkach i w japońskim stylu tunice ...naprawdę z klasą ...
poza tym ja szłam np w granatowo - fioletowej sukni z malowanymi ręcznie kolorowymi irysami ...suknia mgiełka ...pod spodem satynowa koszuleczka :p..dam fotkę ...tyle że na focie nie widać efekta ....a była naprawdę zjawiskowa jak na te czasy .... tyle ze ja brałam w USC bo kościelny mnie nie interesi :evil_lol:

Daj fotkę :) Ja też tylko w USC, i jeszcze 9-letni syn nam foty ciachał ;) Ale miałam kostiumik jasny -fuuuuj, chciałam w dżinsach i ponaciąganym czarnym swetrze, ale nie dali :(

Posted

i pożegnasz klan dziewic :placz: :placz: :placz:

mamusi na ślub nie zaprosiłaś :placz: :placz:

ale to dobrze , nie lubię takich imprez :evil_lol: :evil_lol:

to będę opijać , nową drogę życia waszego , aby te 23 było szczęśliwe :multi: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']i pożegnasz klan dziewic :placz: :placz: :placz:

mamusi na ślub nie zaprosiłaś :placz: :placz:

ale to dobrze , nie lubię takich imprez :evil_lol: :evil_lol:

to będę opijać , nową drogę życia waszego , aby te 23 było szczęśliwe :multi: :multi: :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spijemy się wirtualnie :knajpa: ....ale to jak ...kiedy będzie panieńskie :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']

Aguś tak myślałam o tej dacie ale nie śmiałam wczoraj zapytać :razz: nawet Madzi mówiłam że tajemnicą owiałaś datę ZAMĄŻPÓJŚCIA

nie owialam tajemnica tylko eeee...zapomnialam:evil_lol:

[quote name='Vectra']i pożegnasz klan dziewic :placz:

mamusi na ślub nie zaprosiłaś :placz:

ale to dobrze , nie lubię takich imprez :evil_lol:

to będę opijać , nową drogę życia waszego , aby te 23 było szczęśliwe :multi: :loveu:
moze nie opuszcze klanu:razz:moze sie pomyle i powiem: i nie dopuszcze cie az do smierci:diabloti:
[quote name='Alicja']
:evil_lol:spijemy się wirtualnie :knajpa: ....ale to jak ...kiedy będzie panieńskie :hmmmm:
w sobote wiczorem tu na blogasie:evil_lol:
[quote name='jonQuilla']znów udowadniasz ze piekło istnieje :evil_lol:

taaa a szatan zamieszkal u mnie w domu pod postacia demona zwanego Dealerem:diabloti:

[quote name='BeaC']http://images26.fotosik.pl/294/2b7509d8bc4e7419.jpg

mistrzostwo świata:crazyeye:
ojj:oops:dziekuje:oops:

Posted

[quote name='agbar']Jestem zalamana:placz:pani z iksami znowu zbanowana:placz::evil_lol:

:glaszcze: wspieram Cię w twym cierpieniu :evil_lol:
a za co ze zapytam :razz::razz:

witaj :multi::loveu: oć na rogalika ;)

Posted

[quote name='jbk']To jak pijemy wirtualnie w sobotę, to ja pizzę przyniosę :) Będzie piwko czy coś grubszego kalibru?

pomyślimy już bliżej imprezki ;)

Posted

[quote name='Alicja']pomyślimy już bliżej imprezki ;)

Bo wiadomo, że trzeba dopasować menu, jakby było czerwone wino, to czerwone mięso pasuje, na przykład ;)

Posted

[quote name='jbk']Bo wiadomo, że trzeba dopasować menu, jakby było czerwone wino, to czerwone mięso pasuje, na przykład ;)

a jak pstrąg to co pijemy ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze: wspieram Cię w twym cierpieniu :evil_lol:
a za co ze zapytam :razz::razz:

witaj :multi::loveu: oć na rogalika ;)

No wlasnie nie wiem za co...ale pewnie jak zwykle..za trollowanie:diabloti:
ale dlaczego:placz:dlaczego:placz:o ja nieszczesna:placz:

[quote name='jbk']To jak pijemy wirtualnie w sobotę, to ja pizzę przyniosę :) Będzie piwko czy coś grubszego kalibru?

Bedzie zarcia,picia do zabicia:evil_lol:
O prezentach nie zapomnijta:razz::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...