Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Selket']Agniesia:loveu::loveu: I Diluś:loveu::loveu: I zmarscki :grins: :grins: kikutek też był :roll:...i króffki :evil_lol::evil_lol:...czy będą jeszcze inne zwierzątka :p :hand: .....bry .....:grins: :loveu:
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja'] kikutek też był :roll:...i króffki :evil_lol::evil_lol:...czy będą jeszcze inne zwierzątka :p :hand: .....bry .....:grins: :loveu: Oby były, bo tu zawsze talentowe są foty :)
agbar Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='apple']Coś ty- a myslałam że Króffka:evil_lol::loveu: http://images49.fotosik.pl/30/185287b623f914f0.jpg nieeee :grins:kruuufkaaaaa [quote name='lolka75'] a za takie fotki to sie do mnie nie odzywaj:obrazic:.................:loveu: no skoro nalegasz:diabloti: [quote name='jbk']Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 nie przepraszaj [quote name='Selket']Agniesia:loveu::loveu: I Diluś:loveu::loveu: I zmarscki :grins: :grins: na szczescie nie moje te zmarscki:diabloti: [quote name='jbk']Ja tak nieśmiało dzień dobry chciałam powiedzieć przy sobocie....... odpowiadam : dzien dobry:p [quote name='Alicja'] kikutek też był :roll:...i króffki :evil_lol::evil_lol:...czy będą jeszcze inne zwierzątka :p :hand: .....bry .....:grins: :loveu: chimoczki?:razz: [quote name='jbk']Oby były, bo tu zawsze talentowe są foty :) ojjjj:oops:
agbar Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Za tydzien w niedziele,23 listopada , a jest to dla nas bardzo wazna data wychodze za maz:roll:po raz kolejny:evil_lol:.Co niektorzy wiedza,ze ten dzien jest w zyciu moim i Bartka dniem raczej smutnym,dlatego moj niby maz:diabloti: specjalnie wybral ten dzien aby,ze tak powiem rozpoczac od nowa i aby ta data przestala nam sie zle kojarzyc. Mam jednak maly problem......do diabla ciezkiego w czym ja pojde na ten moj slub:placz:
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 agbar napisał(a):Za tydzien w niedziele,23 listopada , a jest to dla nas bardzo wazna data wychodze za maz:roll:po raz kolejny:evil_lol:.Co niektorzy wiedza,ze ten dzien jest w zyciu moim i Bartka dniem raczej smutnym,dlatego moj niby maz:diabloti: specjalnie wybral ten dzien aby,ze tak powiem rozpoczac od nowa i aby ta data przestala nam sie zle kojarzyc. Mam jednak maly problem......do diabla ciezkiego w czym ja pojde na ten moj slub:placz: 23 to jedna z dwóch moich ulubionych liczb ;) Kup coś jasnego, kostiumik czy sukienkę ;)
lolka75 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 agbar napisał(a):Za tydzien w niedziele,23 listopada , a jest to dla nas bardzo wazna data wychodze za maz:roll:po raz kolejny:evil_lol:.Co niektorzy wiedza,ze ten dzien jest w zyciu moim i Bartka dniem raczej smutnym,dlatego moj niby maz:diabloti: specjalnie wybral ten dzien aby,ze tak powiem rozpoczac od nowa i aby ta data przestala nam sie zle kojarzyc. Mam jednak maly problem......do diabla ciezkiego w czym ja pojde na ten moj slub:placz: ta tez ma problemy:shake: a w czym sie idzie do slubu:cool3:...w bialej suknie a'la beza z trenem, z zajebistym welonem upietym na czubku glowy:loveu:.... no ja nie wiem ze taka duza babeczka a nie kuma co to slub:shake: :diabloti:
malawaszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 cholerka chyba zaproszenie do mnie nie doszło :hmmmm: musiało gdzieś zabłądzić na poczcie :evil_lol: a co do kiecki - to Maga miała świetną :loveu: ja siew niej zakochałam - w kiecce - nie w Madze przecież :evil_lol:
agbar Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 jbk napisał(a):23 to jedna z dwóch moich ulubionych liczb ;) Kup coś jasnego, kostiumik czy sukienkę ;) nie lubie cyfry 23..ale moze zaczne:razz: bosh..:mdleje: ja w sukience:roll: lolka75 napisał(a):ta tez ma problemy:shake: a w czym sie idzie do slubu:cool3:...w bialej suknie a'la beza z trenem, z zajebistym welonem upietym na czubku glowy:loveu:.... no ja nie wiem ze taka duza babeczka a nie kuma co to slub:shake: :diabloti: suknia...:mdleje:...beza:mdleje:..tren :mdleje: pojde w gumowcach i kurtce p/deszczowej..bede oryginalna:evil_lol: malawaszka napisał(a):cholerka chyba zaproszenie do mnie nie doszło :hmmmm: musiało gdzieś zabłądzić na poczcie :evil_lol: a co do kiecki - to Maga miała świetną :loveu: ja siew niej zakochałam - w kiecce - nie w Madze przecież :evil_lol: Jak to nie doszlo:mad::diabloti: nieeee no ja wiem ze nie w Madze przeciez:razz: Ale fakt faktem kiecke miala pikna....
Selket Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jutowy worek i róziowa kokardecka :grins: :grins:
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='lolka75']ta tez ma problemy:shake: a w czym sie idzie do slubu:cool3:...w bialej suknie a'la beza z trenem, z zajebistym welonem upietym na czubku glowy:loveu:.... no ja nie wiem ze taka duza babeczka a nie kuma co to slub:shake: :diabloti: ha ha ha ...Loluś koffam Ciem :multi::evil_lol: Aguś tak myślałam o tej dacie ale nie śmiałam wczoraj zapytać :razz: nawet Madzi mówiłam że tajemnicą owiałaś datę ZAMĄŻPÓJŚCIA ;)... teraz zacznie się inny rozdział ... bosh i już nie będziesz dziewicą ... to z nas 3 teraz 2 zostaniemy nie pobłogosławione :placz:.....:roll::evil_lol: Co do stroju ...a co myślisz o takich zajebistych spodniach ..z lekkiego materiału i krótkiej bluzeczce ...no troszkę strojna musialaby być jakieś coś z żabocikiem czy delikatną falbaneczką przy dekolcie ... lub w stylu japońskim :roll:.... bo za cholere w sukni cię nie kojarzę :shake:
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja']ha ha ha ...Loluś koffam Ciem :multi::evil_lol: Aguś tak myślałam o tej dacie ale nie śmiałam wczoraj zapytać :razz: nawet Madzi mówiłam że tajemnicą owiałaś datę ZAMĄŻPÓJŚCIA ;)... teraz zacznie się inny rozdział ... bosh i już nie będziesz dziewicą ... to z nas 3 teraz 2 zostaniemy nie pobłogosławione :placz:.....:roll::evil_lol: Co do stroju ...a co myślisz o takich zajebistych spodniach ..z lekkiego materiału i krótkiej bluzeczce ...no troszkę strojna musialaby być jakieś coś z żabocikiem czy delikatną falbaneczką przy dekolcie ... lub w stylu japońskim :roll:.... bo za cholere w sukni cię nie kojarzę :shake: W spodniach do ślubu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']W spodniach do ślubu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooo ...widziałam laskę zajebiście wygladała ...w spodniach rurkach i w japońskim stylu tunice ...naprawdę z klasą ... poza tym ja szłam np w granatowo - fioletowej sukni z malowanymi ręcznie kolorowymi irysami ...suknia mgiełka ...pod spodem satynowa koszuleczka :p..dam fotkę ...tyle że na focie nie widać efekta ....a była naprawdę zjawiskowa jak na te czasy .... tyle ze ja brałam w USC bo kościelny mnie nie interesi :evil_lol:
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja']nooo ...widziałam laskę zajebiście wygladała ...w spodniach rurkach i w japońskim stylu tunice ...naprawdę z klasą ... poza tym ja szłam np w granatowo - fioletowej sukni z malowanymi ręcznie kolorowymi irysami ...suknia mgiełka ...pod spodem satynowa koszuleczka :p..dam fotkę ...tyle że na focie nie widać efekta ....a była naprawdę zjawiskowa jak na te czasy .... tyle ze ja brałam w USC bo kościelny mnie nie interesi :evil_lol: Daj fotkę :) Ja też tylko w USC, i jeszcze 9-letni syn nam foty ciachał ;) Ale miałam kostiumik jasny -fuuuuj, chciałam w dżinsach i ponaciąganym czarnym swetrze, ale nie dali :(
Vectra Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 i pożegnasz klan dziewic :placz: :placz: :placz: mamusi na ślub nie zaprosiłaś :placz: :placz: ale to dobrze , nie lubię takich imprez :evil_lol: :evil_lol: to będę opijać , nową drogę życia waszego , aby te 23 było szczęśliwe :multi: :multi: :loveu:
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Vectra']i pożegnasz klan dziewic :placz: :placz: :placz: mamusi na ślub nie zaprosiłaś :placz: :placz: ale to dobrze , nie lubię takich imprez :evil_lol: :evil_lol: to będę opijać , nową drogę życia waszego , aby te 23 było szczęśliwe :multi: :multi: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:spijemy się wirtualnie :knajpa: ....ale to jak ...kiedy będzie panieńskie :hmmmm:
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 znów udowadniasz ze piekło istnieje :evil_lol: a Dili to zaganiał te krowy? :cool3::cool3: jaką fryzure ma :evil_lol: tupecik :) http://images39.fotosik.pl/30/39401306242d8809.jpg
BeaC Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://images26.fotosik.pl/294/2b7509d8bc4e7419.jpg mistrzostwo świata:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
agbar Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja'] Aguś tak myślałam o tej dacie ale nie śmiałam wczoraj zapytać :razz: nawet Madzi mówiłam że tajemnicą owiałaś datę ZAMĄŻPÓJŚCIA nie owialam tajemnica tylko eeee...zapomnialam:evil_lol: [quote name='Vectra']i pożegnasz klan dziewic :placz: mamusi na ślub nie zaprosiłaś :placz: ale to dobrze , nie lubię takich imprez :evil_lol: to będę opijać , nową drogę życia waszego , aby te 23 było szczęśliwe :multi: :loveu: moze nie opuszcze klanu:razz:moze sie pomyle i powiem: i nie dopuszcze cie az do smierci:diabloti: [quote name='Alicja'] :evil_lol:spijemy się wirtualnie :knajpa: ....ale to jak ...kiedy będzie panieńskie :hmmmm: w sobote wiczorem tu na blogasie:evil_lol: [quote name='jonQuilla']znów udowadniasz ze piekło istnieje :evil_lol: taaa a szatan zamieszkal u mnie w domu pod postacia demona zwanego Dealerem:diabloti: [quote name='BeaC']http://images26.fotosik.pl/294/2b7509d8bc4e7419.jpg mistrzostwo świata:crazyeye: ojj:oops:dziekuje:oops:
agbar Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Jestem zalamana:placz:pani z iksami znowu zbanowana:placz::evil_lol:
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='agbar']Jestem zalamana:placz:pani z iksami znowu zbanowana:placz::evil_lol: :glaszcze: wspieram Cię w twym cierpieniu :evil_lol: a za co ze zapytam :razz::razz: witaj :multi::loveu: oć na rogalika ;)
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To jak pijemy wirtualnie w sobotę, to ja pizzę przyniosę :) Będzie piwko czy coś grubszego kalibru?
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='jbk']To jak pijemy wirtualnie w sobotę, to ja pizzę przyniosę :) Będzie piwko czy coś grubszego kalibru? pomyślimy już bliżej imprezki ;)
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja']pomyślimy już bliżej imprezki ;) Bo wiadomo, że trzeba dopasować menu, jakby było czerwone wino, to czerwone mięso pasuje, na przykład ;)
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='jbk']Bo wiadomo, że trzeba dopasować menu, jakby było czerwone wino, to czerwone mięso pasuje, na przykład ;) a jak pstrąg to co pijemy ;):evil_lol:
agbar Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: wspieram Cię w twym cierpieniu :evil_lol: a za co ze zapytam :razz::razz: witaj :multi::loveu: oć na rogalika ;) No wlasnie nie wiem za co...ale pewnie jak zwykle..za trollowanie:diabloti: ale dlaczego:placz:dlaczego:placz:o ja nieszczesna:placz: [quote name='jbk']To jak pijemy wirtualnie w sobotę, to ja pizzę przyniosę :) Będzie piwko czy coś grubszego kalibru? Bedzie zarcia,picia do zabicia:evil_lol: O prezentach nie zapomnijta:razz::diabloti:
Recommended Posts