agbar Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Alicja napisał(a):http://images40.fotosik.pl/34/61be5cc3acc0db8a.jpg skadś znam Tych Dwoje ;) z kartki na wegiel moze?:evil_lol::evil_lol: jbk napisał(a):A nie zabiłaś się w tych butach? I jeszcze mi powiedz, czy data 23-ego będzie Ci się teraz lepiej kojarzyć? sie nie zabilam,jestem zaprawiona:p A data? Mysle ,ze teraz bedzie juz lepiej...w niedziele zadne z nas chyba nie pomyslalo o tym co sie wydarzylo 3 lata wczesniej....i mam nadzieje ,ze tak zostanie.
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wielkie gratulacje i życzenia kolorowego życia [COLOR=Navy]na [COLOR=Yellow]tej [COLOR=Lime]nowej [COLOR=Magenta]drodze[COLOR=SandyBrown]!!!!!!!!!!!![COLOR=Navy][COLOR=Yellow][COLOR=Lime][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][SIZE=2][COLOR=Black] :laola::laola: Jak tylko mnie nie ma na dogo, to zaraz jakaś rewolucja...:evil_lol:
agbar Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 AlKil napisał(a):Wielkie gratulacje i życzenia kolorowego życia [COLOR=navy]na [COLOR=yellow]tej [COLOR=lime]nowej [COLOR=magenta]drodze[COLOR=sandybrown]!!!!!!!!!!!![COLOR=navy][COLOR=yellow][COLOR=lime][COLOR=magenta][COLOR=sandybrown] [SIZE=4][COLOR=darkorchid]:laola::laola: Jak tylko mnie nie ma na dogo, to zaraz jakaś rewolucja...:evil_lol: To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol:
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 agbar napisał(a):To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol: Teraz po ślubie pora na przychówek jakisik nowy ;)
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Alicja napisał(a):aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... No wiesz, wszystko zależy od punktu widzenia ;)
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :lol::lol:agbar napisał(a):To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol: wezmę to sobie do serca!!:lol: jbk napisał(a):Teraz po ślubie pora na przychówek jakisik nowy ;) Oooo właśnie! Przecież Dilski przeszedł test z dziecięciem...:cool3: Alicja napisał(a):aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... No ja bym już takiej nie chciała, ale co innego Ty Alu, Ty przecież kochasz dzieci....:eviltong:
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 agbar napisał(a): A data? Mysle ,ze teraz bedzie juz lepiej...w niedziele zadne z nas chyba nie pomyslalo o tym co sie wydarzylo 3 lata wczesniej....i mam nadzieje ,ze tak zostanie. :klacz: i świetnie!!!!!! :loveu: :multi:
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 AlKil napisał(a): No ja bym już takiej nie chciała, ale co innego Ty Alu, Ty przecież kochasz dzieci....:eviltong: :mad::mad::mad:
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Byłam:multi: a ty kaj...na miesiąc miodowy pojechałas czy jak:hmmmm:
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Byłam:multi: a ty kaj...na miesiąc miodowy pojechałas czy jak:hmmmm: Toć po ślubie to normalka ;)
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agbar napisał(a):Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo... Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake: Bardzo niepierwszorzędnie.
agbar Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo... Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake:
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agbar']Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo... Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake: :placz::placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ... następną razą weź innego kolegę :roll:;)
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ... następną razą weź innego kolegę :roll:;) Z nowszym samochodem ;)
AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Alicja napisał(a)::mad::mad::mad: No co, od razu z kijem na mnie??? :evil_lol:
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Witam :) Co nowego u naszej świeżej młodej mężatki? A u jej pięknego pieseczka?
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='AlKil']No co, od razu z kijem na mnie??? :evil_lol: :razz::razz:no so ...no ....tak se wichure robiłam :grins:......praffda Aga :grins:
AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:no so ...no ....tak se wichure robiłam :grins:......praffda Aga :grins: jak Ci za mało wichrów, to zapraszam do mnie. Ledwo łeb wystawisz za drzwi, to już masz wrażenie, że Ci go urywa...:cool3:
Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Z nowszym samochodem ;) uuuu , polemizowała bym :diabloti:
agbar Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ... następną razą weź innego kolegę :roll:;) noo miala byc...:-( [quote name='jbk']Z nowszym samochodem ;) ten byl nowy.....:roll: [quote name='jbk']Witam :) Co nowego u naszej świeżej młodej mężatki? A u jej pięknego pieseczka? Pieseczek szaleje,spi,zre,wydala i tak w kolko....ja podobnie:diabloti:
malawaszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 coś te kadry do mnie nie przemawiają :errrr:
Recommended Posts