Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):

z kartki na wegiel moze?:evil_lol::evil_lol:

jbk napisał(a):
A nie zabiłaś się w tych butach?

I jeszcze mi powiedz, czy data 23-ego będzie Ci się teraz lepiej kojarzyć?

sie nie zabilam,jestem zaprawiona:p

A data? Mysle ,ze teraz bedzie juz lepiej...w niedziele zadne z nas chyba nie pomyslalo o tym co sie wydarzylo 3 lata wczesniej....i mam nadzieje ,ze tak zostanie.

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie gratulacje i życzenia kolorowego życia [COLOR=Navy]na [COLOR=Yellow]tej [COLOR=Lime]nowej [COLOR=Magenta]drodze[COLOR=SandyBrown]!!!!!!!!!!!![COLOR=Navy][COLOR=Yellow][COLOR=Lime][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][SIZE=2][COLOR=Black]

:laola::laola:

Jak tylko mnie nie ma na dogo, to zaraz jakaś rewolucja...:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Wielkie gratulacje i życzenia kolorowego życia [COLOR=navy]na [COLOR=yellow]tej [COLOR=lime]nowej [COLOR=magenta]drodze[COLOR=sandybrown]!!!!!!!!!!!![COLOR=navy][COLOR=yellow][COLOR=lime][COLOR=magenta][COLOR=sandybrown]

[SIZE=4][COLOR=darkorchid]:laola::laola:

Jak tylko mnie nie ma na dogo, to zaraz jakaś rewolucja...:evil_lol:

To bywaj czesciej bo mi na razie rewolucji wystarczy:evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):

Teraz po ślubie pora na przychówek jakisik nowy ;)

Posted

Alicja napisał(a):
aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

No wiesz, wszystko zależy od punktu widzenia ;)

Posted

:lol::lol:

agbar napisał(a):

wezmę to sobie do serca!!:lol:

jbk napisał(a):
Teraz po ślubie pora na przychówek jakisik nowy ;)

Oooo właśnie! Przecież Dilski przeszedł test z dziecięciem...:cool3:

Alicja napisał(a):
aaa tam taka Rewolucja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

No ja bym już takiej nie chciała, ale co innego Ty Alu, Ty przecież kochasz dzieci....:eviltong:

Posted

agbar napisał(a):

A data? Mysle ,ze teraz bedzie juz lepiej...w niedziele zadne z nas chyba nie pomyslalo o tym co sie wydarzylo 3 lata wczesniej....i mam nadzieje ,ze tak zostanie.

:klacz: i świetnie!!!!!! :loveu: :multi:

Posted

[quote name='apple']Byłam:multi: a ty kaj...na miesiąc miodowy pojechałas czy jak:hmmmm:

Toć po ślubie to normalka ;)

Posted

agbar napisał(a):
Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo...
Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti:
Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake:

Bardzo niepierwszorzędnie.

Posted

Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo...
Ale oczywiscie caly misterny plan w pizdu...kolega z ktorym mialam jechac do Polski nie dojechal do Niemiec bo mu sie auto rozkraczylo zaraz za granica i doopa....Ale dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti:
Myslalam tez ze zrobie niespodziewanke reszcie mojego muska czyli Ali i Magdzie no ale jak zwykle nie wyszlo:roll:Ja nie moge nic planowac:shake:

Posted

[quote name='agbar']Jestem,jestem....mialam jechac..Nie na miesiac miodowy co prawda ale na weekend do brata,chcialam w koncu zobaczyc mojego bratanka na zywo...

:placz::placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ...

następną razą weź innego kolegę :roll:;)

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ...

Z nowszym samochodem ;)

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz:no so ...no ....tak se wichure robiłam :grins:......praffda Aga :grins:

jak Ci za mało wichrów, to zapraszam do mnie. Ledwo łeb wystawisz za drzwi, to już masz wrażenie, że Ci go urywa...:cool3:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz: a miała być taka fajna niespodziewajka ...

noo miala byc...:-(

[quote name='jbk']Z nowszym samochodem ;)
ten byl nowy.....:roll:

[quote name='jbk']Witam :) Co nowego u naszej świeżej młodej mężatki? A u jej pięknego pieseczka?

Pieseczek szaleje,spi,zre,wydala i tak w kolko....ja podobnie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...