Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']DEALER! Dobre były pulpeciki?? Smaczne? Udały się pańci?

:mad::diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahaha Aga ja proponuję co byś ty te swoje przygody wydała.........zarobisz miliony:evil_lol:[/FONT]

kiedy ja nie mam zadnych przygod....Moje zycie jest tak proste i nudne ,ze bardziej juz nie mozna:roll:

[quote name='lolka75']co do nosa.....mam na niego sposob:cool3:. Niestety nie sprawdzam ze wzgledu na obrzydliwosc owego. Ja nienawidze cebuli a tej tyczy sie sposob. Cza przekroic cebule na pol i uciac sobie po piorku na jeden otwor nosowy i wsadzic owe piorko do nosa na ksztalt klow slonia:roll:. Mojej cioci pomagalo:roll:....
drugi sposob:nalezy zrobic sobie inchalacje z.... musztardy. Do goracej wody dodac sporo intensywnej musztardy i wdychac:roll:... pomagalo mojej naucz\ycielce
co do kradzieja Dilunia.... wypchac:diabloti:
a co do biednego Bartunia :placz:. Moj Eryk ma jakis wrodzony niedobor magnezu i potasu. Musi co jakis czas dostawac uderzeniowa dawke bo jak n ie dostanie to ma nocne ataki co sie zwa "zespol niespokojnych nog". Ale u niego nie jest to az tak dotkliwe zeby mu zagrazalo. I nie ma jakichs specjalnych lekow zaleconych. Ja poprostu raz w miesiacu daje mu powiekszona dawke witamin z zaznaczonym ze zawieraja magnez i potas (multisanostol)
nie caluje sie z Toba bo jestes obsmarkana:diabloti:...za to cmoki dla Bartusia i Dilusia:loveu:

dziekuje ci kochana za dobre rady:diabloti:nie jestem obsmarkana,naumialam sie wydmuchiwac nos w chusteczke:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]przyłóż ssawkę z odkurzacza do noska ....wytrąba ci porządnie ;)

witaj słoneczno-jesiennie :loveu::loveu::loveu:

u nas o 6 rano było 4 stopnie w południe 20 :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyłóż ssawkę z odkurzacza do noska ....wytrąba ci porządnie ;)[/FONT]

[FONT=Arial]witaj słoneczno-jesiennie :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]u nas o 6 rano było 4 stopnie w południe 20 :roll:[/FONT]

U nas tak samo ;) Jak wyszłam o drugiej na babysitterowy spacer z dzieckiem, to pot mi płynął po plecach z gorąca, a jak wracałam po czwartej, to miałam zamarznięte dłonie...

Posted

[quote name='jbk']Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :)

[FONT=Arial]ooo wstałaś o tej samej porze co Ozzy :diabloti:

cze Smarkatku :p:loveu:
[/FONT]

Posted

MONOLOG FACETA ....

Nie rozumiem kobiet...:
Przekluwaja sobie uszy,nosy,pepki,brodawki.Rodza dzieci,wstrzykuja silikon w rozne czesci ciala,depiluja goracym woskiem wlosy na nogach,pod nosem,na wzgorkach lonowych.Robia sobie lifting,tatuaze,odsysaja sobie tluszcz,zmniejszaja posladki,usuwaja zebra,operuja biusty,usuwaja skorki na palcachi robia mnostwo innych bolesnych rzeczy....
A nie mozna ich bzyknac!!::
Bo je QRWA...GLOWA BOLI!!!!:diabloti:

Dzien dobry wieczor:multi:

Posted

[quote name='agbar']MONOLOG FACETA ....

Nie rozumiem kobiet...:
Przekluwaja sobie uszy,nosy,pepki,brodawki.Rodza dzieci,wstrzykuja silikon w rozne czesci ciala,depiluja goracym woskiem wlosy na nogach,pod nosem,na wzgorkach lonowych.Robia sobie lifting,tatuaze,odsysaja sobie tluszcz,zmniejszaja posladki,usuwaja zebra,operuja biusty,usuwaja skorki na palcachi robia mnostwo innych bolesnych rzeczy....

Ha ha ha

witaj:multi::multi::multi: słonko pieknie świeći
wprawdzie nie maiała pradu wieczorem wczoraj i se poszłam wczesnie spac........ piec mi przez to wygasł
dobrze że się lodówka nie rozmroziła
i jest pięknie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jbk']No właśnie mnie głowa boli.... :diabloti:

[FONT=Arial]:roflt:

Tylko nie pokazuj TZtowi :evil_lol:

helołłłłłłł:multi::loveu:
[/FONT]

Posted

agbar napisał(a):
MONOLOG FACETA ....

Nie rozumiem kobiet...:

:grin: bauahahah eee cos w tym jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: [/FONT]

[FONT=Arial]Tylko nie pokazuj TZtowi :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]helołłłłłłł:multi::loveu:[/FONT]

Właśnie powiedziałam, masażyk mi zrobi, to pomaga ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...