agbar Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='jbk']DEALER! Dobre były pulpeciki?? Smaczne? Udały się pańci? :mad::diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahaha Aga ja proponuję co byś ty te swoje przygody wydała.........zarobisz miliony:evil_lol:[/FONT] kiedy ja nie mam zadnych przygod....Moje zycie jest tak proste i nudne ,ze bardziej juz nie mozna:roll: [quote name='lolka75']co do nosa.....mam na niego sposob:cool3:. Niestety nie sprawdzam ze wzgledu na obrzydliwosc owego. Ja nienawidze cebuli a tej tyczy sie sposob. Cza przekroic cebule na pol i uciac sobie po piorku na jeden otwor nosowy i wsadzic owe piorko do nosa na ksztalt klow slonia:roll:. Mojej cioci pomagalo:roll:.... drugi sposob:nalezy zrobic sobie inchalacje z.... musztardy. Do goracej wody dodac sporo intensywnej musztardy i wdychac:roll:... pomagalo mojej naucz\ycielce co do kradzieja Dilunia.... wypchac:diabloti: a co do biednego Bartunia :placz:. Moj Eryk ma jakis wrodzony niedobor magnezu i potasu. Musi co jakis czas dostawac uderzeniowa dawke bo jak n ie dostanie to ma nocne ataki co sie zwa "zespol niespokojnych nog". Ale u niego nie jest to az tak dotkliwe zeby mu zagrazalo. I nie ma jakichs specjalnych lekow zaleconych. Ja poprostu raz w miesiacu daje mu powiekszona dawke witamin z zaznaczonym ze zawieraja magnez i potas (multisanostol) nie caluje sie z Toba bo jestes obsmarkana:diabloti:...za to cmoki dla Bartusia i Dilusia:loveu: dziekuje ci kochana za dobre rady:diabloti:nie jestem obsmarkana,naumialam sie wydmuchiwac nos w chusteczke:diabloti:
BeaC Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dawno mnie nie było ale juz przybyąłm wieczorowa pora spaliłam tony lisci:diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Arial]przyłóż ssawkę z odkurzacza do noska ....wytrąba ci porządnie ;) witaj słoneczno-jesiennie :loveu::loveu::loveu: u nas o 6 rano było 4 stopnie w południe 20 :roll:[/FONT]
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyłóż ssawkę z odkurzacza do noska ....wytrąba ci porządnie ;)[/FONT] [FONT=Arial]witaj słoneczno-jesiennie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]u nas o 6 rano było 4 stopnie w południe 20 :roll:[/FONT] U nas tak samo ;) Jak wyszłam o drugiej na babysitterowy spacer z dzieckiem, to pot mi płynął po plecach z gorąca, a jak wracałam po czwartej, to miałam zamarznięte dłonie...
mar....ka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 hej siostrzyczko, łapie moment między pdawaniem smoka małej, aby się przywitac:))
jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :)
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='jbk']Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) [FONT=Arial]ooo wstałaś o tej samej porze co Ozzy :diabloti: cze Smarkatku :p:loveu:[/FONT]
lolka75 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wstal nowy dzien glutku:loveu::multi: cho na kaff:cool3:
agbar Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 MONOLOG FACETA .... Nie rozumiem kobiet...: Przekluwaja sobie uszy,nosy,pepki,brodawki.Rodza dzieci,wstrzykuja silikon w rozne czesci ciala,depiluja goracym woskiem wlosy na nogach,pod nosem,na wzgorkach lonowych.Robia sobie lifting,tatuaze,odsysaja sobie tluszcz,zmniejszaja posladki,usuwaja zebra,operuja biusty,usuwaja skorki na palcachi robia mnostwo innych bolesnych rzeczy.... A nie mozna ich bzyknac!!:: Bo je QRWA...GLOWA BOLI!!!!:diabloti: Dzien dobry wieczor:multi:
malawaszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 hahahaha :evil_lol: dopiero teraz poczytałam o Waszych chorowaniach i proszę się już uspokoić i nie chorować!!!! :p
BeaC Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agbar']MONOLOG FACETA .... Nie rozumiem kobiet...: Przekluwaja sobie uszy,nosy,pepki,brodawki.Rodza dzieci,wstrzykuja silikon w rozne czesci ciala,depiluja goracym woskiem wlosy na nogach,pod nosem,na wzgorkach lonowych.Robia sobie lifting,tatuaze,odsysaja sobie tluszcz,zmniejszaja posladki,usuwaja zebra,operuja biusty,usuwaja skorki na palcachi robia mnostwo innych bolesnych rzeczy.... A nie mozna ich bzyknac!!:: Bo je QRWA...GLOWA BOLI!!!!:diabloti: Dzien dobry wieczor:multi: Ha ha ha witaj:multi::multi::multi: słonko pieknie świeći wprawdzie nie maiała pradu wieczorem wczoraj i se poszłam wczesnie spac........ piec mi przez to wygasł dobrze że się lodówka nie rozmroziła i jest pięknie:loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='jbk']No właśnie mnie głowa boli.... :diabloti: [FONT=Arial]:roflt: Tylko nie pokazuj TZtowi :evil_lol: helołłłłłłł:multi::loveu: [/FONT]
e.v.a Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 agbar napisał(a):MONOLOG FACETA .... Nie rozumiem kobiet...: Przekluwaja sobie uszy,nosy,pepki,brodawki.Rodza dzieci,wstrzykuja silikon w rozne czesci ciala,depiluja goracym woskiem wlosy na nogach,pod nosem,na wzgorkach lonowych.Robia sobie lifting,tatuaze,odsysaja sobie tluszcz,zmniejszaja posladki,usuwaja zebra,operuja biusty,usuwaja skorki na palcachi robia mnostwo innych bolesnych rzeczy.... A nie mozna ich bzyknac!!:: Bo je QRWA...GLOWA BOLI!!!!:diabloti: Dzien dobry wieczor:multi: :grin: bauahahah eee cos w tym jest :evil_lol:
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: [/FONT] [FONT=Arial]Tylko nie pokazuj TZtowi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]helołłłłłłł:multi::loveu:[/FONT] Właśnie powiedziałam, masażyk mi zrobi, to pomaga ;)
lolka75 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 http://images48.fotosik.pl/26/78f6075d1f988a30.jpg :evil_lol::loveu::loveu::evil_lol: czy ja juz pisalam ze uwielbiam tego ufoludka:loveu::multi:
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciebie zobaczył :eviltong::eviltong::eviltong: http://images33.fotosik.pl/398/4e8d5706ab36bb2e.jpg ławka debeściarska ;)[/FONT]
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 http://images48.fotosik.pl/26/78f6075d1f988a30.jpg - super minka ;) A ławka coś krzywa...
agbar Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciebie zobaczył :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]http://images33.fotosik.pl/398/4e8d5706ab36bb2e.jpg[/FONT] skad wiesz:razz::evil_lol: [quote name='jbk'] A ławka coś krzywa... tylko nieco...:cool1:niespodzianke sie ma jak sie siada na niej:evil_lol:Mozna sie nogami nakryc:diabloti:
Recommended Posts