Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
coś te kadry do mnie nie przemawiają

:errrr:

Posluchalam uwaznie i faktycznie...nie przemawiaja...nic a nic..milcza jak gupie jakie...:niewiem::diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uprzejmie informuje,ze pogoda oszalala...:roll:Wczoraj po poludniu pilismy kawe na tarasie ,siedzac w krotkich rekawkach...
Wraz z pogoda oszalalam ja i dokonalam gruntownego wysprzatania chalupy:roll:Zakupilam sporo niebednych mi do zycia rzeczy typu: nowe dywaniki do lazienki( achhh jakie mieciusie i puszyste one sa:loveu:),a takze kilka..eee nascie rodzajow swieczek:roll:,nowe reczniki w morskie wzory( szczegolnie ujal mnie konik morski:evil_lol:).Nie zapomnialam takze o sobie i zakupilam pare nowych ciuszkow i tu wlasnie pojawil sie problem bo stwierdzilam,ze na juz potrzebuje nowej komody do sypialni a najlepiej dwoch....Pan maz po wysluchaniu mej stanowczej wypowiedzi wyszedl i spalil galezie,ostale sie po usunieciu nadmiernie wyroslych tuji...ale nie powiedzial NIE:diabloti:nic nie powiedzial:evil_lol:nie rozumiem dlaczego...a ja go tak kocham:loveu:i dlatego wlasnie zakupie zaraz na ebayu dwie komodki i bedzie mial chlopak zajecie-skladanie szafek jest chyba lepsze niz palenie galezi...w domu cieplusio i dymem nie bedzie smierdzial:evil_lol:

Posted

W tym pachnacym wiosna powietrzu spacerowalismy dzis po lesie oraz po lakach przyleglych....widzialam sarne...i dlatego ,ze ja widzialam wpadl mi do glowy pomysl na prezent pod choinke..dla mnie oczywiscie:grins:..chce objektyw..dluuugi i jasny....tylko kto to powie mojemu mezowi:hmmmm::diabloti:

a pod lasem biegal piesek:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:multi:ja mu powiem ja :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zrob to blagam:modla::evil_lol:
[quote name='mimi_91']Witam po raz pierwszy;)

widzę że nie tylko moja bokserka ma zamiłowanie do piłeczek:evil_lol:

śliczny jest:loveu:

witamy:multi:i zapraszamy czesciej:)on ma tez zamilowanie do patyczkow,kamyczkow,kradnie maslo,jogurty i wiele innych produktow,zjada papcie,drze gazety i wszelkie inne papiery oraz kartony,slini sie jak czlowiek je czipsy,rzuca sie na inne psy,wpycha sie na sofe,kapie mu z fafli jak sie napije,ma podniebienie jak krolewicz i nie chce jesc byle czego,wyje jak sam zostaje w domu:roll:...komu pieska ,komu????:diabloti:

[quote name='Alicja']:razz::razz:masz te czekolade ????;)

nie:shake:ale mam produkt zastepczy-kakao:multi::evil_lol:

Posted

no pewnie że składanie komód to lepsze zajęcie od palenia gałęzi :)

a jak ładnie u Was słońce świeci :loveu:
i zazdraszczam tej możliwości siedzenia w krótkich rękawkach na dworze :crazyeye:

Posted

[quote name='evaxon']ale wiesz.... nie ma nic za darmo:cool1::cool1::cool1:

to wiesz....dziekuje za wspolprace..poradze se sama:grins:

[quote name='jonQuilla']no pewnie że składanie komód to lepsze zajęcie od palenia gałęzi :)

a jak ładnie u Was słońce świeci :loveu:
i zazdraszczam tej możliwości siedzenia w krótkich rękawkach na dworze :crazyeye:

Pieknie swiecilo zaprawde powiadam Wam:loveu:
[quote name='lolka75']http://images40.fotosik.pl/35/598feab597dae5da.jpg
nosz jak ktos powie ze to nie arystokrata to chyba slepy:shake:

czesc Agniesiu z komodkami:loveu::multi:

czesc Lolusia z zarlokami:evil_lol:

[quote name='Alicja']:razz::razz:połknął piłkę :hmmmm:

i jak zamówiłaś ??

nie polknal:diabloti:

ZAMOWILAM:multi::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
to wiesz....dziekuje za wspolprace..poradze se sama:grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak tam wolisz:evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: byłam i pisałam ...i znikło :mad::mad::mad:

to teraz tylko napiszę... guten tag :hmmmm: czy morgen :roll: i lecę z Ozzy na siq:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...