Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']na wiecej nie ma szans..nie bede pieniedzy na kundla wydawac:diabloti:[/quote]
słuszne podejście :diabloti: szkoda kasy na te darmozjady :shake: :shake: lepiej przepić , przynajmniej człowiek jaką frajdę ma :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']słuszne podejście :diabloti: szkoda kasy na te darmozjady :shake: :shake: lepiej przepić , przynajmniej człowiek jaką frajdę ma :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

noooo tylko kurde na drugi dzien tak doopiato:evil_lol:ale zawsze mozna poprawic:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']milion zdjec a ta oczywiscie doope widziala :evil_lol:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ajjjć....bo ładna to widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']słuszne podejście :diabloti: szkoda kasy na te darmozjady :shake: :shake: lepiej przepić , przynajmniej człowiek jaką frajdę ma :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[quote name='agbar']noooo tylko kurde na drugi dzien tak doopiato:evil_lol:ale zawsze mozna poprawic:evil_lol:[/quote]

jakie madre dziouszki na tym dogo siedza:multi::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']jakie madre dziouszki na tym dogo siedza:multi::loveu:[/quote]

nooo nie da sie ukryc:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]weź idź do jakiegoś WC w jakieś w miarę cywilizowanej wsi i urwnij ze spłuczki łańcuszek ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]weź idź do jakiegoś WC w jakieś w miarę cywilizowanej wsi i urwnij ze spłuczki łańcuszek ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
w sławojkach spłuczka :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']w sławojkach spłuczka :hmmmm: :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:mad:napisałam w miare ucywilizowanej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:mad:napisałam w miare ucywilizowanej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
w niecywilizowanej to się za stodoła idzie :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]weź idź do jakiegoś WC w jakieś w miarę cywilizowanej wsi i urwnij ze spłuczki łańcuszek ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

bylam....w mojej w miare cywilizowanej lazience:diabloti:ni ma tam lancucha...ani nawet sznura na pranie:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']bylam....w mojej w miare cywilizowanej lazience:diabloti:ni ma tam lancucha...ani nawet sznura na pranie:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
kupie Ci z metra :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]kupie Ci z metra :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

to w metrze mozna wieszac pranie?:hmmmm:

Posted

curva curva curva.....Dealer wyrwal sobie pazura na spacerze...:mdleje:
nie calkiem ale ta twarda czesc odeszla wysoko od tej miekkiej....zemdleje se chyba....:mdleje:
co ja mam z tym zrobic????????????
przeciez nie zawine?? smarowac???czym????? o rany...:placz:

Posted

[quote name='agbar']curva curva curva.....Dealer wyrwal sobie pazura na spacerze...:mdleje:
nie calkiem ale ta twarda czesc odeszla wysoko od tej miekkiej....zemdleje se chyba....:mdleje:
przeciez nie zawine?? smarowac???czym????? o rany...:placz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]po pierwsze kobieto nie klnij, usiądź spokojnie i nie panikuj...............woda utleniona polewaj kilka razy dziennie...........bo ona wysusza........

możesz mu zrobić kukiełkę............ale ja odradzam...Luska nie raz se pazura wyrwała........... tylko za 1 razem byłam u weta.......50 zł zostawiłam kukłe jej na łapie uwił ona w drodze do domu ją ze żarła i tyle.......:angryy:

i chciałam powiedzieć, że widziałam koszącego Dilskiego.......ty on ma tak jak moja ale moja jest bardziej zajadła............ nie rezygnuje do końca koszenia (23 ary:cool1:)
[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A kuku[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-549.gif[/IMG] Witaj Ago! Wstawaj już śpiochu:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']curva curva curva.....Dealer wyrwal sobie pazura na spacerze...:mdleje:
o matulu....biedny Dili:placz:...jak przeczytalam to skurczu macicy dostalam......jak to musi bolec paskudnie:placz:. Nie wiem co sie robi wtedy...chyba nic.... pazurek musi odrosnac:shake:. A krwawi?

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]po pierwsze kobieto nie klnij, usiądź spokojnie i nie panikuj...............woda utleniona polewaj kilka razy dziennie...........bo ona wysusza........[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]możesz mu zrobić kukiełkę............ale ja odradzam...Luska nie raz se pazura wyrwała........... tylko za 1 razem byłam u weta.......50 zł zostawiłam kukłe jej na łapie uwił ona w drodze do domu ją ze żarła i tyle.......:angryy:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]i chciałam powiedzieć, że widziałam koszącego Dilskiego.......ty on ma tak jak moja ale moja jest bardziej zajadła............ nie rezygnuje do końca koszenia (23 ary:cool1:)[/COLOR][/B]
[/quote]

wiele zniese..bom pigula z zawodu:cool1:ale nie u mojego psa i moich bliskich...rozpierdziela mnie normalnie.Dilski mial juz raz tego pazura wyrwanego ale nie tak....Widze ze go boli,pol nocy lazil nie umial se miejsca znalezc....bidul:-(Wode zapodalam, i dzis rano sasiadke zapsiona spotkalam pozalilam sie i dala mi taki spray wysuszajacy...do weta chyba na razie nie polece,popatrze jak sie bedzie goic....
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kuku[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-549.gif[/IMG] Witaj Ago! Wstawaj już śpiochu:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wstalam juz daaaaaaawno...pies mi nie dal spac...Poszlam na spacer i prawie Diliego zgubilam-taka mgla byla...:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']o matulu....biedny Dili:placz:...jak przeczytalam to skurczu macicy dostalam......jak to musi bolec paskudnie:placz:. Nie wiem co sie robi wtedy...chyba nic.... pazurek musi odrosnac:shake:. A krwawi?[/quote]

ja tez dostalam skurczu...az mnie w doopie zaszczypialo...a wogole malo nie umarlam jak B. wpadl do domu i ryknal ze Dili krwawi:mdleje:
Na pewno go boli bo znam mojego psa i widze....ale juz nie krawi na szczescie....
Ja podobnie jak Bea jak sie pierwszy raz takie cos zdarzylo polecialam do weta,ale on sam powiedzial ze niewiele moze zrobic,pazur odrosnie a on moze tylko masc dac i wode utleniona..wiec teraz na razie nie lece.Poobserwuje przez pare dni....:cool1:

I w ogole to cie witam i sie pytam czy dojrzewasz:razz::razz::diabloti:

Posted

zza mgly wylania sie slonce:multi::multi:....bedzie pieknie:multi::multi:

macie tu jeszcze moich drogich kosiarzy:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/200/06ec8f9895ee3f69.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/228/9b77881f176318bb.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/228/df1a320835686149.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/227/dac3d9d63df9988a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images31.fotosik.pl/227/dac3d9d63df9988a.jpg[/url]
przyczajony Tygrys ;)

berczysław :p:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][URL]http://images31.fotosik.pl/227/dac3d9d63df9988a.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]przyczajony Tygrys ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]berczysław :p:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
dooobryyyyyyy:loveu:
slonce sie rozbrykalo:multi:wiec ide sobie do ogrodecka:p

Posted

Przemywaj to tylko (wodą) , nie zawijaj ... bo się zasmrodzi ;)
No i trochę go wyhamuj ze spacerami .. i do wesela sie zagoi :cool3:

Posted

[quote name='agbar']ja tez dostalam skurczu...az mnie w doopie zaszczypialo...a wogole malo nie umarlam jak B. wpadl do domu i ryknal ze Dili krwawi:mdleje:
Na pewno go boli bo znam mojego psa i widze....ale juz nie krawi na szczescie....
Ja podobnie jak Bea jak sie pierwszy raz takie cos zdarzylo polecialam do weta,ale on sam powiedzial ze niewiele moze zrobic,pazur odrosnie a on moze tylko masc dac i wode utleniona..wiec teraz na razie nie lece.Poobserwuje przez pare dni....:cool1:

I w ogole to cie witam i sie pytam czy dojrzewasz:razz::razz::diabloti:[/quote]
probuje dojrzec:roll:..ale jeszcze osobisty maz w domciu;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...