PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a): No dobra Piotrek, przyznaj sie ze ta chorobe wymysliles bo boisz sie przyjechac do Katowic :razz: :evil_lol: :evil_lol: :-( Mróweczko najdroższa, gdybym tylko mógł to do Ciebie jeszcze dziś bym pędził :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mróweczko najdroższa, gdybym tylko mógł to do Ciebie jeszcze dziś bym pędził :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ;) ... :scared: :evil_lol: badzmy szczerzy -nie mozesz bo sie boisz :evil_lol: :evil_lol: :cool1: :cool1:
Agga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 haha piekna impreza musiała być. Ledwo na łóżko może wejść:shake: :lol:
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='mrowka']:scared: :evil_lol: badzmy szczerzy -nie mozesz bo sie boisz :evil_lol: :evil_lol: :cool1: :cool1: Ja tu do Ciebie tak ładnie piszę a Ty co? :roll: :shake: :-(
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja tu do Ciebie tak ładnie piszę a Ty co? :roll: :shake: :-( no dobra niech Ci będzie, tylko nei rycz mi tu.. :placz: :placz: Jaka wielka szkoda, ze nie przyjedziesz... Wszyscy juz skakali z radosci, a tu teraz taka wiadomosc :-( :placz: Chyba z tego wzystkiego skoncze z dogomania... Sami oszusci najpierw mowia ze przyjezdzaja, a pozniej ze nie :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):no dobra niech Ci będzie, tylko nei rycz mi tu.. :placz: :placz: Jaka wielka szkoda, ze nie przyjedziesz... Wszyscy juz skakali z radosci, a tu teraz taka wiadomosc :-( :placz: Chyba z tego wzystkiego skoncze z dogomania... Sami oszusci najpierw mowia ze przyjezdzaja, a pozniej ze nie :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: I po co ta ironia i nieszczere łzy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Mrowka sami oszuści nie ...ja przyjadę;)
agbar Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 halooo czy ktoś tu obsługuje???:evil_lol: jak nie to sam sie obsłużę...:diabloti:
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='dealer'] jak nie to sam sie obsłużę...:diabloti: hehe mozna sie domyslec ze chodzi mu o lodowke:D
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']I po co ta ironia i nieszczere łzy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak! :cool3: :lol: haa a ja zobacze kochanego Dealerka a Wy nie!! haaa... :Cool!: :bigcool: :Cool!: Mrowka sami oszuści nie ...ja przyjadę;-) No chociaz jedna pozadna.. :razz: :multi: :loveu:
agbar Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 ja chce na łózko... błagam... nie to nie...tak sobie będę stał.. uff.. :)
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Padłem :lol: :lol: :lol: ...
niki_ill Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Bosh co za zaje.....a fotka :evil_lol: :cool2: :roflt: . Co za desperacja boksera:razz:
e.v.a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 nie no nie no ja wymiekam z tych łóżkowych fotek :roflt::roflt::roflt:
agbar Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 to jest moja piłka ... mniam pyszna piłka chrup chrup mniam mniam... :)
Teba Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 ta ostatnia fotka jest po prostu zajebista :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: śliczny psiak :D ja bym mu wywróżyła wspólne gonitwy z moją sunią :D
e.v.a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 a mi sie wydaje iż niejaki Dealer a raczej jego wlascicekla ma za male łóżko i dlatego on tak smiesznie wisi :roflt: czas kupic nowe spanko :D
agbar Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 faktycznie łózko robi sie małe jak Dili rano sie przychodzi poprzytulać:) ale za to jak ciepło:)
bellatriks Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hejka, gorące pozdrowionka!!!;) fotki przecudne!
agbar Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Tebusa napisał(a):ta ostatnia fotka jest po prostu zajebista :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: śliczny psiak :D ja bym mu wywróżyła wspólne gonitwy z moją sunią :D tak tylko najpierw mój agresor musiałby zrobic jatke adopiero potem zabawa:) zapraszam do Katowic:)
Recommended Posts