Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

mrowka napisał(a):
No dobra Piotrek, przyznaj sie ze ta chorobe wymysliles bo boisz sie przyjechac do Katowic :razz: :evil_lol: :evil_lol:

:-(

Mróweczko najdroższa, gdybym tylko mógł to do Ciebie jeszcze dziś bym pędził :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Mróweczko najdroższa, gdybym tylko mógł to do Ciebie jeszcze dziś bym pędził :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
:scared: :evil_lol:

badzmy szczerzy -nie mozesz bo sie boisz :evil_lol: :evil_lol: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='mrowka']:scared: :evil_lol:

badzmy szczerzy -nie mozesz bo sie boisz :evil_lol: :evil_lol: :cool1: :cool1:

Ja tu do Ciebie tak ładnie piszę a Ty co? :roll: :shake: :-(

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja tu do Ciebie tak ładnie piszę a Ty co? :roll: :shake: :-(

no dobra niech Ci będzie, tylko nei rycz mi tu..

:placz: :placz: Jaka wielka szkoda, ze nie przyjedziesz... Wszyscy juz skakali z radosci, a tu teraz taka wiadomosc :-( :placz: Chyba z tego wzystkiego skoncze z dogomania... Sami oszusci najpierw mowia ze przyjezdzaja, a pozniej ze nie :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

mrowka napisał(a):
no dobra niech Ci będzie, tylko nei rycz mi tu..

:placz: :placz: Jaka wielka szkoda, ze nie przyjedziesz... Wszyscy juz skakali z radosci, a tu teraz taka wiadomosc :-( :placz: Chyba z tego wzystkiego skoncze z dogomania... Sami oszusci najpierw mowia ze przyjezdzaja, a pozniej ze nie :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

I po co ta ironia i nieszczere łzy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']I po co ta ironia i nieszczere łzy? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak! :cool3: :lol:

haa a ja zobacze kochanego Dealerka a Wy nie!! haaa...
:Cool!: :bigcool: :Cool!:

Mrowka sami oszuści nie ...ja przyjadę;-)

No chociaz jedna pozadna.. :razz: :multi: :loveu:

Posted

ta ostatnia fotka jest po prostu zajebista :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: śliczny psiak :D ja bym mu wywróżyła wspólne gonitwy z moją sunią :D

Posted

a mi sie wydaje iż niejaki Dealer a raczej jego wlascicekla ma za male łóżko i dlatego on tak smiesznie wisi :roflt:
czas kupic nowe spanko :D

Posted

Tebusa napisał(a):
ta ostatnia fotka jest po prostu zajebista :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: śliczny psiak :D ja bym mu wywróżyła wspólne gonitwy z moją sunią :D

tak tylko najpierw mój agresor musiałby zrobic jatke adopiero potem zabawa:) zapraszam do Katowic:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...