Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ewa, a Ty tylko o jednym :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Tak wogóle to dzień dobry Agnieszko ;) ...

dziń dobry a właściwie dobry wieczór Piotrusiu:)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
hahaha co to za pileczki :lol:

:evil_lol: piłeczki juz niedługo:) we wtorek idziemy na hmmm...wiecie co..nie mówie i nie pisze głosno bo Dili leży obok:)

Posted

dealer napisał(a):
jestesmy jestesmy:)
jak tam? komp naprawiony?:)

Jesczze nie, czekam na Basie z Dawidkiem :mad: :multi:

dealer napisał(a):
:evil_lol: piłeczki juz niedługo:) we wtorek idziemy na hmmm...wiecie co..nie mówie i nie pisze głosno bo Dili leży obok:)

Juz teraz??? :shock: no to suupe!! Czyli zaniedlugo będe mogła Was przywitac w gronie "seksualnych inaczej" suuuper!!! :bigcool: :Cool!: :loveu: :evil_lol: I bedzie miec taka zgrabniutka doopolinke :loveu: :multi:
No to dobrze, ze w sobote bedzie spacerek bo pozniej nie wiadomo kiedy! :razz:

Posted

no i widzisz....do mojego:) nie wiem czy zmienił zdanie czy co???:) w kazdym badz razie powiedziałam mu ze Dili sie robi agresywny i ze moze to pomoze...umówiłam sie na wtorek na popłudnie...troche sie denerwuje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:)

Posted

[quote name='dealer']no i widzisz....do mojego:) nie wiem czy zmienił zdanie czy co???:) w kazdym badz razie powiedziałam mu ze Dili sie robi agresywny i ze moze to pomoze...umówiłam sie na wtorek na popłudnie...troche sie denerwuje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:)
ooo no proszę proszę.. :lol: Czyzby Pan Weterynarz zmienił zdanie ;)
No, ale to dobrze ze sie juz zdecydowaliscie i jestescie umowieni.. :multi:
Po wtorku to ja nie wiem jak bede dwoch wariatow rozrozniac :shake: :oops: :evil_lol: :evil_lol:

Nie wiem, czy widziałaś, ale pewnie nie..
Mejk pare godzin po kastracji :evil_lol:

Dwa dni po :evil_lol:

Posted

[quote name='mrowka']ooo no proszę proszę.. :lol: Czyzby Pan Weterynarz zmienił zdanie ;)
No, ale to dobrze ze sie juz zdecydowaliscie i jestescie umowieni.. :multi:
Po wtorku to ja nie wiem jak bede dwoch wariatow rozrozniac :shake: :oops: :evil_lol: :evil_lol:

Nie wiem, czy widziałaś, ale pewnie nie..
Mejk pare godzin po kastracji :evil_lol:

Dwa dni po :evil_lol:

chciałam sie rozesmiac ale hmm nie wypada sie smiac z "seksualnego inaczej" :) no ale nie wygladał na zrozpaczonego:)

Posted

noo glonojad to dobre okreslenie:) ja go czasem nazywam Jamochłonem - bo on skład sie głównie z otworu gebowego zasysajacego wszystko co sie da zassać:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...