Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy Orange:) faktycznie jak widzi mnie z aparatem to zaraz sie ustawia...pomału zbliża....... i próbuje do zjeść:)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Ja chce jeszcze więcej!! :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='dealer']Mrówcia dokładnie to w Piotrowicach koło szkoły policji przy samym lesie:) z tego co wiem jadąc z Tych ( z Tychów??) przejezdzasz niedaleko mnie:)

zapraszam gorrrrrrraco o ile sie nie boisz jatki na początku która niewatpliwie nastapi:)
Dzis z Banitą nie było az tak źle jak sie spodziwałam ale moze dlatego że to sunia....

Pozdrawiam
Dealer, Piotrowice powiadasz? :hmmmm: zaraz poszukam jakiegos polaczenia jak cos znajde to dam znac ;)
Jatki raczej sie nie boje, bo Mejk przewaznie nie wdaje sie w bojki (mam nadzieje, ze i tym razem tak bedzie). Wartko sprobowac, jezeli to moze pomoc w tym zeby Dealerek zmienil nastawienie choc troche do psow :multi:
A co do Tych, to obie wersje sa poprane i Tych i Tychow :cool3:

Jaka mordulka kochanaa :loveu: Dealerkuuuuu moze sie za niedlugo zobaczymy :bigcool:

Posted

Mrówko droga a gdzie Ty w tych Tychach:) mieszkasz??? Bo kolega małzonek zaproponował zebysmy do Ciebie przyjechali - my jesteśmy zmotoryzowani a po ci Ty masz sie autobusami tłuc w taka pogodę?:) Co Ty na to?

Posted

dealer napisał(a):
dlaczego tak myślisz???

Bo to Mrówka jest, raz jest raz jej nie mam :roll: ...
Wyłazi ze swojego mrowiska tylko wtedy gdy ma na to ochotę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Wczorajszy popołudniowy spacer z Szafirem

ach te uszy powiewajace na wietrze:)

jestem duchem...

zaraz cię ugryzę w ....:)

a kuku:)

a kto nas podłaczył do prądu??

cdn:)

Posted

To sa zdjęcia na legowiskach Dilusia żeby nie było że nie ma:):lol: :evil_lol:

to na dole przy schodach

to na dole w kuchni:)

to u góry w pokoju

a takie niebieskie ma w Rossdorfie:)

czy tyle poduchów i legowisk wystarczy?:)))

Pozdrawiam gorrrąco

Posted

faktycznie Księciunio ...bo jak cos go pod pupka uwiera jakaś fałdka z kocyka czy cóś to już tam nie chce lezec , stoi i czeka aż pańcia pościeli:)

Posted

[quote name='dealer']Mrówko droga a gdzie Ty w tych Tychach:) mieszkasz??? Bo kolega małzonek zaproponował zebysmy do Ciebie przyjechali - my jesteśmy zmotoryzowani a po ci Ty masz sie autobusami tłuc w taka pogodę?:) Co Ty na to?
Dealer :loveu:
Ja mieszkam na samym końcu/poczatku Tychów :lol: Do mnei trzeba sie kierowac tak jak na Kobior by sie jechalo.
No, ale teraz tak.. Kolo mnie jest laka, ale znowu nie ma fajnych terenow do spacerkow. Tylko trzeba by bylo skierowac sie w strone Wyr :evil_lol: No albo "pobladzimy" w lesie ktory jest przy lace..
A Wy macie niedaleko fajne tereny spacerkow? Bo dla nas to tez nie jest klopot wsiasc w autobus i pojechac, tym bardziej ze Mejk uwielbia jezdzic (szczegolnie jak ma kaganiec :evil_lol: ha ha ha).

Zdecydujcie, jak Wam jest lepiej... :loveu:

Pozdawiam Was..

hahaha Dealer! Ze tez Ci tak jest wygodnie:lol:

Jaka rybcia kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...