agbar Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 jutro moze albo kiedys ...:evil_lol: bo znów bedzie ze za szybkie tempo:evil_lol:
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Agnieszko zdjęcia doszły :bigcool: dziękuje!! :bigcool: [quote name='dealer']jutro moze albo kiedys ...:evil_lol: bo znów bedzie ze za szybkie tempo:evil_lol: No i widzisz Piotrek co narobileś :angryy: :mad: :angryy: Masz szczęście, że do tych Katowic nie przyjeżdżasz... Widzę że Dealer to taki chętny do biegania jak mój Loco. Zaczynam wątpić czy to Mejk jest ojcem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... O wyprasszam sobie! Mejk biegał, tylko musial napić się wody, bo w domu oszczędzamy :evil_lol: Dealerek :iloveyou:
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dealer napisał(a):jutro moze albo kiedys ...:evil_lol: bo znów bedzie ze za szybkie tempo:evil_lol: Aguś, ja tylko żartowałem :roll: ... mrowka napisał(a):No i widzisz Piotrek co narobileś :angryy: :mad: :angryy: Masz szczęście, że do tych Katowic nie przyjeżdżasz... Jak mnie na pifko zaprosić nie chciałaś to nie przyjeżdżam :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... mrowka napisał(a):O wyprasszam sobie! Mejk biegał, tylko musial napić się wody, bo w domu oszczędzamy :evil_lol: Za późno na wykręty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
agbar Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 mrowka napisał(a):Agnieszko zdjęcia doszły :bigcool: dziękuje!! :bigcool: no to fajnie:) zapełnij sobie galerie:)
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jak mnie na pifko zaprosić nie chciałaś to nie przyjeżdżam :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Jeśli sądzisz, że wzbudzisz we mnie poczucie winy za to, że nie przyjechałeś to sie grubo mylisz... :cool1: :evil_lol: :evil_lol: I następna porcja zdjęciówek przyszła :multi: zaraz ide wstawiać Mejkolowi do galerii :loveu:
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 :placz: nikt nie odwiedza galerii mojego łobuziaka....ide sie połozyc pod pociag...buuuu
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dealer napisał(a)::placz: nikt nie odwiedza galerii mojego łobuziaka....ide sie połozyc pod pociag...buuuu nooo nie lam sie :) ja odwiedzam i ogladam i podziwiam paskowca :cool3:
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 ooo patyczek:) no i co sie patrzysz ja go pierwszy zobaczyłem.. daj sie pobawić..hauu trzymam mocno nie dasz rady... hehehe mam i nie puszcze:) no ciekawe ile wytrzymasz.. no dobra masz pobaw sie chwilke
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']och te koffane pręguski :loveu: oj bardzo koffffane:) dziekujemy:)
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ooo jakie te zimowe paskowce mile dla siebie :) dziela si epatyczkami nawet :cool3:
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 no nie zawsze było kilka ostrych nawet bardzo , spięć o patyczki i o butelke:) ale to tylko chwilka apotem biegały, skakały, i co im tylko do głowy przyszło:)
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='evaxon']ooo jakie te zimowe paskowce mile dla siebie :) dziela si epatyczkami nawet :cool3: Taa do czasu... :evil_lol: :evil_lol: :placz: nikt nie odwiedza galerii mojego łobuziaka....ide sie połozyc pod pociag...buuuu Jak nie dajesz zdjęć mojego kochanego Dealerka to co Ty chcesz! :shake: :mad: :lol: Ale nam się wczoraj z pogodą udało!! Dzisiaj jest okropnie zimno.. brr Moje kochane dwa wariaty pręgowane :loveu: :loveu: :multi:
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka']Taa do czasu... :evil_lol: :evil_lol: Jak nie dajesz zdjęć mojego kochanego Dealerka to co Ty chcesz! :shake: :mad: :lol: Ale nam się wczoraj z pogodą udało!! Dzisiaj jest okropnie zimno.. brr Moje kochane dwa wariaty pręgowane :loveu: :loveu: :multi: jak to nie daję?? codziennie rzucam tu nowymi fotkami:)
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 ..pies poległ nawet na wieczorny spcer niedał sie namówić:) chyba po tym bieganiu z Mejkiem cos mu sie pomyliło...bo na tym fotelu miescił sie doskonale jak był hmm nieco mniejszy:) i jeszcze na mnie łypał..nie wiedzieć czemu:)
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A jeszcze do Was wpadłam, a co! Ale już uciekam.. :oops: [quote name='dealer']..pies poległ nawet na wieczorny spcer niedał sie namówić:) chyba po tym bieganiu z Mejkiem cos mu sie pomyliło...bo na tym fotelu miescił sie doskonale jak był hmm nieco mniejszy:) i jeszcze na mnie łypał..nie wiedzieć czemu:) hahaha Dealerkuu kochany!! :multi: :loveu: i znowu jakbym Mejka widziała, wczoraj tak samo wygladał po spacerku :evil_lol: :evil_lol: Trzeba się częściej spotykać :lol: Buziaaaaaki w pycholek slodziutki :iloveyou: i drapanko za ucholkami...
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='dealer'] hahaha co to za pileczki :lol:
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 evaxon napisał(a):hahaha co to za pileczki :lol: Ewa, a Ty tylko o jednym :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak wogóle to dzień dobry Agnieszko ;) ...
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Agga napisał(a):Aż się pieskowi brzuszek zapadł:roll: hehe bo on linie trzyma:)
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] aleście dzieciaka wymęczyli :mad: ja przepraszam ja go nie zmuszałam:):)
agbar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 mrowka napisał(a):Pycholku mój hop hop gdzie jesteś??? :loveu: jestesmy jestesmy:) jak tam? komp naprawiony?:)
Recommended Posts