dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dealer']jesli ktos jeszcze ma ochote popluc monitor jak Debest:) to moze sie uda dzieki temu:) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to tak da sie zrobic hahahahhahaha nie no chopak ma zdolnosci hahahahhaa
agbar Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 znowu nikt do nas nie zaglada:( a my i tak sie wkleimy:) po spanku trzeba sie otrząsnąc:) mniam mniam pyszny pan:) pysznyyy jeszcze jeszcze:)
agbar Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 a wczoraj sie popisywał przed gośćmi:) znowu błagał o wejscie na łózko...i jak mu nie pozwolić:)
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hahahahha koniecznie trzeba pozwolic wejsc na wyrko bo tylne łapeCki sie mecza jak tak wisza :roll: klecza :roll: tak dyndaja gdzies z tylu :evil_lol:
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 odrazu lepiej odrazu mina inna taka dumna i blada :D
Basia&Safi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 do Safci tez malo ludzikow zaglada :) a mejk wczoraj opowiadal mi caly spacer :)
agbar Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 a ja zagladałam:) i Mejk opowiadał o Safci:)
Basia&Safi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hihihi super a Ty tez bedziesz jutro w katowicach o ktorej wy sie tam spotykacie :>
agbar Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 nic nie wiem własnie pisłąm smsa do Mrowy tez dokładnie nic nie wie. wynika z pisaniny na forum ze o 12 ale jakos wszyscy zamilkli...a Ty bedziesz???
Basia&Safi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 nie bardzo bo jade jutro do babci i w domku bede ok 15 ale duchem bedziemy z wami :):):):)
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 hahahahah Dealerku Ty wariacie!! hahha ale sie usmialam, monitor zaplutyy ze juz wogole nic nei widze, najpierw Basco teraz Dealerek hahahahaha Wariat kochany!! Juz ja Cie jutro wymecze :loveu: :multi: napewno :smile::smile::smile::smile::smile: Zapamietam, zapamietam :evil_lol: :evil_lol:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 wymecz i z mnie plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :cool3:
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No jasne :razz: wymecze goo za wszystkich... :cool3: tylko pewnie Mejk bedzie udawac, ze jaki to z niego nie jest pieszczoch i zazdrosnik :shake: :mad: :evil_lol:
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dealer']znowu nikt do nas nie zaglada:( a my i tak sie wkleimy:) po spanku trzeba sie otrząsnąc:) Boskie zdjęcie:lol: :sweetCyb: [quote name='dealer']mniam mniam pyszny pan:) pysznyyy jeszcze jeszcze:) Te! Pan! Ty tak się nie zasłaniaj i nie mruż oczu. Taka solidna porcja śliny na twarzy wskazana:lol:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 mrowka napisał(a):No jasne :razz: wymecze goo za wszystkich... :cool3: tylko pewnie Mejk bedzie udawac, ze jaki to z niego nie jest pieszczoch i zazdrosnik :shake: :mad: :evil_lol: mrowa mecz mecz nie daj zyc !!!!!!!! :evil_lol:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wróciłyśmy ze spaceru.. i poznałyśmy Dealerka :loveu: :loveu:
agbar Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 strasznie strasznego Dilerka:) zaraz powklejam zdjatka:)
Recommended Posts