agbar Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 aha...spotkanie na szczycie zakonczone, obyło sie bez rozlewu krwi:roll: stanowczo stwierdzam ze moj ojciec ma wieksze pojecie o bitwie pod Stalingradem:diabloti::diabloti::diabloti:oraz o budowie kombajnu chyba model 245....a tesciu miał ciezsze dziecinstwo i to on jednak jest bardziej chory a moj tata byl mniej razy w szpitalu ale jak uwaza moj tesciu to nie watroba (huuuraaa) moj ojciec uwaza ze w Hiszpani sa lepsze warunki pracy tesciu twierdzi ze w Incie....chyba mnie boli łeb.....nigdy wieej przez rok:roll::diabloti:
agbar Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]tera zostaje mineralna :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a masz?:grins:
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']a masz?:grins:[/quote] :razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:mirenalną zawsze :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:mirenalną zawsze :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti:
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']to leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uważaj na kominy :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]uważaj na kominy :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bede ostrozna.....bardzo..bede leciec powoli i prosto:evil_lol:
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']bede ostrozna.....bardzo..bede leciec powoli i prosto:evil_lol:[/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:niewątpię że to czyn godzien miszcza :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:niewątpię że to czyn godzien miszcza :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] miszcz idzie tera żrec dalej....:roll:dobranoc państwu:loveu:
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']miszcz idzie tera żrec dalej....:roll:dobranoc państwu:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino pamiętaj ...że jak się żre to cza zapić :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']aha...spotkanie na szczycie zakonczone, obyło sie bez rozlewu krwi:roll: stanowczo stwierdzam ze moj ojciec ma wieksze pojecie o bitwie pod Stalingradem:diabloti::diabloti::diabloti:oraz o budowie kombajnu chyba model 245....a tesciu miał ciezsze dziecinstwo i to on jednak jest bardziej chory a moj tata byl mniej razy w szpitalu ale jak uwaza moj tesciu to nie watroba (huuuraaa) moj ojciec uwaza ze w Hiszpani sa lepsze warunki pracy tesciu twierdzi ze w Incie....chyba mnie boli łeb.....nigdy wieej przez rok:roll::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahhahaahhahahhahah poległam :evil_lol::evil_lol: KCM :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']aha...spotkanie na szczycie zakonczone, obyło sie bez rozlewu krwi:roll: stanowczo stwierdzam ze moj ojciec ma wieksze pojecie o bitwie pod Stalingradem:diabloti::diabloti::diabloti:oraz o budowie kombajnu chyba model 245....a tesciu miał ciezsze dziecinstwo i to on jednak jest bardziej chory a moj tata byl mniej razy w szpitalu ale jak uwaza moj tesciu to nie watroba (huuuraaa) moj ojciec uwaza ze w Hiszpani sa lepsze warunki pracy tesciu twierdzi ze w Incie....chyba mnie boli łeb.....nigdy wieej przez rok:roll::diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hihihi no to musiało być ciekawie :loveu:
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/pinks/25983/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/hug.gif[/IMG][/URL] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] berek zołziku [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Doberek :multi: Jak tam po świątecznej wyzerce u mnie pewno z 3 no dobra 4 kg więcej ale się nie ważę co by się nie dołować:roll:
BeaC Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [COLOR=DarkRed][B].......hej przeszłam do Ciebie poświatecznie:multi::multi::multi: [/B][/COLOR]
Vectra Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agbar']aha...spotkanie na szczycie zakonczone, obyło sie bez rozlewu krwi:roll: stanowczo stwierdzam ze moj ojciec ma wieksze pojecie o bitwie pod Stalingradem:diabloti::diabloti::diabloti:oraz o budowie kombajnu chyba model 245....a tesciu miał ciezsze dziecinstwo i to on jednak jest bardziej chory a moj tata byl mniej razy w szpitalu ale jak uwaza moj tesciu to nie watroba (huuuraaa) moj ojciec uwaza ze w Hiszpani sa lepsze warunki pracy tesciu twierdzi ze w Incie....chyba mnie boli łeb.....nigdy wieej przez rok:roll::diabloti:[/quote] hahahaha , dlatego ja bronię się ręcamy i nogyma przed takymi rodzinnymi spotkaniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak główka :cool3: :cool3: :diabloti: masz atoma gigancika :diabloti:
jonQuilla Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Dilerowych :loveu: :multi::multi::multi: Kiedy będą zdjęcia Pręgusa? ;) :loveu: [/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dilerowa ......kaj ześ jest :razz::razz::razz::razz: Odbier fona albo oć na GG :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
mar....ka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 hej Dilerka, rozumiem że po tak ciekawym spotkaniu łeb Cię boli..., swoja drogą jeszcze nie poznałaś mojego taty:diabloti:, w końcu my rodzina
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='agbar']aha...spotkanie na szczycie zakonczone, obyło sie bez rozlewu krwi:roll: stanowczo stwierdzam ze moj ojciec ma wieksze pojecie o bitwie pod Stalingradem:diabloti::diabloti::diabloti:oraz o budowie kombajnu chyba model 245....a tesciu miał ciezsze dziecinstwo i to on jednak jest bardziej chory a moj tata byl mniej razy w szpitalu ale jak uwaza moj tesciu to nie watroba (huuuraaa) moj ojciec uwaza ze w Hiszpani sa lepsze warunki pracy tesciu twierdzi ze w Incie....chyba mnie boli łeb.....nigdy wieej przez rok:roll::diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze CiPowiem:loveu:
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ago.... ty jeszcze w terenie??? :razz::razz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ago.... ty jeszcze w terenie??? :razz::razz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][B] [COLOR=Red].....................:eviltong: :eviltong: :eviltong: [/COLOR][/B][/FONT][FONT=Arial][B][COLOR=Red]:eviltong: [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Arial][B][/B][/FONT] [RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus:.......:grins: [/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Agulka :grins: zołziku ty [SIZE=3]NASZ:loveu:[/SIZE]:loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dilerka kiedy ty dojdziesz do tego swiatła ??:roll:
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='evaxon']Dilerka kiedy ty dojdziesz do tego swiatła ??:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: jako ten ciem powiadasz :razz::razz: cze :grins: zołziku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts