e.v.a Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):ale o co ci chodzi:niewiem::diabloti: o kacze jajko z kurza grypa:roll:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):ty jestes moim problemem:grins: :B-fly::B-fly:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 evaxon napisał(a):o kacze jajko z kurza grypa:roll: widze ze wirus dalej zbiera swoje zniwo:grins: Medorowa napisał(a)::B-fly::B-fly: moj ty glupecku:loveu::loveu:
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dotarłam a momencik między myciem garów a myciem podłóg :mdleje:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']dotarłam a momencik między myciem garów a myciem podłóg :mdleje: :razz::razz:i liczysz że Dilerowa Ci pomoże .....:diabloti:...ona tylko się wyleguje i gary niefirmowe pali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z roladami :cool1: i Waszke na sląski obiad zaprosila ....a NAS nie :shake:
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:i liczysz że Dilerowa Ci pomoże .....:diabloti:...ona tylko się wyleguje i gary niefirmowe pali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z roladami :cool1: i Waszke na sląski obiad zaprosila ....a NAS nie :shake: bo NAS by na BYLE ŚLĄSKI nie zapraszała :grins:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']dotarłam a momencik między myciem garów a myciem podłóg :mdleje: normalnie ...wclae mi cie nie zal...bo ja sie tylko wyleguje i pale niefirmowe gary z roladami:grins: [quote name='Alicja']:razz::razz:i liczysz że Dilerowa Ci pomoże .....:diabloti:...ona tylko się wyleguje i gary niefirmowe pali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z roladami :cool1: i Waszke na sląski obiad zaprosila ....a NAS nie :shake: boshe....spalony obiad mi wypomina.....sodomia i gomoria:diabloti:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']bo NAS by na BYLE ŚLĄSKI nie zapraszała :grins: torebeczko..ty to zawsze wiesz co ja mysle:grins:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']bo NAS by na BYLE ŚLĄSKI nie zapraszała :grins: :loveu::loveu:ażem siem rozmarzyla [quote name='agbar']normalnie ...wclae mi cie nie zal...bo ja sie tylko wyleguje i pale niefirmowe gary z roladami:grins: ;)............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: boshe....spalony obiad mi wypomina.....sodomia i gomoria:diabloti: :crazyeye::crazyeye:...no ...nie obiad ...poczwareczko ....ino gary :grins: [quote name='agbar']torebeczko..ty to zawsze wiesz co ja mysle:grins: ...to nie tak poczwarko :loveu::loveu:....tobie siem musk stopił wiec KTOŚ musi za Ciebie myśleć :calus: ale nie przejmuj sie na NAS możesz liczyć :grins:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:ażem siem rozmarzyla :crazyeye::crazyeye:...no ...nie obiad ...poczwareczko ....ino gary :grins: ...to nie tak poczwarko :loveu::loveu:....tobie siem musk stopił wiec KTOŚ musi za Ciebie myśleć :calus: ale nie przejmuj sie na NAS możesz liczyć :grins: to pomyslcie za mnie o prezentach swiatecznych bo mi juz kurna pomyslow brak...:grins: wasza poczwareczka:diabloti:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):to pomyslcie za mnie o prezentach swiatecznych bo mi juz kurna pomyslow brak...:grins: wasza poczwareczka:diabloti: To ja Ci pomogę:loveu::loveu: Ja to bym chciała nowy aparacik:grins: :diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']to pomyslcie za mnie o prezentach swiatecznych bo mi juz kurna pomyslow brak...:grins: wasza poczwareczka:diabloti: :roll:...no wiesz ......myślałam ze nie musze przypominać ja laptopa :loveu::loveu: poczwareczko :diabloti:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']To ja Ci pomogę:loveu::loveu: Ja to bym chciała nowy aparacik:grins: :diabloti: [quote name='Alicja']:roll:...no wiesz ......myślałam ze nie musze przypominać ja laptopa :loveu::loveu: poczwareczko :diabloti: buhahahahahahahahahahahahahahhahahaa ale wy jestescie fajne:diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']buhahahahahahahahahahahahahahhahahaa ale wy jestescie fajne:diabloti: :loveu::loveu::loveu:ale nam słodzisz .....:diabloti:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):buhahahahahahahahahahahahahahhahahaa ale wy jestescie fajne:diabloti: Wiemy:cool1:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ale nam słodzisz .....:diabloti: dzien dobroci dzis mam dla bliznich:diabloti: [quote name='Medorowa']Wiemy:cool1: watpie czy ty cos wiesz:cool1:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a): watpie czy ty cos wiesz:cool1: Wiem to, że jestem śliczna, mądra, wspaniałomyślna i w ogóle zajebista - ot cała prawda życiowa potrzebna do szczęścia:B-fly::B-fly:
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ja nic nie chce na święta... :loveu::loveu: mam 1 marzenie.. ale nierealne :grins: więc beleczym nie bede sie zadowalać :roll:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Medorowa napisał(a):Wiem to, że jestem śliczna, mądra, wspaniałomyślna i w ogóle zajebista - ot cała prawda życiowa potrzebna do szczęścia:B-fly::B-fly: boshe....kto ci takich glupot nawciskal...moj robaczku:loveu:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']ja nic nie chce na święta... :loveu::loveu: mam 1 marzenie.. ale nierealne :grins: więc beleczym nie bede sie zadowalać :roll: a szkoda ze nie chcesz beleczego...bo mam jedno dla ciebie:grins:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):boshe....kto ci takich glupot nawciskal...moj robaczku:loveu: Nie wierzysz mi:-(:-(
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Medorowa napisał(a):Nie wierzysz mi:-(:-( nie wymuszaj na mnie nic...nie bede ci kitu wciskac moja krolewno:diabloti:
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']a szkoda ze nie chcesz beleczego...bo mam jedno dla ciebie:grins: aaaa.. od ciebie KCEM:grins: a czy Ty bedziesz na święta w polszy??? :razz:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']aaaa.. od ciebie KCEM:grins: a czy Ty bedziesz na święta w polszy??? :razz: bedziesz..i przywioze ci beleco:diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']a szkoda ze nie chcesz beleczego...bo mam jedno dla ciebie:grins: :oops::oops:a dla mnie nie masz ......:placz::placz::placz:
Recommended Posts