Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='dealer'] KWM:loveu::loveu::loveu: :oops::oops::oops::oops::multi::multi::multi:[FONT=Arial].............[/FONT][FONT=Arial]MY tysz :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 wracam do pracy.....byc moze zajrze pozniej......byc moze nie zajrze....byc.......albo nie byc:hmmmm::diabloti:
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='dealer']wracam do pracy.....byc moze zajrze pozniej......byc moze nie zajrze....byc.......albo nie byc:hmmmm::diabloti: [FONT=Arial]:roll:...jak to Być może ......to byli takie parfumy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....być być ....:multi::multi::multi:[/FONT]
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='dealer']ale ze co? mam sie powiesic na tym sznurku:hmmmm:.....nie za krotki troche na moje karczycho?:roll: i co potem? mam se odgryzc jezyk:crazyeye:przeciez i tak nic nie mowie...nigdy:cool1: KWM:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]załatwić dłuższy??? :razz::razz: ooooooto to to... :razz::razz: dlatego ci niepotrzebny... :cool1: :evil_lol:MCT :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
jonQuilla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Grzecznie się przywitam :) Dobry Wieczór :multi::multi:
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial];)...byłam ...jestem ...bedę ...[/FONT]
Medorowa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cze Dijejko:loveu: Tęskniłas za mną:lol!::lol!::loveu:
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]:hand: i jak po wczorajszym ;) Witam się z Tobą :loveu::loveu::loveu:w Naszym Bloguniu jutro będę miala ograniczony dostęp do urządzenia:placz::placz::placz: [/FONT]
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]i mnie nie bedzie JUTRO :placz::placz::placz: jade na konwencje tattoo :razz: szczymaj :kciuki: cześć MAUPKO TY MOJA ;) [/FONT]
agbar Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='jonQuilla']Grzecznie się przywitam :) Dobry Wieczór :multi: dzien dobry:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)...byłam ...jestem ...bedę ...[/FONT] i tego sie czimej dzioucha:diabloti: [quote name='madzia i medor']Cze Dijejko:loveu: Tęskniłas za mną:lol!::loveu: :shake:ja nie wiem skad ci takie goopoty do glowy przychodza:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Kjakersiki :loveu: nooooo ales sie nagadala:evil_lol:witaj Paulowata:multi: [quote name='BeaC']:hand::laugh2_2: :hand: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand:[/FONT] [FONT=Arial]i jak po wczorajszym ;)[/FONT] [FONT=Arial]Witam się z Tobą :loveu:w Naszym Bloguniu [/FONT] [FONT=Arial]jutro będę miala ograniczony dostęp do urządzenia:placz:[/FONT] po wczorajszym ...wstalam o 9:36:shake:..nawet nie slyszalam jak chlopaki z domu wychodzili.....koniec imprez!! do nastepnego piatku bo pan BE ma geburstag:loveu::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i mnie nie bedzie JUTRO :placz: jade na konwencje tattoo :razz: szczymaj :kciuki: [/FONT] [FONT=Arial]cześć MAUPKO TY MOJA ;)[/FONT] czesc moj sloniku:diabloti:bede szczymac ale kogo i za co?:niewiem::diabloti: ale was emocje ponosza....emoty ciach
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']dobry na wieczor:multi: tiaaa Madzialena ma talenta co nie? ale jak sie spedza wieczory w kole gospodyn to sie tak umie:diabloti: Madzialena w kole gospodyń? :crazyeye: :hmmmm: toż to być nie może.... :shake: :evil_lol: ciekawe, co ona tam jeszcze dzierga:cool3: i czy piecze też placki z wiśniami :hmmmm::evil_lol: :diabloti: witanko dilerkowa:multi: dzionka miłego Wam życzę!:loveu: P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 P.S.2. yy.. no i... tak nieśmiało również i do nas zapraszamy... :oops: :p
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='dealer'] po wczorajszym ...wstalam o 9:36:shake:..nawet nie slyszalam jak chlopaki z domu wychodzili.....koniec imprez!! do nastepnego piatku bo pan BE ma geburstag:loveu::evil_lol: [FONT=Arial]oooo... i jeszcze jeden i jeszcze raz... BE BE BE BE niech żyje nam... to w razie gdybym zapomniała potem... bo w piątek nie bedzie mnie na kompku bo... [/FONT] czesc moj sloniku:diabloti:bede szczymac ale kogo i za co?:niewiem::diabloti: [FONT=Arial]czymaj co chcesz i komu chcesz... ale czymaj ;)[/FONT] ale was emocje ponosza....emoty ciach [FONT=Arial]czemu mi zrobiłaś ciach ciach ??? :mad: jedno :placz: nie równa sie 3em :placz::placz::placz:[/FONT] [quote name='basia2202']Madzialena w kole gospodyń? :crazyeye: :hmmmm: toż to być nie może.... :shake: :evil_lol: ciekawe, co ona tam jeszcze dzierga:cool3: i czy piecze też placki z wiśniami :hmmmm::evil_lol: :diabloti: [FONT=Arial]tak i... placki... i robie naleśniki... na drutach ....:eviltong: wszystko robie...[/FONT] :diabloti:
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial];)..czyli w piątek toaścik na SKYPKU :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='basia2202']Madzialena w kole gospodyń? :crazyeye: :hmmmm: toż to być nie może.... :shake: :evil_lol: ciekawe, co ona tam jeszcze dzierga:cool3: i czy piecze też placki z wiśniami :hmmmm::evil_lol: :diabloti: witanko dilerkowa:multi: dzionka miłego Wam życzę!:loveu: P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 P.S.2. yy.. no i... tak nieśmiało również i do nas zapraszamy... :oops: :p witanko :p uwierz w Madziealene..normalnie niemozliwa jest...szydelkuje, haftuje, garnki lepi..... [quote name='Agunia-Pańciunia)']hielol.... nie pisz tyle bo mi sie oka mecza od czytania:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czemu mi zrobiłaś ciach ciach ??? :mad: [/FONT] [FONT=Arial]jedno :placz: nie równa sie 3em :placz::placz::placz:[/FONT] no to porycz sobie potrojnie .....nie ciachne ci tego wycia bom ja dobra jest i mila jest i uczynna jestem tez:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)..czyli w piątek toaścik na SKYPKU :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] o boshe....zas toascik.....czy ktos wie gdzie tu najblizsza poradnia AA jest....:diabloti:
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak i... placki... i robie naleśniki... na drutach ....:eviltong: wszystko robie...[/FONT] :diabloti: wiedziałam! :cool3: :diabloti: :evil_lol: no...:cool3: to powiem Ci, że Ty zdolna bestyja jesteś :diabloti: [quote name='dealer']witanko :p uwierz w Madziealene..normalnie niemozliwa jest...szydelkuje, haftuje, garnki lepi..... ....... buty wiąże... i usuwa ciąże... :cool3::grins::eviltong: a ja mam nadzieję, że jednak nie haftuje... :oops: wolałabym... gdyby... wyszywała... :diabloti: :roflt: ;)
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']witanko :p uwierz w Madziealene..normalnie niemozliwa jest...szydelkuje, haftuje, garnki lepi..... [FONT=Arial]TAK... i niebawem pociągne se tego kabla... i zwolnie sie z koła gospodyń... bo już na nic nie bede miała czasu... bede dziargać wirtualnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no to porycz sobie potrojnie .....nie ciachne ci tego wycia bom ja dobra jest i mila jest i uczynna jestem tez:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: o boshe....zas toascik.....czy ktos wie gdzie tu najblizsza poradnia AA jest....:diabloti: [FONT=Arial]w JEBIU?? :grins: [/FONT]
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']witanko :p uwierz w Madziealene..normalnie niemozliwa jest...szydelkuje, haftuje, garnki lepi..... [FONT=Arial]taaaaa jeszcze krawaty wiąże i .......:hmmmm:..... wiem ...wiem :multi::multi::multi:...robi naj naj naj spagetti :loveu: [/FONT] o boshe....zas toascik.....czy ktos wie gdzie tu najblizsza poradnia AA jest....:diabloti: [FONT=Arial]dam Ci może namiary na mojego znajomka psychola ...mieszka teraz w Nimcach ....a w Polsce pracował w AA :grins:[/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dam Ci może namiary na mojego znajomka psychola ...mieszka teraz w Nimcach ....a w Polsce pracował w AA :grins:[/FONT] Ale Alu to az tak????:cool3::diabloti::diabloti: czesc dilerki i dileraki......
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ale Alu to az tak????:cool3::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie aż tak to nie ...to Nasz bardzo bliski znajomy z czasów studium nauczycielskiego ....moj wychowawca :p[/FONT]
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cześć :multi::multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie aż tak to nie ...to Nasz bardzo bliski znajomy z czasów studium nauczycielskiego ....moj wychowawca :p[/FONT] :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: hmm....a ponoć nie ładnie z nauczycielami być na stopie bliskiej, bardzo bliskiej ;)
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi::multi: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: hmm....a ponoć nie ładnie z nauczycielami być na stopie bliskiej, bardzo bliskiej ;) [FONT=Arial]nie ...to nie był nauczyciel :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to był wykładowca psychologii [/FONT] :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]A bardzo bliski znajomy mój i TZta;)[/FONT]
Paula Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 dealer napisał(a):nooooo ales sie nagadala:evil_lol:witaj Paulowata:multi: Wybacz :modla: Ja, zwykle taka gadatliwa, gorszy dzień miałam :evil_lol:
Recommended Posts