Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='dealer']nie mow do mnie jesuuuuu:diabloti: zegnam was misie ptysie ide nynac....pa:loveu: [FONT=Arial]:diabloti:Diabliczko ty Nasza :loveu:.........:eviltong: WSTAŁAŚ JUŻ ....:hand: [/FONT] [quote name='madzia i medor']MOje serduszko:loveu::loveu: Madzia również życzy Ci dobrej nocki Połóż się spać, zamknij łocka i zacznij liczyć łowiecki - wiesz, takie o, co przeskakują nad łóżeczkiem , a gdy doliczysz do 666 0000000 łowiecek, otwóz ocka i ja już tu będę na Cia cekać:loveu: :loveu::loveu:JWTyż:loveu::loveu:[FONT=Arial]665.......665.....665.....:eviltong:[/FONT] [quote name='paula_z']Hahaha :grin: Wariatki, poplułam monitorek przez Was :oops: :evil_lol: Cześć Aga :loveu: Fajne to swięto :multi: Czemu u nas takiego nie ma :cool1: http://images13.fotosik.pl/94/6dd325c45cc82bff.jpg a to są te no :hmmmm: Dorotki :evil_lol: [FONT=Arial]powycieraj monitora bo to nieestetycznie wygląda :evil_lol: Witam CIĘ u NAS :loveu::loveu::loveu: wybywam dziś do Naszej 1/3 ...:hand: łącz sie z Nami myślami ;) [/FONT]
clockwork Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='basia2202']o jaaa.. Madzialenaaa... jaki piekny ścieg krzyżykowy!! :mdleje: marnujesz się kobieto! :evil_lol: [FONT=Arial]sama sie marnujesz... :diabloti: bo jo ni :p[/FONT] [quote name='dealer'] dobry na wieczor:multi: tiaaa Madzialena ma talenta co nie? ale jak sie spedza wieczory w kole gospodyn to sie tak umie:diabloti: [FONT=Arial]TAK :grins: bo jo taka wszechstronnie uzdolniona... nie ino to dogo i dogo i dogo... i... gupoty.... czasem se ide w moim ulubionym moherowym bereciku do kobitek... i se szydełkujemy, haftujemy, dziargamy... na drutach :grins: żykomy zdrowaśki .... i takie tam... a nie ograniczenie- DOGO :diabloti: cześć dilerowa..[/FONT][FONT=Arial]:B-fly:[/FONT][FONT=Arial]. złóż QBIE życzenia :roflt::roflt::roflt: [/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dilerko, widzialam wszystkie foty:p....te z festynu tez....kurczaki sa fajniaste..... a buciki dla Be ciuteńke przy duze...ale spokojnie....wydorosleje:loveu:to i zmeżnieje to i noga urosnie i bedzie jak znalazł..... a i wiatrak duzy....... piekne foty......
Maga100 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 chciałam napisać coś inteligentnego, ale... po co? :roll: i tak nikt tu mnie nie zrozumie :shake: :diabloti:
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:hand: ....Aguś .....wróciłam do domeczku ....byłyśmy słowem;) i myslami z TOBĄ :loveu:[/FONT]
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: ....Aguś .....wróciłam do domeczku ....byłyśmy słowem;) i myslami z TOBĄ :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]oj taaaakkkk... ... i brakowało nam ciebie :placz::placz:[/FONT]
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oj taaaakkkk... ... i brakowało nam ciebie :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]i nadal brakuje....a Ciebie znów nie ma :placz::placz::placz:[/FONT]
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu paluszkow sie ni ewkłada do buzi :shake::shake::shake: hej Dilerka:multi:
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']Alu paluszkow sie ni ewkłada do buzi :shake::shake::shake: hej Dilerka:multi: [FONT=Arial]:razz::razz::razz:a dlaczemu paluszków siem nie wklada do buzi :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:a dlaczemu paluszków siem nie wklada do buzi :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] bo sie bakretie przenosza:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i ci burze wypali od srodka:evil_lol:
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']bo sie bakretie przenosza:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i ci burze wypali od srodka:evil_lol: bakretie[FONT=Arial]......a cio to[/FONT] :eviltong::eviltong::eviltong: burze wypali od srodka................[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze mówili że jak piorun przywali to może wypalić ...ale żeby zaraz burze wypalał :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']Alu paluszkow sie ni ewkłada do buzi :shake::shake::shake: [FONT=Arial]jak nie paluszki ... to co sie wkłada do buzi ??? :hmmmm: :roll:[/FONT]
agbar Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='paula_z']Hahaha :grin: Wariatki, poplułam monitorek przez Was :oops: :evil_lol: Cześć Aga :loveu: Fajne to swięto :multi: Czemu u nas takiego nie ma :cool1: http://images13.fotosik.pl/94/6dd325c45cc82bff.jpg a to są te no :hmmmm: Dorotki :grins: fajne swieto fajne....a jak fajnie leb napierdziela na drugi dzien:cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Diabliczko ty Nasza :loveu:.........:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]WSTAŁAŚ JUŻ ....:hand:[/FONT] [FONT=Arial]wybywam dziś do Naszej 1/3 ...:hand: łącz sie z Nami myślami ;)[/FONT] wstalam.....juz:eviltong: laczylam sie z wami ale moskwa zagluszala:diabloti: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]cześć dilerowa..[/FONT][FONT=Arial]:B-fly:[/FONT][FONT=Arial]. złóż QBIE życzenia :roflt:[/FONT] zlozylam qupie zyczenia.....:roll: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Dilerko, widzialam wszystkie foty:p....te z festynu tez....kurczaki sa fajniaste..... a buciki dla Be ciuteńke przy duze...ale spokojnie....wydorosleje:loveu:to i zmeżnieje to i noga urosnie i bedzie jak znalazł..... a i wiatrak duzy....... piekne foty...... witam cie Aguniu u NAS:diabloti:ciesze sie obejrzalas wszystko ....a czy pan BE wydorosleje :hmmmm: na tyle na ile go znam to mu chyba nie grozi;) [quote name='evaxon']helołłł:loveu: he lol:eviltong: [quote name='jonQuilla']Witam radośnie :multi: i ja rowniez owszem tez:multi: emoty precz....
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak nie paluszki ... to co sie wkłada do buzi ??? :hmmmm: :roll:[/FONT] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:no a co siem wkłada ........[/FONT]
agbar Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Maga100']chciałam napisać coś inteligentnego, ale... ...ale nie wiedzialas jak?:diabloti: [quote name='Vectra']witaj wredna wyrodna córko :diabloti: oj mamuniu tak JA to cala TY:loveu: [quote name='madzia i medor']KuKu kochanieńka:loveu::loveu: cesc kukulecko moja:loveu: [quote name='bonita']:cool1::cool1::cool1: Brywieczór eeee....bry dzien:roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: ....Aguś .....wróciłam do domeczku ....byłyśmy słowem;) i myslami z TOBĄ :loveu:[/FONT] tak czulam....uchi mnie piekli jak gupie:loveu: [quote name='paula_z']Aga, gdzieś Ty? :cool1: tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand::diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oj taaaakkkk... ... i brakowało nam ciebie :placz:[/FONT] zupelnie nie rozumiem dlaczego piszesz ze brakowalo mnie wam i machasz do mnie jezyczkiem:hmmmm::diabloti:
agbar Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]i nadal brakuje....a Ciebie znów nie ma :placz::placz::placz:[/FONT] jestem:cool1: [quote name='evaxon']Alu paluszkow sie ni ewkłada do buzi :shake::shake::shake: hej Dilerka:multi: hej Efcia Alu paluszkow sie nie wklada do buzi...............................swojej:grins: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:no a co siem wkłada ........[/FONT] widelec?:cool3:
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....co 2 to nie 1 [/FONT]
agbar Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork']dilerowa... klocuś ci coś przesyła ;) ale ze co? mam sie powiesic na tym sznurku:hmmmm:.....nie za krotki troche na moje karczycho?:roll: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....co 2 to nie 1[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] i co potem? mam se odgryzc jezyk:crazyeye:przeciez i tak nic nie mowie...nigdy:cool1: KWM:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts