agbar Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz pies ci się w paski opala;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz: ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1: KWM:loveu:
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='dealer']kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz: ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1: KWM:loveu:[/quote][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]a moje nogi nadal blade jak ser:angryy: no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong: [/COLOR][/B][/I][/FONT]
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [url]http://images27.fotosik.pl/27/41f37180dc4ad099.jpg[/url] a co on tak ostroznie do tej wody wchodzi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bonita Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cześć [URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif"]:diabloti:[/URL] Przybyłam po podglądywać co tu robicie:diabloti:
Paula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='dealer']ja tez nie umiem robic ladnych:razz:[/quote] Kokietka :eviltong: ;)
agbar Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Vectra']witaj dziecie moje :diabloti:[/quote] witaj matko...cos sie ostatnio mijamy:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=red]a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:[/COLOR][/B][/I][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] nie wyspalam siem:angryy: [quote name='evaxon'][URL]http://images27.fotosik.pl/27/41f37180dc4ad099.jpg[/URL] a co on tak ostroznie do tej wody wchodzi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a jakby go pogryzla??:evil_lol: [quote name='bonita']Cześć [URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif"]:diabloti:[/URL] Przybyłam po podglądywać co tu robicie:diabloti:[/quote] myyyy....niiiiicccc:diabloti: [quote name='paula_z']Kokietka :eviltong: ;)[/quote] alez Paulinska..jam prawdziwa az do bolu jest:diabloti:
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]dobereczek:loveu: będę później......................... [/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz: ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1: KWM:loveu:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]a moje nogi nadal blade jak ser:angryy: no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong: [/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1: czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-(
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nosz qrde...... co On se za jajka robi... DILI!!!! cioteczki sie martwią o Ciebie :placz: zdrowiej chłopie:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Vectra']Halo , gdzie jesteś ? :cool3: :diabloti:[/quote] ide opalac doopalona na logrodecek:diabloti:
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1: czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo teraz juz wiesz wszystko;):loveu: Dili ...proszę o względy dla nerwów cioteczek i pańci:cool1: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] a ti ti ti niuszku:loveu:
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']a ti ti ti niuszku:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..................[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-([/quote] Robiłaś mu prześwietlenie?? [quote name='dealer'] oooo Madzia:diabloti: i co? nadrobione?:mad: [/quote] Powiedzmy, że jestem na bieżąco;) :diabloti:
e.v.a Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='dealer'] a jakby go pogryzla??:evil_lol: [/quote] :lol: a to woda gryzie?:evil_lol: witanko :)
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p...czekamy:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Paula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Cześć Aga :glaszcze: Zdrówka dla Dilusia :kciuki: :loveu:
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 boszzzz Diler chory???? jak się ślimtoczek czuje???? aaapsik
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']boszzzz Diler chory???? jak się ślimtoczek czuje???? aaapsik[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Diler został ewakuowany do KATOWIC- zajedź sprawdzić :cool1::cool1::loveu: Dilerowa.... kichaj rodzine- cho już.... piwo sie chłodzi :p[/B][/COLOR][/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [B]to udanej wyprawy o ktorej czytalam u Klockowej....[/B] [B]i bardzo prosze porobic fotasy...i zycze milej zabawy i ploteczek...[/B] [B]miłego dzionka....[/B]
Recommended Posts