Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz pies ci się w paski opala;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz:

ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1:
KWM:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz:

ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1:
KWM:loveu:[/quote][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:

no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong:
[/COLOR][/B][/I][/FONT]

Posted

[url]http://images27.fotosik.pl/27/41f37180dc4ad099.jpg[/url]
a co on tak ostroznie do tej wody wchodzi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć [URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif"]:diabloti:[/URL]
Przybyłam po podglądywać co tu robicie:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']witaj dziecie moje :diabloti:[/quote]
witaj matko...cos sie ostatnio mijamy:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=red]a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:[/COLOR][/B][/I][/FONT]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

nie wyspalam siem:angryy:
[quote name='evaxon'][URL]http://images27.fotosik.pl/27/41f37180dc4ad099.jpg[/URL]
a co on tak ostroznie do tej wody wchodzi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
a jakby go pogryzla??:evil_lol:

[quote name='bonita']Cześć [URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif"]:diabloti:[/URL]
Przybyłam po podglądywać co tu robicie:diabloti:[/quote]

myyyy....niiiiicccc:diabloti:

[quote name='paula_z']Kokietka :eviltong: ;)[/quote]

alez Paulinska..jam prawdziwa az do bolu jest:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz:

KWM:loveu:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:

no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong:
[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1:
czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-(

Posted

[quote name='dealer']niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nosz qrde...... co On se za jajka robi... DILI!!!! cioteczki sie martwią o Ciebie :placz: zdrowiej chłopie:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Halo , gdzie jesteś ? :cool3: :diabloti:[/quote]
ide opalac doopalona na logrodecek:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1:
czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo teraz juz wiesz wszystko;):loveu:
Dili ...proszę o względy dla nerwów cioteczek i pańci:cool1:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a ti ti ti niuszku:loveu:

Posted

[quote name='dealer']a ti ti ti niuszku:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..................[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-([/quote]
Robiłaś mu prześwietlenie??
[quote name='dealer']

oooo Madzia:diabloti: i co? nadrobione?:mad:
[/quote]

Powiedzmy, że jestem na bieżąco;) :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzzz Diler chory???? jak się ślimtoczek czuje???? aaapsik[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
Diler został ewakuowany do KATOWIC- zajedź sprawdzić :cool1::cool1::loveu:

Dilerowa.... kichaj rodzine- cho już.... piwo sie chłodzi :p[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...