PIKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 A Wy się na tamten świat wybieracie, że tak w stronę swiatla idziecie? :roll:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 PIKA napisał(a):A Wy się na tamten świat wybieracie, że tak w stronę swiatla idziecie? :roll: pomalutku zmierzamy.....na razie ciemnosc widze...widze ciemnosc...:diabloti:
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :multi::multi::multi:wróciłyśmy TWOJE 2/3 ........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:wróciłyśmy TWOJE 2/3 ........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: noooo nareszcie:multi: :multi: bo jakas pustke odczuwalam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Vectra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):pomalutku zmierzamy.....na razie ciemnosc widze...widze ciemnosc...:diabloti: światło se zapal , goopolku :loveu: :loveu:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Vectra napisał(a):światło se zapal , goopolku :loveu: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...to tu tkwi problem........dziekuje ci najmilejsza:loveu:
Vectra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...to tu tkwi problem........dziekuje ci najmilejsza:loveu: na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: adin dwa tri :evil_lol:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Vectra napisał(a):na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: adin dwa tri :evil_lol: wiem ,wiem kochana moja :loveu: i jak? zalapalas bakcyla wystawowego? :diabloti:
Vectra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):wiem ,wiem kochana moja :loveu: i jak? zalapalas bakcyla wystawowego? :diabloti: fanem tego typu imprez nie będę :diabloti: :diabloti: :diabloti: oo mojego TZ zapytaj :evil_lol: on będzie pisał chyba petycje o zakazie robienia wystaw :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):noooo nareszcie:multi: :multi: bo jakas pustke odczuwalam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::razz:oj a nie masz pojęcia jak NAM bardzo brakowało tej 1/3.......oj brakowało:evil_lol:
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):bylismy na wieczornym spacerku:) bylo tak: Wiedźma, ładne fotki zrobiłaś:razz: :razz: :razz: Jednak się do czegoś nadajesz mła:diabloti: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :crazyeye:foteczki nieba CUDOWNE:loveu::loveu::loveu: może jutro sesyjka na skypie wieczorkiem;)
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj a nie masz pojęcia jak NAM bardzo brakowało tej 1/3.......oj brakowało:evil_lol: :placz: :placz: :placz: wzruszylam sieeeeeee KWM:loveu: :loveu: madzia i medor napisał(a):Wiedźma, ładne fotki zrobiłaś:razz: :razz: :razz: Jednak się do czegoś nadajesz mła:diabloti: :loveu: :loveu: ja cie jednak nawiedze w tym Zlotymryju:mad: :loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:foteczki nieba CUDOWNE:loveu::loveu::loveu: może jutro sesyjka na skypie wieczorkiem;) niebo bylo cudowniejsze na zywo..... na sesyjke sie przygotuje, napoja sobie kupie jakiego:diabloti:
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a)::placz: :placz: :placz: wzruszylam sieeeeeee KWM:loveu: :loveu: ....................;)..no już dobrze ....już wróciłyśmy ...:loveu::loveu::loveu:KCM:loveu: na sesyjke sie przygotuje, napoja sobie kupie jakiego:diabloti:;)tylko sesyjka do 22.30 bo potem pan C. wraca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):brodzacy w trawie... prawie maki wacha.......:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):bylismy na wieczornym spacerku:) bylo tak: psa tez uczyłas latac????:razz: i wyć do ksiezyca????:razz: czesc dilerowa......
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dzeń dobry NASZE koffanie:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):i wyć do ksiezyca????:razz: czesc dilerowa...... czesc Panciunia:razz: Alicjarydzewska napisał(a):dzeń dobry NASZE koffanie:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzien dobry nasza mila :loveu: :loveu: ...mam wlasnie ubaw po pachy bo nasza kolezanka xxxx52 twierdzi ze w Niemczech prawie nie ma ogloszen o sprzedazy psow i w ogole w Polsce jest nadprodukcja kundelkow...wiec latam po necie i ogladam rozne dziwne mixy....:evil_lol: np. prosto z Niemiec mix bullteriera i doga canario....i inne kwiatki...:evil_lol:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):czesc Panciunia:razz: dzien dobry nasza mila :loveu: :loveu: ...mam wlasnie ubaw po pachy bo nasza kolezanka xxxx52 twierdzi ze w Niemczech prawie nie ma ogloszen o sprzedazy psow i w ogole w Polsce jest nadprodukcja kundelkow...wiec latam po necie i ogladam rozne dziwne mixy....:evil_lol: np. prosto z Niemiec mix bullteriera i doga canario....i inne kwiatki...:evil_lol:o kurde to znów moja ulubienica:diabloti:się obudziła......no ma ona pojęcie ....ale jak sama se ksiązki tłumaczy to cóż sie dziwić ze ogłoszeń nie widzi:angryy: Och Nasz miła jak ci dzionek leci:evil_lol:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):o kurde to znów moja ulubienica:diabloti:się obudziła......no ma ona pojęcie ....ale jak sama se ksiązki tłumaczy to cóż sie dziwić ze ogłoszeń nie widzi:angryy: Och Nasz miła jak ci dzionek leci:evil_lol: relaksuje sie cisza w chalupie po wczorajszych gosciach a zwlaszcza ich zenskiej czesci...nawet radia nie wlaczylam:evil_lol:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):relaksuje sie cisza w chalupie po wczorajszych gosciach a zwlaszcza ich zenskiej czesci...nawet radia nie wlaczylam:evil_lol::razz:omasz ...ale ci dało popalić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja zaraz do pracki ...ale melduję się wieczorkiem;)bo zaraz po pracy jade po zabawki do hurtowni.....oczywiście zabawki do przedszkola:razz:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:omasz ...ale ci dało popalić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja zaraz do pracki ...ale melduję się wieczorkiem;)bo zaraz po pracy jade po zabawki do hurtowni.....oczywiście zabawki do przedszkola:razz: kup mi tes cos:loveu: bede czekac z niecierpliwoscia:evil_lol:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):kup mi tes cos:loveu: bede czekac z niecierpliwoscia:evil_lol:;)popace co tam bedzie ........a co sces :razz:
Recommended Posts