Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mamusia Cię odwiedzi:diabloti: :diabloti: Jak się cieszę Jestem tuuuuu:loveu:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Mamusia Cię odwiedzi:diabloti: :diabloti: Jak się cieszę Jestem tuuuuu:loveu: wcale nie tesknilam za toba....bylo mi milo i blogo bez ciebie:loveu: AlKil napisał(a):Witaj, fajnie, że JESTEŚ....:razz: fajnie ze TY w koncu jestes zapracowana kobieto:multi:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):Jadę ,ale wrócę :diabloti: znowu mi grozi.....:diabloti: jedz i wroc bo uschne...z rozpaczy:loveu:
AlKil Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a): fajnie ze TY w koncu jestes zapracowana kobieto:multi: jakoś tak mi się dzisiaj udało...:p zajrzeć na chwilę...:razz:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 paula_z napisał(a):Doczłapałam się i ja w ten gorąc :cool1: Cześć Aga :p a u mnie jest burza..ale jaka wow!!!! pioruny piekne, grzmot za grzmotem cuuudnie:loveu: i ukradla mi neta ta burza i juz prawie padlam na zawal ale mi go oddala...tylko nie wiem czy na dlugo:razz:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='bonita']Dobry wieczór :) dobry dobry..mamy polskie filmy i bedziemy ogladac, mam paluszki, czipsy,orzeszki, piwo i wino:multi:
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jakie polskie filmy ? ja też chcem, pifo mam i jajerkoniak:cool3:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='bonita']Jakie polskie filmy ? ja też chcem, pifo mam i jajerkoniak:cool3: starocie:)to chooooo:)
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']kochana zobacz co ci utkałam :D Jak pięknie:loveu: zapisałaś się już do kółka gospodyń:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita']Jak pięknie:loveu: zapisałaś się już do kółka gospodyń:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak :diabloti: dziergam sobie na drutach oglądając program TRWAM czy jakoś to tam tak
Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :loveu::loveu::loveu:nasza koffana Dilerko ...jestem w domciu:loveu::loveu::loveu: KOCHAMY CIĘ MISIU:loveu::loveu::loveu:
Paula Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wyślij tą burzę do nas, bo ja nie mam czym oddychać :placz:
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 mamuska nie rycz:p ponoc ma byc w nocy buzia:p :evil_lol: Ewo kjakejsikowy banerek suuuper smacznie wyglada:D
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dzień dobry! Burza powiadasz, u nas też była ale pogrzmiało tylko bez deszczu.:evil_lol:
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 .....................zobaczyłam światło i poszłam w jego kierunku witam cie i jak tam po burzy????
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ..............acha zapomniałam dodać ze masz zajefajny banerek brawo Vectra!!!!
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :multi::multi::multi:jestem już ......dzień doberek NASZA Dilerko:loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']wcale nie tesknilam za toba....bylo mi milo i blogo bez ciebie:loveu: No dobra, to sobie pójdę:sadCyber: Żartowałam:grins::grins::diabloti: [quote name='Vectra']kochana zobacz co ci utkałam :D Ale cacko:crazyeye: :ylsuper: :ylsuper: Cze mła nie witana ;)
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='bonita']Czyli dobre nie? a takie z wulgaryzmami czy bez? ano byly i takie zzzzz:diabloti: [quote name='Vectra']kochana zobacz co ci utkałam :D jaka z ciebie tkaczka zdolna:loveu: dziekuje kochana:loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:nasza koffana Dilerko ...jestem w domciu:loveu::loveu::loveu: KOCHAMY CIĘ MISIU:loveu::loveu::loveu: i my was tez:loveu: :loveu: [quote name='paula_z']Wyślij tą burzę do nas, bo ja nie mam czym oddychać :placz: wyslalam ale nie wiem czy doszla:diabloti: [quote name='evaxon']mamuska nie rycz:p ponoc ma byc w nocy buzia:p :evil_lol: Ewo kjakejsikowy banerek suuuper smacznie wyglada:D witaj Ewcia:multi: piekny mam banerek:loveu: [quote name='AlKil']Dzień dobry! Burza powiadasz, u nas też była ale pogrzmiało tylko bez deszczu.:evil_lol: grzmialo i walilo piorunami a dzis znowu pieknie:razz: [quote name='BeaC'].....................zobaczyłam światło i poszłam w jego kierunku witam cie i jak tam po burzy???? swiezo, zielono i pieknie:) dzien doberek:multi: [quote name='BeaC']..............acha zapomniałam dodać ze masz zajefajny banerek brawo Vectra!!!! wiem ze mam fajny..tez mi sie podoba:loveu:
Recommended Posts