agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cudny, radosny wampirek:evil_lol: . oz ja slepa ...nie spostrzeglam ciem:oops: ale teraz witam:multi:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):przyniosłam ci trochę światła dziekuje ci siostro....zawsze moge na ciebie liczyc:loveu: :loveu:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 bonita napisał(a):moherowe dobrywieczór :) wieczor.......ale bez mohera bo cieplo:diabloti:
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):wieczor.......ale bez mohera bo cieplo:diabloti: Zawsze mozna pod doopkę podłożyć żeby się miętko siedziało :loveu:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 o masz ......to kto ci takie hece z netem robił:mad::mad::mad:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):o masz ......to kto ci takie hece z netem robił:mad::mad::mad: sabotazysci, wrogowie systemu....co ja przezylam....i co ja zezarlam:diabloti:
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Powiedziałabym Moher dobry,ale potem mnie posądzą o zgapianie więc powiem tradycyjnie: bry:cool3:
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):sabotazysci, wrogowie systemu....co ja przezylam....i co ja zezarlam:diabloti::mad:o masz ...poczekaj niech ich dorwe ...1/3 już nam padła to co teraz na nas kolej ...a kysz ... Witaj NASZA KOFFANA czekam własnie na przyjazd NASZEJ KOFFANEJ..i udajemy sie w podróż ...nie nie obawiaj się za granicę nas nie niesie;)
Kate I Luka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jaki buszujacy wsrod makow Dilusinski :loveu: Siemanko , upalnie u Was tez???
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Dijejjkaaaa, cho no:razz::razz: dijejka pewni esie spala na słonku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: siemanko :D
mar....ka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Cześc kochana siostro, czytałam że się martwiłaś. Ale co ja przezyłam , kiedy zobaczyłam taki tytuł galerii. Czy Ty chcesz żebym na serce padła. A w ogóle to musimy sobie maile podawac, tak czasem łatwiej o kontakt:) Ucałuj ode mnie Dilusia.
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Anecioreczek napisał(a):Powiedziałabym Moher dobry,ale potem mnie posądzą o zgapianie więc powiem tradycyjnie: bry:cool3: odpowiem tradycyjnie :) witam upalnieeee:multi: Alicjarydzewska napisał(a)::mad:o masz ...poczekaj niech ich dorwe ...1/3 już nam padła to co teraz na nas kolej ...a kysz ... Witaj NASZA KOFFANA czekam własnie na przyjazd NASZEJ KOFFANEJ..i udajemy sie w podróż ...nie nie obawiaj się za granicę nas nie niesie;) ja sie nie obawiam....zlego diabli nie bierom:diabloti: bawcie sie pyyyyysznie:evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Jaki buszujacy wsrod makow Dilusinski :loveu: Siemanko , upalnie u Was tez??? halo Kasienko:) upal a jakze...ciagle jeszcze....ufff :p madzia i medor napisał(a):Dijejjkaaaa, cho no:razz::razz: czegooooo?? jestem tuuuu:loveu: evaxon napisał(a):dijejka pewni esie spala na słonku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: siemanko :D ano spalam sie i ochladzalam:) Witaj:multi: majoka napisał(a):Cześc kochana siostro, czytałam że się martwiłaś. Ale co ja przezyłam , kiedy zobaczyłam taki tytuł galerii. Czy Ty chcesz żebym na serce padła. A w ogóle to musimy sobie maile podawac, tak czasem łatwiej o kontakt:) Ucałuj ode mnie Dilusia. Dilus pozdrowiony, lezy i sapie:) nareszcie sie pokazalas juz pedze do ciebie zobaczyc co zes porabiala . bo pewnie cos napisalas...:razz: Witam wszystkich razem i kazdego z osobna......:multi: niedziela bylaby piekna i urocza bo upalna byla a jakze:) gdyby nie niespodziewani goscie...tacy nieco marudni i upierdliwi...wlasnie poszli, czuje sie wyzuta z energii i osowiala....ale dalej jest cieplutko i przyjemnie:)
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a): czegooooo?? jestem tuuuu:loveu: Teraz już za późno:obrazic::cool1: Tęskniłam:placz: :diabloti:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Teraz już za późno:obrazic::cool1: Tęskniłam:placz: :diabloti: nieeee no jeszcze sie wzrusze.....:cool1:
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):nieeee no jeszcze sie wzrusze.....:cool1: Nie potrzebnie, bo żartowałam:diabloti::diabloti:
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bry! Dealerowa,pamiętasz kiedys mnie uczylaś latania :cool3: Przylecialam do Was na kjakejsa! :loveu:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Dijejowa :p czesc Maxiowa:p madzia i medor napisał(a):Nie potrzebnie, bo żartowałam:diabloti::diabloti: ......idz........nie drecz mej duszy juz tak umeczonej.... ß@$!@ napisał(a):Bry! Dealerowa,pamiętasz kiedys mnie uczylaś latania :cool3: Przylecialam do Was na kjakejsa! :loveu: Znaczy nauczylas sie???pojetna uczennico moja:loveu:
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a): ......idz........nie drecz mej duszy juz tak umeczonej.... A w życiu:siara::siara:
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a): Znaczy nauczylas sie???pojetna uczennico moja:loveu: No wieszzz:cool1: U takiej nauczycielki jak TYYYYY to się nie da nie nauczyć:cool1::loveu:
agbar Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Vectra napisał(a):siemanko Dijejka :diabloti: siemanko wiedzmo kochana:diabloti:
Recommended Posts