Paula Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):Witaj Paula....ze ja czarowniczka?:oops: :diabloti: No taka mała ;) :p
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Klachule:lol: :lol: ja nie..to ONE...do glosu mnie nie dopuszczaja....:diabloti: madzia i medor napisał(a):A naprawdę muszę:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Wydaje mi się, że to i tak nic nie pomoże:diabloti: wydaje ci sie tylko...idz ja ci to mowie wrozka:diabloti:
agnes1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a): nooo...pozno...bylby mi odpadl palusek...ale lepiej pozno niz wcale:diabloti: No widzisz tak to jest jak jest 3-je do jednego kompika. Normalnie czasem to walka na noże;)
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 agnes1 napisał(a):No widzisz tak to jest jak jest 3-je do jednego kompika. Normalnie czasem to walka na noże;) kkkurde ino pomalu bo tes bede musiala pofufac....:razz:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 bonita napisał(a):Heloł Mała czarowniczko Dijejko :loveu: helom mala rymujaca Bonitko:loveu:
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a): wydaje ci sie tylko...idz ja ci to mowie wrozka:diabloti: Przeca Ty jezdeś wiedźma, a nie wróżka:shake: :shake: :diabloti: :cool1:
Vectra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 buuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):buuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A tej znowu odbija:shake: :shake: I pomyśleć, że płynie w nas ta sama krew:icon_roc::diabloti: KCW:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :loveu::loveu::loveu:dobranoc.....pilnuj jutro Naszych blogasków........Nasza 1/3;)
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pokoj z toba siostro:loveu: Pokój :peace: dealer napisał(a):a potem szybko zwiewalismy do domu..bo z traw wylonil sie potfur!!! ale MASZ sympatycznego potfora.................. witaj Dilerówna...............niech światło bedzie z Wami:ylsuper:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Przeca Ty jezdeś wiedźma, a nie wróżka:shake: :diabloti: :cool1: ja na dwa etaty jade:evil_lol: Vectra napisał(a):buuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie strasz po nocy porzadnych ludzi.... buuuu:diabloti: madzia i medor napisał(a):A tej znowu odbija:shake: :shake: I pomyśleć, że płynie w nas ta sama krew:icon_roc::diabloti: KCW:loveu: :loveu: :loveu: no wlasnie dlatego jej odbija ze plynie w was ta sama krew...ja nie jestem zdziwiona:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:dobranoc.....pilnuj jutro Naszych blogasków........Nasza 1/3;) dzien dobry:diabloti: bede pilnowac....nikogo nie wpuszcze:diabloti: BeaC napisał(a):Pokoj z toba siostro:loveu: Pokój :peace: ale MASZ sympatycznego potfora.................. witaj Dilerówna...............niech światło bedzie z Wami:ylsuper: i z toba takze pokoj siostro.....a swiatlo jest z nami....:diabloti: dopoki nie wylacza:evil_lol:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 bonita napisał(a):Dzień Moherek :) Jestem z samego rańca :) bardzo sie ciesze ze jestes:loveu:
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):bardzo sie ciesze ze jestes:loveu: Masz już kaffę? bo ja jeszcze nie:shake: tak mi się od kompa trudno wstaje:evil_lol:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 bonita napisał(a):Masz już kaffę? bo ja jeszcze nie:shake: tak mi się od kompa trudno wstaje:evil_lol: mam ale na dnie resztki..musze zrobic druga...:razz: evaxon napisał(a):czesc Dijejka:multi: czesc Ewcia...:multi:
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a): no wlasnie dlatego jej odbija ze plynie w was ta sama krew...ja nie jestem zdziwiona:diabloti: Dziwne, bo ja jestem:niewiem::niewiem::diabloti: Witaj moja najdroższa, najcudowniejjsza:multi:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziwne, bo ja jestem:niewiem::niewiem::diabloti: Witaj moja najdroższa, najcudowniejjsza:multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: yyyy..witaj:diabloti:
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: yyyy..witaj:diabloti: O Ty naiwna - wiedziałam, że się nabierzesz:shake: :shake: :diabloti: A teraz na poważnie - cze wiedźma:cool1:
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ciekawe czy ten Twój Dili to naprawdę istnieje ? :diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj strażniczko WASZYCH blożków w ten upalny dzionek:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 czesc Dilerowa...... to gdzie Ty jestes?? wrocilas czy dopiero bedziesz??? ciepluniego dzionka......... a fotki nadrobilam...piekny psiak podpalany:loveu:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):O Ty naiwna - wiedziałam, że się nabierzesz:shake: :shake: :diabloti: A teraz na poważnie - cze wiedźma:cool1: dzien dobry Vectra napisał(a):ciekawe czy ten Twój Dili to naprawdę istnieje ? :diabloti: jaki Dili:crazyeye: agnes1 napisał(a):Witaj strażniczko WASZYCH blożków w ten upalny dzionek:loveu: witaj....nie wiem czy upalny skoro Klockowa w dlugim rekawie lata :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Dilerowa...... to gdzie Ty jestes?? wrocilas czy dopiero bedziesz??? ciepluniego dzionka......... a fotki nadrobilam...piekny psiak podpalany:loveu: jestem, wrocilam ,bede..... Hugo-Kochaś napisał(a):Ja jestem,a Ty kaj sie straciłaś???? tu se siedze...nie widac mnie?:diabloti:
Recommended Posts