agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):idż , idż w stronę łóżka :diabloti: tylko rączki na kołderce :diabloti: jesteśmy przecież umówione bladym świtem o 14 :diabloti: tak pamietam...swit..blady...blady jak me lica bom ja lilija jest niewinna bladolica....
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a): Szczam:evil_lol: WON!!!!!!!!!!!!nie bedzie mi tu wydalania uskuteczniac!!!:diabloti:
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):WON!!!!!!!!!!!!nie bedzie mi tu wydalania uskuteczniac!!!:diabloti: Najpierw ssprawddziłam czy to twwoajja galeryja, że się tak rządzisz:mad: :mad: No i Twoja:siara: Zapomniałąm do czego zmierzałam:oops:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Najpierw ssprawddziłam czy to twwoajja galeryja, że się tak rządzisz:mad: :mad: No i Twoja:siara: Zapomniałąm do czego zmierzałam:oops: ja zmierzam do lozeczka...dobranoc kochanienkie:loveu:
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):ja zmierzam do lozeczka...dobranoc kochanienkie:loveu: a mi to co nie powiesz dobranoc :placz: :placz: :placz: :eviltong:
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):ja zmierzam do lozeczka...dobranoc kochanienkie:loveu: Dobranoc mła:loveu: :loveu: Podążam w twe ślady;) Vectra napisał(a):a mi to co nie powiesz dobranoc :placz: :placz: :placz: :eviltong: Nie zasłużyłaś:diabloti:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):przynoszę ci dary siostro :loveu: :loveu: :cool1:toż to nie moher.......... A ja wstałam najbledszym kurna switem :diabloti:.......psa wypcham :angryy:.....wstawać bo mi się nudzi:placz: Aaaa Didzejko .......nasz mózg nas rozpracował :oops:
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 witaj Dilerowa:) widzie piekny new banerek i net tytułek :loveu:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :oops:...a ja oficjalnie nie pochwaliłam ........ JAKI ZAJE2BISTY BANEREK :loveu::loveu::loveu:
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Przyszłąm żeby powiedzieć że jestem z Wami i razem z Wami chcem iść w stronę światła:cool3:, ale bez bereta od Vetry:evil_lol:. Przyszłąm też na kaffę i kjakejsa:loveu:
BeaC Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Anecioreczek napisał(a):Nasz sznurek miał miesiąc.... nie wytrzymał presji:diabloti: :evil_lol: moja ze szmura mopy robi:diabloti::diabloti::diabloti: Vectra napisał(a):pokój siostro :diabloti: tortur :diabloti: dealer napisał(a):pokoj z toba... i kuchnia i cale M3:diabloti: .................cośta się tak do moje WSI przyczepiły??? madzia i medor napisał(a):Ja się krwią nie dzielę:nono::nono::diabloti: Ojj, nie dość, że goopia, to jeszcze naiwnan:shake: :shake: :shake: :diabloti: Ale zajebiste:multi: :multi: :multi: Szczam:evil_lol: sikam się mówi siostro ...sikam:razz:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BeaC;5523341 [B napisał(a):sikam się mówi siostro ...sikam:razz::razz:oddaję mocz....się mówi:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BeaC Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oddaję mocz....się mówi:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak zwał tak....szcz.ł:diabloti::diabloti: a teraz coś dla waszych uduchowionych głów Aktualne ceny moheru na czarnym rynku: 1.Moher karnawałowy - AFRO - 15 tys 2.Gliter moher - ZŁOTY BROKAT - 20 tys 3.Domowy moher - KAPCIOCH - 5 tys 4.Klasik moher - KLASIK - 10 tys Ceny podane w centach szwajcarskich za 1 kg
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BeaC napisał(a): sikam się mówi siostro ...sikam:razz: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oddaję mocz....się mówi:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czepiacie się szczegółów:siara::siara::cool1: BeaC napisał(a):jak zwał tak....szcz.ł:diabloti::diabloti: a teraz coś dla waszych uduchowionych głów Aktualne ceny moheru na czarnym rynku: 1.Moher karnawałowy - AFRO - 15 tys 2.Gliter moher - ZŁOTY BROKAT - 20 tys 3.Domowy moher - KAPCIOCH - 5 tys 4.Klasik moher - KLASIK - 10 tys Ceny podane w centach szwajcarskich za 1 kg Cóż za informacje:diabloti:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):a mi to co nie powiesz dobranoc :placz: :placz: :placz: :eviltong: jako rzeklam? KOCHANIENKIE..ciebie sie tez to tyczylo mla moja:loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:toż to nie moher.......... A ja wstałam najbledszym kurna switem :diabloti:.......psa wypcham :angryy:.....wstawać bo mi się nudzi:placz: Aaaa Didzejko .......nasz mózg nas rozpracował :oops: no tak bo NASZ mozg.....:diabloti: evaxon napisał(a):witaj Dilerowa:) widzie piekny new banerek i net tytułek :loveu: Ha EWA mi banerek zrobila bo to dobra kobieta jest:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:...a ja oficjalnie nie pochwaliłam ........ JAKI ZAJE2BISTY BANEREK :loveu::loveu::loveu: no...ja mysle ze zajedwabisty:razz: konsultowalam go w koncu...:diabloti: bonita napisał(a):Przyszłąm żeby powiedzieć że jestem z Wami i razem z Wami chcem iść w stronę światła:cool3:, ale bez bereta od Vetry:evil_lol:. Przyszłąm też na kaffę i kjakejsa:loveu: czestuj sie moja mila...:loveu: BeaC napisał(a):moja ze szmura mopy robi:diabloti::diabloti::diabloti: .................cośta się tak do moje WSI przyczepiły??? sikam się mówi siostro ...sikam:razz: Pokoj z toba siostro:loveu:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :loveu::loveu::loveu:oj wstałas siostro ...jak dobrze czuć że teraz już cały NASZ mózg pracuje:p
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:oj wstałas siostro ...jak dobrze czuć że teraz już cały NASZ mózg pracuje:p pracuje pracuje...tylko ja dzis pomalu bo sie boje co by mi sie nie przegrzal...:razz:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):pracuje pracuje...tylko ja dzis pomalu bo sie boje co by mi sie nie przegrzal...:razz::razz:...no dziś sobota to trzeba w wersji oszczędnościowej go uzywać ....musi na długo jeszcze starczyć;)
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz:Aga ...ja do Ciebie na wakacje jade .....moge ....moge:razz: ja też chce mieć takie spacerkowe terenki;)
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 To ja się tu dzisiaj nie witałam:hmmmm::hmmmm: Więc witam wiedźminko:loveu: Jakie fajne koniki:cool2:
Recommended Posts