agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)popace co tam bedzie ........a co sces :razz: BALONIKI!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):BALONIKI!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kolorowe czy smakowe:evil_lol:[SIZE=2]masz mieć ...zakupię;)
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kolorowe czy smakowe:evil_lol:[SIZE=2]masz mieć ...zakupię;) kolor smakobojetne.....bedziemy sobie dmuuuuuchac:diabloti:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):kolor smakobojetne.....bedziemy sobie dmuuuuuchac:diabloti: :p...oki to lece ....zapisze na liste zakupów co by nie zapomnieć:eviltong::evil_lol:
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :p nie chce mi sie wczytywac ale czy tu mowa o zabezpieczeniu?? bo jak tak to to bardzo wazne Dilerowa :razz: pamietaj jestes za mloda i zbyt nie dojrzała na wychowywanie dzieci :p :evil_lol: witanko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 evaxon napisał(a)::p nie chce mi sie wczytywac ale czy tu mowa o zabezpieczeniu?? bo jak tak to to bardzo wazne Dilerowa :razz: pamietaj jestes za mloda i zbyt nie dojrzała na wychowywanie dzieci :p :evil_lol: witanko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taaaa jestem mloda i piekna i mila i dobra i uprzejma wiec zadnych dzieci :mad: bo mi sie jeszcze charakter zepsuje:diabloti:
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):taaaa jestem mloda i piekna i mila i dobra i uprzejma wiec zadnych dzieci :mad: bo mi sie jeszcze charakter zepsuje:diabloti: no wlasnie :) poza tym Diler i tak jest bez jaj:evil_lol: :grin::evil_lol:
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cze wiedźmin:loveu: :loveu: :loveu: Idę dalej:diabloti:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 evaxon napisał(a):no wlasnie :) poza tym Diler i tak jest bez jaj:evil_lol: :grin::evil_lol: i dobrze...bo jak slysze spiewy milosne psa sasiadki to utwierdzam sie w przekonaniu ze to bylo najlepsze co moglam zrobic...:) madzia i medor napisał(a):Cze wiedźmin:loveu: :loveu: :loveu: Idę dalej:diabloti: czeeeee....nie laz tyle bo sie spocisz:diabloti:
Vectra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Diluniowa witaj kochana :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):Diluniowa witaj kochana :diabloti: :diabloti: :diabloti: oooo Vectreczka w mych progach:loveu: :loveu: witaj moja droga witaj:loveu: :loveu:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 przylazlam z ogrodka....ufff..jestem cieplolubna ale chyba nie az tak.... Dilski biedny lezal i pil i tak na zmiane....teraz zapadl w sen...:p a ja wam pokaze mordziaka ogrodkowego:) polamaniec:)
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 powstal... spojrzenie mordercy... w chwili zadumy...
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :crazyeye:bosz .......ale on ma doła Nie dojechalim do hurtowni............kożelance spierdzieliło się autko:diabloti:ale za to byłam szybciej w domku:multi:
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:bosz .......ale on ma doła :grin: hahah Alu strzał w 10 :grin:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:bosz .......ale on ma doła Nie dojechalim do hurtowni............kożelance spierdzieliło się autko:diabloti:ale za to byłam szybciej w domku:multi: znaczy sie nie ma balonikow....:placz: evaxon napisał(a)::grin: hahah Alu strzał w 10 :grin: rozmysla nasd swym nedznym losem.....a bedzie ci on nedzny jak mi zezre jeszcze jeden koc.....:diabloti: a ja sie wygrzalam, ugotowalam bylam w sklepie i dalej upal..uffff
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Ale model:loveu: witamy u nas:multi: w modelowej galerii:diabloti:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):byłam wsztstko widziałam :diabloti: zapomnialas dzis cos o mnie niedobra ty....:cool1:
Vectra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):zapomnialas dzis cos o mnie niedobra ty....:cool1: przecież byłam :crazyeye: pisałam :crazyeye: już wiem dlaczego Dili taki załamany :diabloti: bez jajek , bez ogona - co to za życie :diabloti:
agbar Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):przecież byłam :crazyeye: pisałam :crazyeye: już wiem dlaczego Dili taki załamany :diabloti: bez jajek , bez ogona - co to za życie :diabloti: bez koca bo przezul, pancia nie w humorze bo piesek przezul jej kocyk, bez pileczki bo zagryzl na smierc...co za zycie..chyba go do klatki wsadze i wystawie na slonce niech sie chociaz opali...:diabloti:
Vectra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):bez koca bo przezul, pancia nie w humorze bo piesek przezul jej kocyk, bez pileczki bo zagryzl na smierc...co za zycie..chyba go do klatki wsadze i wystawie na slonce niech sie chociaz opali...:diabloti: o widzisz jak dbasz o jego szczęście :diabloti: :diabloti:
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):znaczy sie nie ma balonikow....:placz: rozmysla nasd swym nedznym losem.....a bedzie ci on nedzny jak mi zezre jeszcze jeden koc.....:diabloti: a ja sie wygrzalam, ugotowalam bylam w sklepie i dalej upal..uffff:placz::placz::placz:nie ma ......i co teraz ...kupie ci w kiosku:evil_lol:
Recommended Posts