Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :multi::multi::multi:o i Dilski jest ......superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 a potem szybko zwiewalismy do domu..bo z traw wylonil sie potfur!!!
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):a potem szybko zwiewalismy do domu..bo z traw wylonil sie potfur!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Aga ...ja do Ciebie na wakacje jade .....moge ....moge:razz: ja też chce mieć takie spacerkowe terenki;) zapraszam..kiedy bedziesz??:loveu: madzia i medor napisał(a):To ja się tu dzisiaj nie witałam:hmmmm::hmmmm: Więc witam wiedźminko:loveu: Jakie fajne koniki:cool2: czesc wiedzmowata.....:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:to jest extra:p moj ci on moj :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tez krzyczalam......:evil_lol:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):zapraszam..kiedy bedziesz??:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w lipcu;) moj ci on moj :loveu: :loveu: :loveu: dasz kawałek .....chocia kikutek;)
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):dasz kawałek .....chocia kikutek;) przyjedz ..bedziemy negocjowac:diabloti:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):przyjedz ..bedziemy negocjowac:diabloti::razz:....ale najpierw ty przyjezdżasz;)
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:....ale najpierw ty przyjezdżasz;) of kors..:)
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Anecioreczek napisał(a): zdjęcie z Pasją:loveu: ale ladnie to ujelas:loveu:
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):a potem szybko zwiewalismy do domu..bo z traw wylonil sie potfur!!! siem nie dziwiem też bym cała wystrachana była :crazyeye::evil_lol:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):moher dobry :diabloti: ano dobry..tylko kkkurde spac mi sie chce...:diabloti: bonita napisał(a):siem nie dziwiem też bym cała wystrachana była :crazyeye::evil_lol: a juz myslalam ze tylko ja tak strachliwa:evil_lol:
Paula Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Śliczne chomiczki :loveu: :D :scared: Cześć moherowy trojaczku ;) :p
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dilerowa:evil_lol: wstydz sie :evil_lol: wstydz:evil_lol: nie dosc ze rozprowadza to jeszcze uprawia...:evil_lol:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a): Dilerowa:evil_lol: wstydz sie :evil_lol: wstydz:evil_lol: nie dosc ze rozprowadza to jeszcze uprawia...:evil_lol: no co ty? przeciez ja caly czas powtarzam: towar z uprawy wlasnej:evil_lol:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a): Śliczne chomiczki :loveu: :D :scared: Cześć moherowy trojaczku ;) :p czesc Paula..:multi:
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):no co ty? przeciez ja caly czas powtarzam: towar z uprawy wlasnej:evil_lol: okejj okejj ale ja myslalam ze gdzies po piwnicach garazach uprawiasz a nie tak .. na ten tego łonie ...:evil_lol:
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):a potem szybko zwiewalismy do domu..bo z traw wylonil sie potfur!!! Dealusiowa moja droga, co Ty za potwora w domciu hodujesz:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :multi::multi::multi:wrociłam ....nie spłonęłam na stosie:evil_lol:
agbar Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Dealusiowa moja droga, co Ty za potwora w domciu hodujesz:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: ja tego obywatela nie znam..moj pioesek jest malutko,slodziutki i ma zwisajace uchi:) Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:wrociłam ....nie spłonęłam na stosie:evil_lol: :placz: mialam net-nie mialam-mialam-nie mialam:placz: co za stres ..z tego stresu sie objadlam jak swin...narobilam kluseczkow serowych i zre dalej....
Recommended Posts