agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 malawaszka napisał(a):ohohooo aleście se podżemały :diabloti: no to ja zmykam paaaaaaa i Fcale nie przez te karabiny wymierzone w to dżemiące we mnie wilki :p :hand: a po co pojdziesz? siedz na doopie jak ci dobrze:loveu:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 gdzies cie kurna wszystkie ropuchy wiedzmy i inne szkodniki sa???:diabloti:
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer'] Fajny ten twój pudelek:loveu: :loveu: :p [quote name='dealer']juz nie:placz: dzemal w lodowce ale rano go na buleczke i chrup....:placz: Idź się zaszczep na wściekliznę, czort wie co dżemało w tym wilku, który wdżamałaś i teraz to coś, co dżemało w wilku, może dżemać w Tobie:siara:Rozumiesz:diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Fajny ten twój pudelek:loveu: :loveu: :p Idź się zaszczep na wściekliznę, czort wie co dżemało w tym wilku, który wdżamałaś i teraz to coś, co dżemało w wilku, może dżemać w Tobie:siara:Rozumiesz:diabloti: :diabloti: wrrrrrrrrr
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']wrrrrrrrrr a ty widze nadal nie wytrymowana :shake: :shake:
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']wrrrrrrrrr Ale masz kocie ruchy:loveu::diabloti: :diabloti: [quote name='Vectra']a ty widze nadal nie wytrymowana :shake: :shake: Buhahaa, idź do Kamci, po znajomości powinna Ci cenę zniżyć:evil_lol:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):a ty widze nadal nie wytrymowana :shake: :shake: bo we mnie dzemie diabel...tasmanski:diabloti: madzia i medor napisał(a):Ale masz kocie ruchy:loveu::diabloti: :diabloti: Buhahaa, idź do Kamci, po znajomości powinna Ci cenę zniżyć:evil_lol: Kamcia mi po znajomosci to moze....eee..cenzura:)
mar....ka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 cześc kochana, widzę że Cię Madziorek męczy, chyba do tej Złoto...cos tam musisz się przejechac:diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='bonita']Heloł rozrajdane baby :loveu: helol Bonita a w tobie co dzemie? [quote name='majoka']cześc kochana, widzę że Cię Madziorek męczy, chyba do tej Złoto...cos tam musisz się przejechac:diabloti: hehehe halo siostra:loveu: [quote name='Vectra']bo w Kamci dżemie trymowiciel :diabloti: trymowiciel...coz za piekne slowo:diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 ''Nie znam natomiast żadnego psa rasy shit zu '' mozecie mnie oswiecic co to za rasa:diabloti:
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']''Nie znam natomiast żadnego psa rasy shit zu '' mozecie mnie oswiecic co to za rasa:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o SHIT:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 mój jak sie wytarza w goownie to jest tak - ja sie dre SHIIITTTT:bad-word: a ona robi ziuuuuuu :scared:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o SHIT:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']mój jak sie wytarza w goownie to jest tak - ja sie dre SHIIITTTT:bad-word: a ona robi ziuuuuuu :scared: tez mi sie tak walsnie z goownem skojarzylo to znaczy ze co? goowniany uciekajcy pies...:diabloti:
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']tez mi sie tak walsnie z goownem skojarzylo to znaczy ze co? goowniany uciekajcy pies...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie o to chodzi
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):tez mi sie tak walsnie z goownem skojarzylo to znaczy ze co? goowniany uciekajcy pies...:diabloti: może rzucić gównem ? może o to choziło :diabloti:
Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześć Dilująca ;) Jaki fajny kocyk macie :razz: [quote name='malawaszka']mój jak sie wytarza w goownie to jest tak - ja sie dre SHIIITTTT:bad-word: a ona robi ziuuuuuu :scared: :roflt:
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 czesc dealerowa co to w Tobie nie wiadomo co drzemie.......:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']może rzucić gównem ? może o to choziło :diabloti: kurde a moze i o to...zwatpilam w kazdym badz razie.... [quote name='paula_z']Cześć Dilująca ;) Jaki fajny kocyk macie :razz: czesc Paulowa:loveu: ano fajny kocyk.....moj piesek chyba chce taki sam..:razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc dealerowa co to w Tobie nie wiadomo co drzemie.......:diabloti: ano, dzien dobry...nie bede blyszczec elokwencja bo kawy nie wypilam jeszcze...
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']wrrrrrrrrr ...............głodzilla???? [quote name='dealer']''Nie znam natomiast żadnego psa rasy shit zu '' mozecie mnie oswiecic co to za rasa:diabloti: chcesz i masz .......................witaj...............(alem się wysiliła............a co!)
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 czeeeesc Bea........druga kawe pije ..moze sie obudze:razz:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Didżejka... zrób no mi kawulca... bo ja nadal mam czajnika zepsutego...:shake: AAAA!!! w razie jak mnie aresztują to proszę... przyślijta mi do pierdla czajnik :diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']Didżejka... zrób no mi kawulca... bo ja nadal mam czajnika zepsutego...:shake: AAAA!!! w razie jak mnie aresztują to proszę... przyślijta mi do pierdla czajnik :diabloti: moja mila..czajnik i pilnik ci wysle ...zrobisz se podkopa:diabloti:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witaj mła:loveu: :loveu: :loveu: Tęskniąca za mną:diabloti:
Recommended Posts