malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a):a to ja myslalam ze te drogie oplaty zwiazane sa z alergia na meskie gacie...:razz: bo przy Weszce sie bidula przyzwyczaila do chopa bez galot pewnie:diabloti: tiaaa pomarzyć dobra rzecz :diabloti: przy mnie to się ostatnio odzwyczaiła od chłopów :diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :crazyeye:a czyjże to blogasek........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a czyjże to blogasek........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kompletnie nie mam pojecia.....
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a czyjże to blogasek........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mafia przejmuje wszystkie blogaski...:shake:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']mafia przejmuje wszystkie blogaski...:shake::razz:o masz ...mafia to narkotyki ...piekne kobiety ...szybkie samochody ....hazard:diabloti:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz ...mafia to narkotyki ...piekne kobiety ...szybkie samochody ....hazard:diabloti: ...haracz:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']jaka pani taki pies...:razz: jasne....a łyzka na to NIEMOZLIWE:diabloti: dzien dobry bardzo:loveu: A DZIEN DOBRY...ale czy on taki dobry......?????:crazyeye:
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']...haracz:razz: znowu.......?????
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A DZIEN DOBRY...ale czy on taki dobry......?????:crazyeye: a pewnie ze dobry...slonko swieci,ptyki sie dra, pies spi, TZ w pracy...truskawki zre, kawe pije,pale sobie...prasowanko czeka..kkkurde fajnie jest:multi:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 malawaszka napisał(a):tiaaa pomarzyć dobra rzecz :diabloti: przy mnie to się ostatnio odzwyczaiła od chłopów :diabloti: cho..cie przytule, ja nie chlop ale co tam...solidarnosc jajnikow musi byc i basta:diabloti:
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a czyjże to blogasek........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']mafia przejmuje wszystkie blogaski...:shake: że niby o co Wam chodzi??? że o mnie??? bo ino ja tu chiba nowa :evil_lol: [quote name='dealer']cho..cie przytule, ja nie chlop ale co tam...solidarnosc jajnikow musi byc i basta:diabloti: ohhhh KCM :loveu: :Rose: Ty jedna zrozumiałaś mą potrzebę przytulania się do czegokolwiek :evil_lol:
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wróciłam do cie ... bom sie stęskniła... KCM :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 malawaszka napisał(a):że niby o co Wam chodzi??? że o mnie??? bo ino ja tu chiba nowa :evil_lol: ohhhh KCM :loveu: :Rose: Ty jedna zrozumiałaś mą potrzebę przytulania się do czegokolwiek :evil_lol: eeee....do CZEGOKOLWIEK:crazyeye: ....znaczy sie ja jestem CZEGOKOLWIEK....no to sie dowiedzialam..:cool3: :loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='evaxon']witanko piekna :loveu: noo witam witam:) [quote name='clockwork']wróciłam do cie ... bom sie stęskniła... KCM :loveu: :loveu: :loveu: cheba bede plakac.....moj rycerzyku:loveu:
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']cheba bede plakac.....moj rycerzyku:loveu: nie rycz babo...bo psem poszczuje.... nie slimtaj... nie lubie mienczaków!!!!! wskakuj na kuń i cho ... w niedziele tańce hulanki swawole... ja cie pier.... nicze
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a):eeee....do CZEGOKOLWIEK:crazyeye: ....znaczy sie ja jestem CZEGOKOLWIEK....no to sie dowiedzialam..:cool3: :loveu: no dooobra - niech już będzie, że do jajnika :diabloti:
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']nie rycz babo...bo psem poszczuje.... nie slimtaj... nie lubie mienczaków!!!!! wskakuj na kuń i cho ... w niedziele tańce hulanki swawole... ja cie pier.... nicze .....................no.........słuchaj klockowatej:mad:.............ja juz trenuje:razz::cool1: narazie na nodze od biurka....................ci.......................w pracy
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']a pewnie ze dobry...slonko swieci,ptyki sie dra, pies spi, TZ w pracy...truskawki zre, kawe pije,pale sobie...prasowanko czeka..kkkurde fajnie jest:multi: to fakt jest ok:lol: :lol: :lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wstawilam foty komunijne dla zainteresowanych..buzki
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']nie rycz babo...bo psem poszczuje.... nie slimtaj... nie lubie mienczaków!!!!! wskakuj na kuń i cho ... w niedziele tańce hulanki swawole... ja cie pier.... nicze jakim psem bedziesz mnie szczuc??? bo nie masz chyba na mysli tego twojego misia przytulnisia...moim mozesz mnie poszczuc...on sie bardziej nada:) [quote name='malawaszka']no dooobra - niech już będzie, że do jajnika :diabloti: jajnikow ci u nas dostatek chooo:loveu: [quote name='BeaC'].....................no.........słuchaj klockowatej:mad:.............ja juz trenuje:razz::cool1: narazie na nodze od biurka....................ci.......................w pracy to przekracza granice mojej wyobrazni....:crazyeye: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to fakt jest ok:lol: :lol: :lol: a nie mowilam:) [quote name='Agunia-Pańciunia)']wstawilam foty komunijne dla zainteresowanych..buzki przyjde:)
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'].....................no.........słuchaj klockowatej:mad:.............ja juz trenuje:razz::cool1: narazie na nodze od biurka....................ci.......................w pracy :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='dealer'] to przekracza granice mojej wyobrazni....:crazyeye: dilerówna ..............................oddaj mózga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mła słowa:razz:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: dilerówna ..............................oddaj mózga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mła słowa:razz: eee to tera twoja kolej jest? zapomlam sie :oops: :diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']eee to tera twoja kolej jest? zapomlam sie :oops: :diabloti::razz:noooo kurde ......teraz to przerąbane a musze sterte papierzysków dokończyć ,...jak ja to bez mózga zrobie:cool1: I jak Kaffa u sąsiadki:eviltong:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:noooo kurde ......teraz to przerąbane a musze sterte papierzysków dokończyć ,...jak ja to bez mózga zrobie:cool1: I jak Kaffa u sąsiadki:eviltong: w domu lepsza :diabloti: wyprasowalam tone prasowania na jutro mam druga:angryy:
Recommended Posts