Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
a to ja myslalam ze te drogie oplaty zwiazane sa z alergia na meskie gacie...:razz: bo przy Weszce sie bidula przyzwyczaila do chopa bez galot pewnie:diabloti:

tiaaa pomarzyć dobra rzecz :diabloti: przy mnie to się ostatnio odzwyczaiła od chłopów :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a czyjże to blogasek........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kompletnie nie mam pojecia.....

Posted

[quote name='clockwork']mafia przejmuje wszystkie blogaski...:shake::razz:o masz ...mafia to narkotyki ...piekne kobiety ...szybkie samochody ....hazard:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz ...mafia to narkotyki ...piekne kobiety ...szybkie samochody ....hazard:diabloti:
...haracz:razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A DZIEN DOBRY...ale czy on taki dobry......?????:crazyeye:

a pewnie ze dobry...slonko swieci,ptyki sie dra, pies spi, TZ w pracy...truskawki zre, kawe pije,pale sobie...prasowanko czeka..kkkurde fajnie jest:multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
tiaaa pomarzyć dobra rzecz :diabloti: przy mnie to się ostatnio odzwyczaiła od chłopów :diabloti:

cho..cie przytule, ja nie chlop ale co tam...solidarnosc jajnikow musi byc i basta:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a czyjże to blogasek........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']mafia przejmuje wszystkie blogaski...:shake:

że niby o co Wam chodzi??? że o mnie??? bo ino ja tu chiba nowa :evil_lol:

[quote name='dealer']cho..cie przytule, ja nie chlop ale co tam...solidarnosc jajnikow musi byc i basta:diabloti:

ohhhh KCM :loveu: :Rose: Ty jedna zrozumiałaś mą potrzebę przytulania się do czegokolwiek :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
że niby o co Wam chodzi??? że o mnie??? bo ino ja tu chiba nowa :evil_lol:

ohhhh KCM :loveu: :Rose: Ty jedna zrozumiałaś mą potrzebę przytulania się do czegokolwiek :evil_lol:

eeee....do CZEGOKOLWIEK:crazyeye: ....znaczy sie ja jestem CZEGOKOLWIEK....no to sie dowiedzialam..:cool3: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']witanko piekna :loveu:

noo witam witam:)

[quote name='clockwork']wróciłam do cie ... bom sie stęskniła... KCM :loveu: :loveu: :loveu:

cheba bede plakac.....moj rycerzyku:loveu:

Posted

[quote name='dealer']cheba bede plakac.....moj rycerzyku:loveu:

nie rycz babo...bo psem poszczuje.... nie slimtaj... nie lubie mienczaków!!!!! wskakuj na kuń i cho ... w niedziele tańce hulanki swawole... ja cie pier.... nicze

Posted

dealer napisał(a):
eeee....do CZEGOKOLWIEK:crazyeye: ....znaczy sie ja jestem CZEGOKOLWIEK....no to sie dowiedzialam..:cool3: :loveu:

no dooobra - niech już będzie, że do jajnika :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nie rycz babo...bo psem poszczuje.... nie slimtaj... nie lubie mienczaków!!!!! wskakuj na kuń i cho ... w niedziele tańce hulanki swawole... ja cie pier.... nicze

.....................no.........słuchaj klockowatej:mad:.............ja juz trenuje:razz::cool1:
narazie na nodze od biurka....................ci.......................w pracy

Posted

[quote name='clockwork']nie rycz babo...bo psem poszczuje.... nie slimtaj... nie lubie mienczaków!!!!! wskakuj na kuń i cho ... w niedziele tańce hulanki swawole... ja cie pier.... nicze

jakim psem bedziesz mnie szczuc??? bo nie masz chyba na mysli tego twojego misia przytulnisia...moim mozesz mnie poszczuc...on sie bardziej nada:)
[quote name='malawaszka']no dooobra - niech już będzie, że do jajnika :diabloti:
jajnikow ci u nas dostatek chooo:loveu:
[quote name='BeaC'].....................no.........słuchaj klockowatej:mad:.............ja juz trenuje:razz::cool1:
to przekracza granice mojej wyobrazni....:crazyeye:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']to fakt jest ok:lol: :lol: :lol:
a nie mowilam:)
[quote name='Agunia-Pańciunia)']wstawilam foty komunijne dla zainteresowanych..buzki
przyjde:)

Posted

[quote name='BeaC'].....................no.........słuchaj klockowatej:mad:.............ja juz trenuje:razz::cool1:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='dealer']
to przekracza granice mojej wyobrazni....:crazyeye:
dilerówna ..............................oddaj mózga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mła słowa:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

dilerówna ..............................oddaj mózga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mła słowa:razz:

eee to tera twoja kolej jest? zapomlam sie :oops: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']eee to tera twoja kolej jest? zapomlam sie :oops: :diabloti::razz:noooo kurde ......teraz to przerąbane a musze sterte papierzysków dokończyć ,...jak ja to bez mózga zrobie:cool1:
I jak Kaffa u sąsiadki:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:noooo kurde ......teraz to przerąbane a musze sterte papierzysków dokończyć ,...jak ja to bez mózga zrobie:cool1:
I jak Kaffa u sąsiadki:eviltong:

w domu lepsza :diabloti:
wyprasowalam tone prasowania na jutro mam druga:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...