Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer'] przyjde:) niniejszym bardzo dziekuje za tak szybka reakcje z Państwa strony na załączony powyżej post mojej skromnej osoby..... jestem zaszczycona...mogac Panstwa goscic w swoich skromnych progach....:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']:diabloti: HELL.......................oł!!!!!! :diabloti: te.. wiesz co wczoraj przeczytałam w prasie?? tytuł.... DILEREM POZOSTAJE SIE NA ZAWSZE.... cholewcia... ty sie masz fajnie- pewne źródło dochodu na wieki.... :cool1: widzisz jak ta sie umie ustawic??:diabloti: smignie to tam to wróci i tu i juz ...zawodzik i dochodzik na cale zycie....
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a): to po co polazlas? bylo stac na warcie:diabloti: A ja goopia, więcej takiego błędu nie popełnię:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jesteś?? jakoś cie nie umie nigdzie namierzyć.....:diabloti:
goldenka245 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer'] ty lepiej nie wpadaj....za mloda chyba jestes ....:razz: Bez skojarzeń proszę:eviltong: Dobrze więc- przyszłam i wyszłam:D Ale teraz znowu wpadłam... już 2 raz!:cool3::cool3::cool3::cool3: :evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']UWAGA KOMUNIKAT!!!!!! w dniu wczorajszym zostalam ciocia dwoch uroczych maluchow:loveu: oto one:) o rany..... a Ty widze mało masz zajec w domu??? moze wpdniesz do mnie posprzatac??? u mnie odkurza sie codziennie wiec zapraszam....:diabloti:
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no tom sem wpadłam do Cię na fajeczke zapijanego kawusią :loveu: :loveu: :loveu: cześć Dilerusia moja toffaniutka :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']jesteś?? jakoś cie nie umie nigdzie namierzyć.....:diabloti: ja zawsze jestem....jak cien....jak sumienie....jak mroczny sekret....:diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o rany..... a Ty widze mało masz zajec w domu??? moze wpdniesz do mnie posprzatac??? u mnie odkurza sie codziennie wiec zapraszam....:diabloti: ja ciebie tez kocham:loveu:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']no tom sem wpadłam do Cię na fajeczke zapijanego kawusią :loveu: :loveu: :loveu: cześć Dilerusia moja toffaniutka :loveu: :loveu: :loveu: eeeeee...dlaczego ty jestes taka mila?:crazyeye: ja sie boje......
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No to jak wszyscy sobie tak miłośc wyznają:loveu::loveu::diabloti: To ja też:razz::razz: AJ LOVIUUUUU :loveu:
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']eeeeee...dlaczego ty jestes taka mila?:crazyeye: ja sie boje...... Pewnie czegoś chce:diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Pewnie czegoś chce:diabloti: ode mnie:crazyeye: ja nic nie mam.......:diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 :diabloti: :diabloti: WESZKA ZAMKNIJ OCZY!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Noo coooo...wolne bylo to sie polozylem... Bede sobie tu cichutko lezal nie krzycz...
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):ooo foty foty foty gdzie? gdzie? gdzie?:diabloti:
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):gdzie? gdzie? gdzie?:diabloti: o tam , tam :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):o tam , tam :diabloti: :diabloti: ciemnosc widze....widze ciemnosc....
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):ciemnosc widze....widze ciemnosc.... idz w stonę światła tylko najpierw zdejmij te ciemne bryle z kichawy :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']ja ciebie tez kocham:loveu: a ja i takze nieustajaco i na wciaz.....KCM:lol: :lol: :lol:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):idz w stonę światła tylko najpierw zdejmij te ciemne bryle z kichawy :diabloti: zdjelam...i tera kurna nic nie widze..upssssssss..potklam siem....:placz:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a ja i takze nieustajaco i na wciaz.....KCM:lol: :lol: :lol: ale dlaczego?:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: a tu w pelnej krasie .......:diabloti:
e.v.a Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witanko :D
Recommended Posts