agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pno som foty ...widze je ........oj co piłaś ...:razz: ja tu nic nie dawalam.....nie ma fot, zadnych psow, zadnych bokserow nic nic nic.... czy jest na sali lekarz? :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']ale dlaczego?:diabloti: ale co dlaczego ?? bo sie gubie.......:loveu:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale co dlaczego ?? bo sie gubie.......:loveu: to sie odnajdz....sprawdz czy cie nie ma kuchni....:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']ja tu nic nie dawalam.....nie ma fot, zadnych psow, zadnych bokserow nic nic nic.... czy jest na sali lekarz? :diabloti: a po co Ci lekarz???:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']to sie odnajdz....sprawdz czy cie nie ma kuchni....:diabloti: nie ma mnie tam bo jestem tutaj...... i zajdam pyszne ciasteczko...mniam mniam..... ale gdyby cos to za chwile ide na siusiu do toalety.....to tak informacyjnie gdyby ktos chcial powiadomic prase o tym wydarzeniu.....:loveu:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):czy u Ciebie dżemie wilk ? .:diabloti: juz nie:placz: dzemal w lodowce ale rano go na buleczke i chrup....:placz:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a po co Ci lekarz???:diabloti: albowiem dobrego lekarza miec pod reka nie jest zle....:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie ma mnie tam bo jestem tutaj...... i zajdam pyszne ciasteczko...mniam mniam..... ale gdyby cos to za chwile ide na siusiu do toalety.....to tak informacyjnie gdyby ktos chcial powiadomic prase o tym wydarzeniu.....:loveu: ale dlaczego:diabloti: :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']albowiem dobrego lekarza miec pod reka nie jest zle....:diabloti: owszem, tak, masz zaiste racje.......:loveu: ale dlaczego:diabloti: :diabloti: dlatego ze mi sie chce siuku...... nie doczytałas?????:diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dlatego ze mi sie chce siuku...... nie doczytałas?????:diabloti: :diabloti: to nie gada tylko sika:diabloti:
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: WESZKA ZAMKNIJ OCZY!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: i że niby co???? myślałaś, że po takim tekście zamknę potulnie oczy i nie zerknę co tam aaaapsiiiik jest???? :angryy: podpuszczalska :obrazic: aaaaapsiiikkkkkk
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 malawaszka napisał(a):i że niby co???? myślałaś, że po takim tekście zamknę potulnie oczy i nie zerknę co tam aaaapsiiiik jest???? :angryy: podpuszczalska :obrazic: aaaaapsiiikkkkkk a tak sie staralam..chcialam byc dobra:placz: no i po co otwieralas oczyska kichasz mi tu pratki roznosisz( PRATKI nie PRACIA ):diabloti:
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):a tak sie staralam..chcialam byc dobra:placz: no i po co otwieralas oczyska kichasz mi tu pratki roznosisz( PRATKI nie PRACIA ):diabloti: spoko spoko - przy alergii prątków nie rozsiewam :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 malawaszka napisał(a):spoko spoko - przy alergii prątków nie rozsiewam :diabloti: a bo ja wiem co w tobie dzemie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: moze...wilk?:evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']to nie gada tylko sika:diabloti: no przeciez juz bylam, i za chwilenke wychodze ....z fabryki.....:loveu:
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):a bo ja wiem co w tobie dzemie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: moze...wilk?:evil_lol: no napewno wilk w niej dżemie bo ma instynkt łowiecki i jest w 1 grupie FCI jako rasa niebezpieczna :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):no napewno wilk w niej dżemie bo ma instynkt łowiecki i jest w 1 grupie FCI jako rasa niebezpieczna :diabloti: nie , ja mysle ze ona jest ofczarkiem kalkaskim ....wscieklym..niebezpiecznym i dzemie w niej stado wilkow:diabloti:
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):nie , ja mysle ze ona jest ofczarkiem kalkaskim ....wscieklym..niebezpiecznym i dzemie w niej stado wilkow:diabloti: dajcie karabin zastrzele te wilki w dżemie :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']dajcie karabin zastrzele te wilki w dżemie :diabloti: a prosze cie moja kochana sluze uprzejmie
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']a prosze cie moja kochana sluze uprzejmie wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć :loveu: :loveu: :loveu: i znowu Cię kocham :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć :loveu: :loveu: :loveu: i znowu Cię kocham :diabloti: i znowu jestes mila i znowu sie boje...:diabloti:
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):i znowu jestes mila i znowu sie boje...:diabloti: bo we mnie miłość dżemie :diabloti:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):bo we mnie miłość dżemie :diabloti: no i masz...oplulam Henka:razz:
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ohohooo aleście se podżemały :diabloti: no to ja zmykam paaaaaaa i Fcale nie przez te karabiny wymierzone w to dżemiące we mnie wilki :p :hand:
Recommended Posts