Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']w domu lepsza :diabloti: wyprasowalam tone prasowania na jutro mam druga:angryy::multi::multi::multi::multi::multi:nooo koffana widze ze do niedzieli zdążysz ....szykujesz sie na przyjazd:razz:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi:nooo koffana widze ze do niedzieli zdążysz ....szykujesz sie na przyjazd:razz: trampki se juz kupilam, wygodne takie cobym zaszla w nich do celu....:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']trampki se juz kupilam, wygodne takie cobym zaszla w nich do celu....:diabloti::pmam rower ...pożyczyć:razz:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pmam rower ...pożyczyć:razz: to na droge powrotna ...a masz dzwonek w nim??? bede dzwonic z trasy jak sie jedzie:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']to na droge powrotna ...a masz dzwonek w nim??? bede dzwonic z trasy jak sie jedzie:diabloti::razz:nooo jasne że mam .....zadzwonisz z trasy...;)jak miło:loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo jasne że mam .....zadzwonisz z trasy...;)jak miło:loveu::loveu::loveu: bo ja jestem mila i basta... [quote name='bonita']Cześć [you] :grin: czesc du:)
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 UWAGA KOMUNIKAT!!!!!! w dniu wczorajszym zostalam ciocia dwoch uroczych maluchow:loveu: oto one:)
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :loveu::loveu::loveu:czy to małe szynszylki????....CIOCIU:eviltong:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:czy to małe szynszylki????....CIOCIU:eviltong: TAK...parka:)Fruzia i Filip:)
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']TAK...parka:)Fruzia i Filip:):razz:jesteś matka chrzestną :loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jesteś matka chrzestną :loveu::loveu::loveu: KKKurde .....nie wywoluj wilka z lasu....bede musiala isc na chrzciny ...DO KOSCIOLA!! :diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']KKKurde .....nie wywoluj wilka z lasu....bede musiala isc na chrzciny ...DO KOSCIOLA!! :diabloti:;)można i za.......:eviltong:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)można i za.......:eviltong: jest to z pewnoscia jakies rozwiazanie:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']jest to z pewnoscia jakies rozwiazanie:diabloti:;)tak trzymać ....i nie zginiesz:eviltong:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)tak trzymać ....i nie zginiesz:eviltong: co mam trzymac? albo kogo...i za co?:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']co mam trzymac? albo kogo...i za co?:diabloti::diabloti:NAS się trzymaj:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:NAS się trzymaj:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bede!!!!!:diabloti:
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']UWAGA KOMUNIKAT!!!!!! w dniu wczorajszym zostalam ciocia dwoch uroczych maluchow:loveu: oto one:) Ale fajne:loveu::loveu: Jak będą DZIECI:loveu: to wyślesz mi jednego w paczce:cool1:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale fajne:loveu::loveu: Jak będą DZIECI:loveu: to wyślesz mi jednego w paczce:cool1: kkkurde ona maja jeden dzien a ty juz o dzieciach...zboczona jakas cy cus:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']bede!!!!!:diabloti::razz:nooo na inna odpowiedź nie liczyłam ....to jedyna słuszna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo na inna odpowiedź nie liczyłam ....to jedyna słuszna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak w ogole to gdzie wszyscy?? na magde em sie gapia? bo ze jedna goopia ( ty wiesz EWA :diabloti: ) sie gapi to wiem...a reszta luda??
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']a tak w ogole to gdzie wszyscy?? na magde em sie gapia? bo ze jedna goopia ( ty wiesz EWA :diabloti: ) sie gapi to wiem...a reszta luda??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi bedzie ze wszystkie ogladaja :diabloti: ide pisać ide pisać ide pisać ide pisać ide pisać:diabloti:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi bedzie ze wszystkie ogladaja :diabloti: ide pisać ide pisać ide pisać ide pisać ide pisać:diabloti: no przeciez piszesz caly czas:diabloti: tu i tam i owdzie:eviltong:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']no przeciez piszesz caly czas:diabloti: tu i tam i owdzie:eviltong::diabloti:tylko kurna coś nie w temacie jestem .....oki teraz już uciokam będę jutro:p
Recommended Posts