agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj mła:loveu: :loveu: :loveu: Tęskniąca za mną:diabloti: czesc....ide spac...
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):czesc....ide spac... będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):czesc....ide spac... Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti: Vectra napisał(a):będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: W lodówce:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: madzia i medor napisał(a):Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti: bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman... Vectra napisał(a):w lodówce dżemie łowicz :diabloti: sioooo....siooo...siooooo....:diabloti: poszly won:diabloti:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):w lodówce dżemie łowicz :diabloti: Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti: dealer napisał(a): bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman... To wypij piątą:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti: To wypij piątą:diabloti: pije piata....tylko nie wiem co w niej dzemie?? kofeina mam nadzieje....
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti: juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz: na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol: eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti: dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz: No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti: Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti: No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz: wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti: to mozesz podrzucić............do góry:eviltong:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='clockwork']eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti: dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1: [quote name='madzia i medor']No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti: Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti: No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus: [quote name='BeaC']wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti: to mozesz podrzucić............do góry:eviltong: wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam.... :diabloti:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam.... :diabloti: bo to dla tego ,że .... w Tobie ........... :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 evaxon napisał(a):witanko Dilerki:multi: czesc Efa:multi:
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']Didżejka... zrób no mi kawulca... bo ja nadal mam czajnika zepsutego...:shake: AAAA!!! w razie jak mnie aresztują to proszę... przyślijta mi do pierdla czajnik :diabloti::diabloti:zapakowany czeka [quote name='clockwork']jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti::razz: [quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol::cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową Cze dilerku:loveu: Jak słoiku dżemie instynkt łowicki to co dżemie w butelkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową wcale sie mną nie opiekowała ... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra'] ewa....prund cie dupnął??????
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']ewa....prund cie dupnął?????? to od kawy :cool1:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 gdzieś widziałam foty legwana... ale nie pamiętam gdzie..... :hmmmm: ide szuakć dalej :cool1:
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'] wcale sie mną nie opiekowała ... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti: :crazyeye:noooo to didżejka se igra z losem :diabloti:a tera mi na gie sie nie zgłasza:diabloti::eviltong:
Recommended Posts