Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj mła:loveu: :loveu: :loveu: Tęskniąca za mną:diabloti:

czesc....ide spac...

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
czesc....ide spac...

Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti:

Vectra napisał(a):
będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

W lodówce:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti:

bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman...

Vectra napisał(a):
w lodówce dżemie łowicz :diabloti:

sioooo....siooo...siooooo....:diabloti: poszly won:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
w lodówce dżemie łowicz :diabloti:

Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti:
dealer napisał(a):

bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman...

To wypij piątą:diabloti:

Posted

Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti:

To wypij piątą:diabloti:

pije piata....tylko nie wiem co w niej dzemie?? kofeina mam nadzieje....

Posted

[quote name='clockwork']jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:

juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:

Posted

buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:

Posted

dealer napisał(a):
buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:

na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:

eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti:

dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:

Posted

dealer napisał(a):

No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti:
Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti:
No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:

Posted

[quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:

wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti: to mozesz podrzucić............do góry:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='clockwork']eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti:

dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:

[quote name='madzia i medor']No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti:
Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti:
No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:

[quote name='BeaC']wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti: to mozesz podrzucić............do góry:eviltong:

wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam....
:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam....
:diabloti:

bo to dla tego ,że .... w Tobie ........... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Didżejka... zrób no mi kawulca... bo ja nadal mam czajnika zepsutego...:shake:
AAAA!!! w razie jak mnie aresztują to proszę... przyślijta mi do pierdla czajnik
:diabloti::diabloti:zapakowany czeka

[quote name='clockwork']jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti::razz:

[quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol::cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową

Cze dilerku:loveu:
Jak słoiku dżemie instynkt łowicki to co dżemie w butelkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową

wcale sie mną nie opiekowała
... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
wcale sie mną nie opiekowała
... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti:
:crazyeye:noooo to didżejka se igra z losem :diabloti:a tera mi na gie sie nie zgłasza:diabloti::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...