agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Mnie wołasz, czy tą wiedźmę:diabloti::diabloti: sama jestes wiedzma...:diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):czego ?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Nic, możesz już iść:cool1: dealer napisał(a):sama jestes wiedzma...:diabloti: :diabloti: Dziękuję kochana:diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Mnie wołasz, czy tą wiedźmę:diabloti::diabloti: madzia i medor napisał(a):Nic, możesz już iść:cool1: to ide....
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 paula_z napisał(a):Przyszłam...i się witam :p Cześć Aga :lol: weszlam aby cie przywitac:loveu:
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 halooooooo wiedźmy :diabloti: :diabloti: zafaflunione :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):halooooooo wiedźmy :diabloti: :diabloti: zafaflunione :diabloti: :diabloti: :diabloti: wiedzma wiedzma wiedzma wiedzma.....:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):to ide.... To se idź:cool1: dealer napisał(a):weszlam aby cie przywitac:loveu: I po co Ty tu, hęę:mad::diabloti: Vectra napisał(a):halooooooo wiedźmy :diabloti: :diabloti: zafaflunione :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jam jest czarodziejka z księżyca:loveu::loveu:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):To se idź:cool1: I po co Ty tu, hęę:mad::diabloti: Jam jest czarodziejka z księżyca:loveu::loveu: poszla won.....czaruj gdzie indziej:diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kontrola usmiechu....
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):poszla won.....czaruj gdzie indziej:diabloti: Milcz, bo Cię w ropucha przemienie:diabloti: dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kontrola usmiechu.... Dwójka Ci się rusza:diabloti:
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kontrola usmiechu.... BOSHE TY SIĘ PRZEMIESZCZASZ PONAD CZASOWO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: WITAM CIE U CIĘ:multi: :multi: :multi:
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kontrola usmiechu....
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Milcz, bo Cię w ropucha przemienie:diabloti: Dwójka Ci się rusza:diabloti: opusc ten blogasek.....:diabloti: czarownico, wiedzmo upiorze:diabloti: [quote name='agnes1']BOSHE TY SIĘ PRZEMIESZCZASZ PONAD CZASOWO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: WITAM CIE U CIĘ:multi: :multi: :multi: HA...jak sie ma dobrego towara to sie lata tu i tam:diabloti: no i tego witam cie u mnie bo to ponoc moj blogasek jest i mojego psa ktory chwilowo jest niestety nieobecny i uwierz mi ja nie znam tych wiedzm....:diabloti: [quote name='Vectra'] eeeee..zlotego zeba masz....niesmaczne to jakies takie...:diabloti:
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']opusc ten blogasek.....:diabloti: czarownico, wiedzmo upiorze:diabloti: HA...jak sie ma dobrego towara to sie lata tu i tam:diabloti: no i tego witam cie u mnie bo to ponoc moj blogasek jest i mojego psa ktory chwilowo jest niestety nieobecny i uwierz mi ja nie znam tych wiedzm....:diabloti: eeeee..zlotego zeba masz....niesmaczne to jakies takie...:diabloti: ŁO MATYLDO, GDZIEŚ TAM ZAPOMNIAŁM PODZIĘKOWAĆ UPIOROM:evil_lol: A GDZIE KUPIŁAŚ TEGO TOWARA, MI TEŻ BY SIE CZASEM PRZYDAŁ:diabloti:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):opusc ten blogasek.....:diabloti: czarownico, wiedzmo upiorze:diabloti: Fon Robaczyca mnie zwą:diabloti::diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra'] tak tak moja mla mila....zaraz przyjedzie el dochtorre....:diabloti: [quote name='agnes1']ŁO MATYLDO, GDZIEŚ TAM ZAPOMNIAŁM PODZIĘKOWAĆ UPIOROM:evil_lol: A GDZIE KUPIŁAŚ TEGO TOWARA, MI TEŻ BY SIE CZASEM PRZYDAŁ:diabloti: eee Agnes...ja go nie kupuje,,ja go uprawiam, przetwarzam i sprzedaje.... [quote name='madzia i medor']Fon Robaczyca mnie zwą:diabloti::diabloti: Fon stad!:diabloti:
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):eee Agnes...ja go nie kupuje,,ja go uprawiam, przetwarzam i sprzedaje.... EEEE NO JA TEN TEGO... ZDAJE MNIE SIĘ ŻE CHODZI TU O ZIELSKO KTÓREGO NIE ZNOSZĘ, WOLE MNIĘSKO:eviltong:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 agnes1 napisał(a):EEEE NO JA TEN TEGO... ZDAJE MNIE SIĘ ŻE CHODZI TU O ZIELSKO KTÓREGO NIE ZNOSZĘ, WOLE MNIĘSKO:eviltong: nie lubisz kjakejsow z rzezucha??? albo z niezapominajka?? albo z dzemem???:crazyeye: :crazyeye: wszyscy na dogo lubia.....co rano pod psedskolem u Ali swieza dostawa:diabloti:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a): Fon stad!:diabloti: Nie Fon "stad", tylko Fon Robaczyca - dużymi literami mam Ci napisać, czy cu:niewiem::niewiem:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie Fon "stad", tylko Fon Robaczyca - dużymi literami mam Ci napisać, czy cu:niewiem::niewiem: tiaaaa......robaki jej sie na musk zocily:diabloti: Tobie znaczy Robaczyco mla:loveu:
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']nie lubisz kjakejsow z rzezucha??? albo z niezapominajka?? albo z dzemem???:crazyeye: :crazyeye: wszyscy na dogo lubia.....co rano pod psedskolem u Ali swieza dostawa:diabloti: NIE LUBIE KJAKEJSÓW, RZEŻUCHY, NIEZAPOMINAJEK - JAK NIE ROSNĄ SOBIE NA ŁĄCZCE, I ZA DŻEMEM TEZ NIE PRZEPADAM- JAKOŚ OD WCZORAJ MI SIĘ PRZEJADŁ:evil_lol:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):tiaaaa......robaki jej sie na musk zocily:diabloti: Tobie znaczy Robaczyco mla:loveu: A kto powiedział, że ja mam musk:cool1: Dobranoc, idę w kimonę mła:loveu:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1']NIE LUBIE KJAKEJSÓW, RZEŻUCHY, NIEZAPOMINAJEK - JAK NIE ROSNĄ SOBIE NA ŁĄCZCE, I ZA DŻEMEM TEZ NIE PRZEPADAM- JAKOŚ OD WCZORAJ MI SIĘ PRZEJADŁ:evil_lol: poszla mi stad bo mi klientow odstrasza....:diabloti:
Recommended Posts