Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a): a po co:crazyeye: Po to,żebyś mogła odpowiedzieć mi to samo, a ja wtedy za Twą dobroć... :siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Po to,żebyś mogła odpowiedzieć mi to samo, a ja wtedy za Twą dobroć... :siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a po co tys tu znowu przylazla?? ja nie rozumiem...nerwice natrectw masz cy cus?:diabloti:
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):a po co tys tu znowu przylazla?? ja nie rozumiem...nerwice natrectw masz cy cus?:diabloti: Nie, krzywy musk:razz::razz::evil_lol: Przyszłam Ci życzyć... miłej nocki:loveu:
agbar Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie, krzywy musk:razz::razz::evil_lol: Przyszłam Ci życzyć... miłej nocki:loveu: jezdes potfur:loveu: chiba nie idziesz spac??
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie, krzywy musk:razz::razz::evil_lol: Przyszłam Ci życzyć... miłej nocki:loveu: szkoda że już nareszcie musisz sobie IŚĆ poszła do wyra :diabloti:
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):szkoda że już nareszcie musisz sobie IŚĆ poszła do wyra :diabloti: Doopa, masz dar przekonywania, zostaje:diabloti::diabloti: dealer napisał(a):jezdes potfur:loveu: chiba nie idziesz spac?? A gdzież bym śmiała Cię opuścić, mam dla Ciebie jeszcze tyle dobrych życzeń:loveu::diabloti:
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 siostro , ja Cię kunturarnie żegnałam ,a nie przekonywałam :diabloti:
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):siostro , ja Cię kunturarnie żegnałam ,a nie przekonywałam :diabloti: Słyszysz Dealerowa, ona Cię tylko kulturalnie żaegnała:diabloti:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dzien dobry Panstwu:) sprzatam w fotkach...i takie rozne smieci znajduje...to sobie powrzucam:diabloti: doopalon:) ptyki:) piesy:) cd byc moze nastapi:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz.....zabierzcie do Polski te kobiete:diabloti: witaj dilujaca kobieto:loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz.....zabierzcie do Polski te kobiete:diabloti: witaj dilujaca kobieto:loveu: Witaj kobieto pracujaca:loveu: a ty juz po czy przed pracka?
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Vectra napisał(a):a ja mam wanne :eviltong: :eviltong: i nawet mam armature :eviltong: :eviltong: tylko KKKurde jeszcze wody nie mam w domu :placz: :placz: :placz: ale wanne mam :loveu: :loveu: białą :loveu: :loveu: :loveu: :hmmmm: :roll: :crazyeye: :siara:
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aaaa.... i z tego wdzystkiego zapomniałam sie przywitać.... cześć dilerko- spadam dalej- wróce tu... na grasie.... do zobaczyska
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']aaaa.... i z tego wdzystkiego zapomniałam sie przywitać.... cześć dilerko- spadam dalej- wróce tu... na grasie.... do zobaczyska a witam cie moja droga....przyjdz se..zapraszam cie w me skromne prozyska:diabloti:
niki_ill Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 I my sie witamy:multi: Czyzby Dogo dupsko ruszylo i dziala normalnie?:crazyeye:
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dili, mimo, że masz dziwną Panią:diabloti::diabloti:(KCiĘRobaczylko:loveu:), to i tak Cię kocham:loveu: [quote name='dealer'] [quote name='dealer']strasnie straszne drzeffa:)) Nie żebym Ci słodziła, ale podoba mi się:siara:siara:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 niki_ill napisał(a):I my sie witamy:multi: Czyzby Dogo dupsko ruszylo i dziala normalnie?:crazyeye: Witaj :multi: :multi: ano wyglada na to ze ruszylo ale nie zapeszajmy:) madzia i medor napisał(a):Dili, mimo, że masz dziwną Panią:diabloti::diabloti:(KCiĘRobaczylko:loveu:), to i tak Cię kocham:loveu: Nie żebym Ci słodziła, ale podoba mi się:siara:siara: ales zacukrzyla....:diabloti:
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no to se przyszłam jak pozwoliłaś... ale ciebie zaś niet... pewnie baraszkujesz w brodziku w szklance wody... a niech cie.... nie przyjde więcej- skoroś taka niedostępna....
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']no to se przyszłam jak pozwoliłaś... ale ciebie zaś niet... pewnie baraszkujesz w brodziku w szklance wody... a niech cie.... nie przyjde więcej- skoroś taka niedostępna.... toc jestem dzioucha ...se pale i pije kafe i czekam....:diabloti: nerwowy siakis rocznik....:razz:
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']toc jestem dzioucha ...se pale i pije kafe i czekam....:diabloti: nerwowy siakis rocznik....:razz: czyj rocznik......:hmmmm: a teraz słuchaj mnie i skup sie.... pamiętasz jak pisałaś że jak Bea bedzie u nas i zatańczy na rurce... to przybędziesz do jastrzębia choby na piechote???? :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: NO TO SZYKUJ SIE NA TĄ NIEDZIELE!!!!! proponuje juz powoli wychodzić........ :multi::multi::multi:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']czyj rocznik......:hmmmm: a teraz słuchaj mnie i skup sie.... pamiętasz jak pisałaś że jak Bea bedzie u nas i zatańczy na rurce... to przybędziesz do jastrzębia choby na piechote???? :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: NO TO SZYKUJ SIE NA TĄ NIEDZIELE!!!!! proponuje juz powoli wychodzić........ :multi::multi::multi: kurnaaaaa...zadzieram kiece.......ale czy ten taniec to aby na pewno bedzie?? coby sie nie wymigala....bo jak se zelowki zedre na darmo...:diabloti:
Recommended Posts