Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']Witaj kobieto pracujaca:loveu: a ty juz po czy przed pracka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz juz legalnie PO;)
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz juz legalnie PO;) aaaa jakis szwindelek tu wesze....:diabloti:
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']czyj rocznik......:hmmmm: a teraz słuchaj mnie i skup sie.... pamiętasz jak pisałaś że jak Bea bedzie u nas i zatańczy na rurce... to przybędziesz do jastrzębia choby na piechote???? :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: NO TO SZYKUJ SIE NA TĄ NIEDZIELE!!!!! proponuje juz powoli wychodzić........ :multi::multi::multi: ........................dobra...........tylko dlaczego ja nic nie weim o tej rurce??????????? .......................Ok dilerówna............... jak przybędziesz to specjal for you zatańczę;);)
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC']........................dobra...........tylko dlaczego ja nic nie weim o tej rurce??????????? .......................Ok dilerówna............... jak przybędziesz to specjal for you zatańczę;);) zmoryyyy:placz: :placz: teraz nie moge przyjechac.....:placz: :placz: i specjalnie mi tu tak piszecie zeby mi bylo jeszcze smutniej i gorzej i zle:placz: chyba se zjem kjakejsa.....z rzezuszka.....
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kjakersik .....................fuj ..................rzeżuszka mniam:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer'] alez mina..... iscie powazna.....
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dzien dobry sie z pania co to Magda od leonbradora ma jej nie zmieniac:loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez mina..... iscie powazna..... jaka pani taki pies...:razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry sie z pania co to Magda od leonbradora ma jej nie zmieniac:loveu: dzien dobry bardzo:loveu:
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a): ales zacukrzyla....:diabloti: To wszystko specjalnie dla CIebie Misiu:diabloti::diabloti:
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 a masz zgode autora na wstawianie fotek :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='madzia i medor']To wszystko specjalnie dla CIebie Misiu:diabloti::diabloti: mdli mnie..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Vectra']a masz zgode autora na wstawianie fotek :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: cicho goopia...od rana mnie tu zamieszanie robi....:diabloti: :diabloti:
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a): cicho goopia...od rana mnie tu zamieszanie robi....:diabloti: :diabloti: nie pyskuj :diabloti: :diabloti: :diabloti: no i gdziue te majty dla mnie HA ? :mad: :mad: :mad:zimno mi :placz: :placz:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Vectra napisał(a):nie pyskuj :diabloti: :diabloti: :diabloti: no i gdziue te majty dla mnie HA ? :mad: :mad: :mad:zimno mi :placz: :placz: taaa tera zimno:razz: nie po to moj rzuf sie tyle nachodzil zebys majty prawie nowki na szmatke zabawke dla Franiola przerobila...:mad:
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a):taaa tera zimno:razz: nie po to moj rzuf sie tyle nachodzil zebys majty prawie nowki na szmatke zabawke dla Franiola przerobila...:mad: rzułwia , dałąm kotowi do zabawy , kask se zrobił ze skorupy :loveu: :loveu:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Vectra napisał(a):rzułwia , dałąm kotowi do zabawy , kask se zrobił ze skorupy :loveu: :loveu: buuuuuu.....niedobra ty:placz: a ja se chcialam popielniczke zrobic:placz:
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']mdli mnie..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: I bądź tu człowieku miły:shake::shake::shake: wiedźma:diabloti: [quote name='Vectra']rzułwia , dałąm kotowi do zabawy , kask se zrobił ze skorupy :loveu: :loveu: Moja krew:diabloti::diabloti: Doopa, nie będzie popielniczki, na rączkę sobie strzepuj :cool1::diabloti:
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dziń dybry - je tu pierwszy raz i na krótko bo mam uczulenie na boksery :placz:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 malawaszka napisał(a):dziń dybry - je tu pierwszy raz i na krótko bo mam uczulenie na boksery :placz: kkkurde ale mnie zaszczyt trzepnal....:diabloti: eeee a widzisz tu jakiego boksera?:razz: ja jestem hodofca chomikuf, rzezuchi i kjakejsy wypiekam z nadzieniem na zyczenie:diabloti: KCM:loveu:
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a):kkkurde ale mnie zaszczyt trzepnal....:diabloti: eeee a widzisz tu jakiego boksera?:razz: ja jestem hodofca chomikuf, rzezuchi i kjakejsy wypiekam z nadzieniem na zyczenie:diabloti: KCM:loveu: chomiki śmierdzom :diabloti: boksera jeszcze nie widziałam i dlatego jeszcze jestem :evil_lol: rzerzuche i kjakejsy owszem owszem lubiam :diabloti:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 malawaszka napisał(a):chomiki śmierdzom :diabloti: boksera jeszcze nie widziałam i dlatego jeszcze jestem :evil_lol: rzerzuche i kjakejsy owszem owszem lubiam :diabloti: specjalnie dla ciebie nie bede podawac bokserow:diabloti:
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 malawaszka napisał(a):chomiki śmierdzom :diabloti: boksera jeszcze nie widziałam i dlatego jeszcze jestem :evil_lol: rzerzuche i kjakejsy owszem owszem lubiam :diabloti: a chmiel :-o nie lubisz już chmielu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Wasiu , nie poznaje Cię :shake: to przez kima ta zmiana , on winny , zdradziłaś chmiel :placz: niech grupa AA ma Cię w swojej opiece :cool1:
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dealer napisał(a):specjalnie dla ciebie nie bede podawac bokserow:diabloti: ohhh dzięki Ci dobra kobieto :modla: i tak gwoli ścisłości to moja mordercza suka też ma alergie na boksery - ino ona ma mentalną :diabloti:
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 malawaszka napisał(a):ohhh dzięki Ci dobra kobieto :modla: i tak gwoli ścisłości to moja mordercza suka też ma alergie na boksery - ino ona ma mentalną :diabloti: w związku z tym , Weszka ma bardzo drogie opłaty za jazdę widną :cool1: :cool1: :cool1:
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']w związku z tym , Weszka ma bardzo drogie opłaty za jazdę widną :cool1: :cool1: :cool1: tak - po ciemku mam zniżki :diabloti:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Vectra napisał(a):w związku z tym , Weszka ma bardzo drogie opłaty za jazdę widną :cool1: :cool1: :cool1: a to ja myslalam ze te drogie oplaty zwiazane sa z alergia na meskie gacie...:razz: bo przy Weszce sie bidula przyzwyczaila do chopa bez galot pewnie:diabloti:
Recommended Posts