agbar Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:o masz ....nie rozpoznałam chomiczka........to wszystko wina tych kąpieli w wannie:eviltong:;) Alu ty sie tyle nie pluskaj w wannie bo se musk wypluczesz,tzn. polowe...:diabloti: a na przyszlosc : chomik sklada sie z nog -sztuk 4, ogonek -sztuk raz, oczka -para jedna i uchi dwa:diabloti: tak wiec jasno widac ze na zdjeciach jest moja osobista hodowla chomiczkow ....z rodowodem i trymowanych od stopek po uchatka:)
Paula Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Heloł Dilerkowa :multi: Kope lat ;) Pikne te Twoje kunie, eee, znaczy się chomiczki :p
agbar Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak też myślałam mła robaczyco:cool1::cool1::cool1::loveu: ehhh i znowu takie skomplikowane slowo........''myslalam'':diabloti: KCM:loveu:
agbar Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 paula_z napisał(a):Heloł Dilerkowa :multi: Kope lat ;) Pikne te Twoje kunie, eee, znaczy się chomiczki :p Paula:multi: :multi: :multi: to przez Dogo..ja o Was nie zapomlam ino wlezc nie umialam.... moja kochana zara poznala ze to chomiczki....czy ktos ma jeszcze watpliwosci???:diabloti:
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dealer napisał(a):ehhh i znowu takie skomplikowane slowo........''myslalam'':diabloti: KCM:loveu: Idę się wytrymować:sadCyber:
agbar Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Idę się wytrymować:sadCyber: bede sie za ciebie siostro modlic....na kleczkach...musze na kleczkach bo Ala mi powiedziala ze bez kleczkow to nie dziala....:diabloti:
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dealer napisał(a):bede sie za ciebie siostro modlic....na kleczkach...musze na kleczkach bo Ala mi powiedziala ze bez kleczkow to nie dziala....:diabloti: No podobno:roll::roll::evil_lol: Wróciłam wytrymowana, czuję się jak nowonarodzona:grins:
agbar Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 madzia i medor napisał(a):No podobno:roll::roll::evil_lol: Wróciłam wytrymowana, czuję się jak nowonarodzona:grins: moje modly pomogly.....a tera se ide ....nie placzcie , wroce jutro...o ile dogo bedzie chcialo wspolpracowac....
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']Alu ty sie tyle nie pluskaj w wannie bo se musk wypluczesz,tzn. polowe...:diabloti: a na przyszlosc : chomik sklada sie z nog -sztuk 4, ogonek -sztuk raz, oczka -para jedna i uchi dwa:diabloti: tak wiec jasno widac ze na zdjeciach jest moja osobista hodowla chomiczkow ....z rodowodem i trymowanych od stopek po uchatka:):mad:ty sie mojego muska nie czepiaj bo cie do wanny nie wpuszcze :eviltong:. I jak tam mleczna kaffa;)
bonita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć i czołem Przyszłąm na kawę :) Dogo dalej muli i zżera pościki w blogaskach :(
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 STWIERDZAM POPRAWE NA DOGO... WIęC W TE PęDY NADRABIAM WSJO OD... :HMMMM: 27. kwietnia.... czyli plan na całe 8 godzin pracy... jak zdążę to jeszcze tu wpadne HEJ DILERKOWA Z chomiczej galerii.... :multi:
agbar Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='bonita']Cześć i czołem Przyszłąm na kawę :) Dogo dalej muli i zżera pościki w blogaskach :( to ja bylam u ciebie na kawie....ale jak bardzo chcesz to ci zrobie:) jak na razie tfu tfu nie zauwazylam zjadania..muli co prawda ale wlaze prawie wszedzie i nadrabiam zaleglosci:) [quote name='clockwork']STWIERDZAM POPRAWE NA DOGO... WIęC W TE PęDY NADRABIAM WSJO OD... :HMMMM: 27. kwietnia.... czyli plan na całe 8 godzin pracy... jak zdążę to jeszcze tu wpadne HEJ DILERKOWA Z chomiczej galerii.... :multi: yol ziom i ja rowniez cie witam w mych jakze skromnych progach:) ty to ladna dziolcha jestes Klockowa :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:ty sie mojego muska nie czepiaj bo cie do wanny nie wpuszcze :eviltong:. I jak tam mleczna kaffa;) juz nie bede sie czepiac obiecywam jeno mnie do wanny dopusc plissss:diabloti: kaffa byla dobra aczkolwiek w mej lodowce znajduje sie jeszcze 6 litrow mlecza....iiiiii:diabloti:
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer'] yol ziom i ja rowniez cie witam w mych jakze skromnych progach:) ty to ladna dziolcha jestes Klockowa :diabloti: :oops: :oops: :oops: znaczy sie... wpadłam Ci we woko i chcesz do mnie nawinąć.... :cool3::eviltong: piękna, cudowna, wspaniała.... ehhh... nie mam żadnych wad... ohhh... SUPER JESTEM!!!! :multi:
agbar Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak se tu wlozłom :siara::siara: nie gwizda mi tu bo przeciag robi:diabloti:
agbar Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']:oops: :oops: :oops: znaczy sie... wpadłam Ci we woko i chcesz do mnie nawinąć.... :cool3::eviltong: piękna, cudowna, wspaniała.... ehhh... nie mam żadnych wad... ohhh... SUPER JESTEM!!!! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: zapomnialas dodac ze skromna jestes tez:diabloti: i za to cie koffam misiu:loveu:
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']:loveu: :loveu: :loveu: zapomnialas dodac ze skromna jestes tez:diabloti: i za to cie koffam misiu:loveu: aaaa... jeszcze zapomniałam dodac żem skromna :diabloti:
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):nie gwizda mi tu bo przeciag robi:diabloti: Okno se zamknij :mad::mad:A nie na mnie winę zwalasz - wstydź się, nie znamy się, a Ty tak się do mnie niładnie wyrożosz:shake::diabloti:
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:wow jak tu słodko .........to od tego mleka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra masz mieć ...odstępuję wannę na 1 kapiel;)
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dilerko.... doszły mnie słuchy że masz malusieńki rozumek.... taki maciupeńki... i nie powiem Ci że to Ala mi powiedziała, bo nie jestem świń....... :eviltong: aaaaaaaa... i jeszcze sie dowiedziałam rzeczy strasznej... :roll: że tam w dojczach masz brodzik a nie masz wanny... a niby w niemcach taki dobrobyt mówią....:shake: bidulko- oć do nas- damy Ci sie potaplac w wannie
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']Dilerko.... doszły mnie słuchy że masz malusieńki rozumek.... taki maciupeńki... i nie powiem Ci że to Ala mi powiedziała, bo nie jestem świń....... :eviltong: aaaaaaaa... i jeszcze sie dowiedziałam rzeczy strasznej... :roll: że tam w dojczach masz brodzik a nie masz wanny... a niby w niemcach taki dobrobyt mówią....:shake: bidulko- oć do nas- damy Ci sie potaplac w wannie :mad:o masz ....jak w doope wtłukę to nawet Pawciowe smarowanie jogurtem nie pomoże ...powiedziałam że Dealerka dała mi ciutek mózga ...i mi wyplumka przez ucho .....no masz ale cie we Stolycy podmienili:razz:
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz ....jak w doope wtłukę to nawet Pawciowe smarowanie jogurtem nie pomoże ...powiedziałam że Dealerka dała mi ciutek mózga ...i mi wyplumka przez ucho .....no masz ale cie we Stolycy podmienili:razz: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti:
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tak KCM :eviltong:
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 eeejjjj... DILERÓWNA KAJ ŻeŚ JE ???? tęskniłam cały dzionek, a tera już leca na chata :placz: :placz: :placz: kurna chata... uś mie nie kochosz..... :shake:
Recommended Posts