obraczus87 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Dora']A to Staszek to taki duuuzy psia , ja myslalam ze ona taki pimpek maly :D[/QUOTE] Ja Ci zaraz dam pimpek :D heheh wszyscy mysleli (łacznie z p.Aliną), że to kurdupelek :) Quote
idusiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ta, karton był duzy to Wam sie wydawało ,ze pimpek;P a to prawdziwy koń:) Quote
salibinka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wspaniałe fotki :). No proszę - z drugim psem i to w lóżku - jaki gościnny jest Twój Uzi, Haniu :). A jak na spacerach? Pozdrawiam serdecznie :) Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='idusiek']ta, karton był duzy to Wam sie wydawało ,ze pimpek;P a to prawdziwy koń:)[/QUOTE] Noooooo :) kawał psa jak nic :D Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='salibinka']Wspaniałe fotki :). No proszę - z drugim psem i to w lóżku - jaki gościnny jest Twój Uzi, Haniu :). A jak na spacerach? Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE] Na zdjęciach ze Staszkiem jest Cedra - młodziutka Niunia. Hania jakis czas temu organizowała adopcje szczeniaków. Niespodziewanie jeden DS kazał zabierać Cedrę. Juz po decyzji o adopcji Staszka. Hania zdecydowała zatrzymać Cedrę i adoptować Staszka :) a gdyby Staszek nie zaakceptował Cedry, poszukac Jej domu. Jednak Staszek vel. Uzi zaakceptował Cedrunie ;) Cedra po Nim skacze, gryzie uszy, chce się bawić. Staszek czasami ostrzegawczo warknie, jak ma chłopina dosc ;) Quote
AlinaS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='obraczus87']Hania pracuje nad Staszkiem cały czas. ;) Uparty taki, że szok! Na łóżko ciągle sie wpycha ;) chce jeść ze stołu :) A tak wygląda pies, który nie akceptuje absoluutnie żadnych innych psów i suk ;) jak wiadomo, wyjątek potwierdza regułe :D Trzeba brać poprawkę o zazdrość - jak poczuje się u siebie - zacznie być zazdrosny o właścicieli. U mnie na podwórku z kundlem też biegał sobie zgodnie dopóki nie wyjrzałam żeby go zawołać a wtedy rzucał się na kundla coby akurat do jego pani nie podszedł [IMG]http://images39.fotosik.pl/269/1192c5d459bf2386med.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/268/df801477b60db2f7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/273/bb55bfa73b35403emed.jpg[/IMG][/QUOTE] Trzeba brać poprawkę o zazdrość - jak poczuje się u siebie - zacznie być zazdrosny o właścicieli. U mnie na podwórku z kundlem też biegał sobie zgodnie dopóki nie wyjrzałam żeby go zawołać a wtedy rzucał się na kundla coby akurat do jego pani nie podszedł Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Szarotka']To Staszek ma towarzystwo :):)[/QUOTE] Hania ma kontakt z Behawiorystką, tak więc mam nadzieję, że wszystko ułozy sie pomyslnie. Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='obraczus87']Hania ma kontakt z Behawiorystką, tak więc mam nadzieję, że wszystko ułozy sie pomyslnie.[/QUOTE] Jak Staszek na dworcu zaadoptowal sobie karton do mieszkania to i bedzie wiedzial jak sie zachowac. :):) Quote
Malwi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 wiecie co .... ja myślę ze ta ikonkę przy temacie wypadało by zmienić :D a co do staszka to też myślałam że on mały pimpek - a on wielkości ONka ? Quote
obraczus87 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Malwi']wiecie co .... ja myślę ze ta ikonkę przy temacie wypadało by zmienić :D a co do staszka to też myślałam że on mały pimpek - a on wielkości ONka ?[/QUOTE] zmieniam ;) Tak wielkości ON-ka :) Quote
kizimizi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ale fajnie że Stach ma psiego i kociego zdaje sie towarzysza :) Quote
ocelot Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A ja nie mogłam pre kilka dni zajrzeć! A tu takie wiadomości:):):):) Aniu dziękujemy i witamy:) Quote
Randa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Moim zdaniem to jakiś podmieniony pies niż tez z kartonu Quote
czerda Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja go też nie poznałąm !!! piękny! mam też w Krakowie od niedawna podopiecznego psa -i Krakó mu służy Quote
AlinaS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Randa']Moim zdaniem to jakiś podmieniony pies niż tez z kartonu[/QUOTE] Jak do mnie przyjechał na tymczas to również myślałam że podmieniony a miał być malutki w moim wyobrażeniu Quote
Nagareth Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nie działało mi forum parę dni- Uzi na szczęście zaakceptował sunię, która jest nim zachwycona :) śpią wtuleni w siebie, jedzą z jednej miski, liżą się wzajemnie... co prawda Uzi jest rozpuszczony na maksa, dziś ukradł mi z talerza ostatnią kanapkę z resztki chleba i tego, co było w lodówce... na spacerach widać, że nie odpowiada mu towarzystwo innych psów, akceptuje tylko Cedrę. Razem polują na biednego kota. Spacery na razie krótkie, ze względu na łapkę i brak chęci ruchu na przód. A co do wielkości to ja też myślałam, że pieso będzie dużo mniejszy... ;) Quote
punk Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Piękna sprawa! Pozdrowienia dla wszystkich zangażowanych oraz Uzi'ego i jego nowej Rodziny!:loveu: P.S. Rozumiem, że w kwietniu nie mam robić przelewu? Quote
zachary Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Uzi z sunią...piękne zdjęcie! Ciekawe,kto go tak rozpuścił?????.....:evil_lol: Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bardzo się cieszę, że Stasio się zadamawia ;) Quote
Awit Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Z tą wielkościa to jest tak. Widzimy biednego psiaka, który potrzebuje domku, siedzi w schronie. W naszych wyobrażeniach jest takie biedny, nikt go nie chciał, porzucono go. Psina za kratami ledwo oddycha, kurczy sie by zajmowac jak najmniej miejsca. Pieska bierzemy do domku, on zaczyna oddychać normalnym powietrzem, zostanie uczesany, wykąpany, pospacerowany, nakarmiony, pobiega po domku, pokitrasi się w pościeli. Głęboko pooddycha, wyprostuje kosteczki, przeciągnie ścięgna, podniesię dumny łepek do góry, podniesie ogon o ile ma. W końcu ma dom!! Od razu wygląda na pare kilo więcej. Następnie porządnie poje, przybędzie na wadze i mamy psa dwa razy wiekszego od tego którego wzięliśmy. Staszeczku szczęściarzu powodzenia!!! Quote
kakaicezar Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 świetny opis Awit ,brawo. Staszku dużo szczęścia mordeczko!!! Quote
Plicha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No cudnie mu się trafiło :) i jeszcze taka słodka małolata do towarzystwa :) Quote
obraczus87 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 AWIT super opis - sama prawda!!!! PUNK - za kwiecien nie robimy przelewów. Poczekajmy jeszcze do niedzieli - mam jednak nadzieje, że Uzi juz miesjca zamieszkania zmieniac nie będzie ;) Quote
Vasco Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Uzi trafił super i widać, że to docenił, nawet sunię zaakceptował i pokochał:) Quote
Recommended Posts