Piromanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 O rany!!!!!!! Oby to było to! Staszek bardzo leży mi na sercu! Może w tytule też napisać o potrzebie wizyty w Krakowie? Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Piromanka']O rany!!!!!!! Oby to było to! Staszek bardzo leży mi na sercu! Może w tytule też napisać o potrzebie wizyty w Krakowie?[/QUOTE] Jak tylko Dogo mi pozwoli to oczywiście zmienię tytuł ;) Quote
Dora Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 od nas sa 2 dziewczyny z krakowa, fakt podejscie maja haszcze :D ale mysle ze beda delikatnieszcze przy weryfikacji domku dla Staszka :) :) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Dora']od nas sa 2 dziewczyny z krakowa, fakt podejscie maja haszcze :D ale mysle ze beda delikatnieszcze przy weryfikacji domku dla Staszka :) :)[/QUOTE] Bardzo chetnie skorzystam ;) Mogłabys się zapytać ich czy przeprowadzą ta wizytę?? Ulica Rydlówka ;) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Dora']ok, popytam sie dziewczyn :)[/QUOTE] i daj mi znac prosze :) wtedy zacznę szukac kogoś innego, gdyby dziewczyny nie mogły :) Quote
Vasco Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='obraczus87']Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty p/a w Krakowie - ulica Rydlówka ;) Zainteresowana osoba to chyba młoda dziewczyna, która adoptowała już kociaka bez ogonka z AFN z Krakowa. Oczywiście napisałam Jej raz jeszcze drukowanymi literami, iż Staszek nie widzi na jedno oczko - absolutnie Jej to nie przeszkadza. Przedstawiłam Jej wszystkie za i przeciw, na wizyty sie zgadza, na podpisanie umowy również. Generalnie pozostaje kwestia wizyty. Zaraz napisze PW do kilku Cioteczek z Krakowa, byc może któraś z Nich zgodzi się na wizyte ;)[/QUOTE] trzymam kciuki, by Staszek został Krakusem :) Quote
Cantadorra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Czy juz któraś Krakowianka zgodzila sie na wizyte? Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Napisałam do kilku Cioteczek PW i czekamy co powiedzą "Haszcze" dziewczyny ;) Quote
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dziewczyny jest jeszcze Elik z Krakowa. Ona chętnie idzie jeśli ma zcas. Quote
Nikus Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a tymczasem Staszek pięknie dziękuje: Randa:loveu:, Vasco:loveu: Malibo57:loveu: Wasze wpłaty już na koncie:) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='kizimizi']dziewczyny jest jeszcze Elik z Krakowa. Ona chętnie idzie jeśli ma zcas.[/QUOTE] Ok, dziekuję. Wiedziałam, że o kimś zapomniałam ;) Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Obraczuś, napisz jeszcze do Asior w sprawie tej wizyty dla Staszka - w Krakowie jest kilka "czarnych kwiatków", Asior je zna. Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='malibo57']Obraczuś, napisz jeszcze do Asior w sprawie tej wizyty dla Staszka - w Krakowie jest kilka "czarnych kwiatków", Asior je zna.[/QUOTE] Napisałam. Dziekuję. Quote
malawaszka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 w tym domu była już wizyta przed adopcyjna, bo dziewczyna chciała wziąć najpierw na tymczas sznaucera niewidomego Haśko z ostatniej szansy - na wizycie była AMIGA i agamika więc z nimi się skontaktujcie, z Haśko zrezygnowały bo może sikać w domu na początku i mama jednej z dziewczyn sie nie zgadza bo boi się ew. zniszczeń generalnie wszystko było ok na wizycie Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='malawaszka']w tym domu była już wizyta przed adopcyjna, bo dziewczyna chciała wziąć najpierw na tymczas sznaucera niewidomego Haśko z ostatniej szansy - na wizycie była AMIGA i agamika więc z nimi się skontaktujcie, z Haśko zrezygnowały bo może sikać w domu na początku[/QUOTE] oK, DZIEKUJE ZA INFORMACJĘ. Zaraz napiszę do Dziewczyn. Quote
Kinia1984 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Staszku trzymam mocno kciuki:) niech chociaz Tobie sie uda.... Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='malawaszka']w tym domu była już wizyta przed adopcyjna, bo dziewczyna chciała wziąć najpierw na tymczas sznaucera niewidomego Haśko z ostatniej szansy - na wizycie była AMIGA i agamika więc z nimi się skontaktujcie, z Haśko zrezygnowały bo może sikać w domu na początku i mama jednej z dziewczyn sie nie zgadza bo boi się ew. zniszczeń generalnie wszystko było ok na wizycie[/QUOTE] No to świetnie! :D :D :D :D Quote
Aga-33-76 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Staszku powodzenia, niech Ci się poszczęści! Quote
Recommended Posts