Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']O rany!!!!!!! Oby to było to! Staszek bardzo leży mi na sercu! Może w tytule też napisać o potrzebie wizyty w Krakowie?[/QUOTE]

Jak tylko Dogo mi pozwoli to oczywiście zmienię tytuł ;)

Posted

od nas sa 2 dziewczyny z krakowa, fakt podejscie maja haszcze :D ale mysle ze beda delikatnieszcze przy weryfikacji domku dla Staszka :) :)

Posted

[quote name='Dora']od nas sa 2 dziewczyny z krakowa, fakt podejscie maja haszcze :D ale mysle ze beda delikatnieszcze przy weryfikacji domku dla Staszka :) :)[/QUOTE]

Bardzo chetnie skorzystam ;) Mogłabys się zapytać ich czy przeprowadzą ta wizytę?? Ulica Rydlówka ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty p/a w Krakowie - ulica Rydlówka ;)

Zainteresowana osoba to chyba młoda dziewczyna, która adoptowała już kociaka bez ogonka z AFN z Krakowa. Oczywiście napisałam Jej raz jeszcze drukowanymi literami, iż Staszek nie widzi na jedno oczko - absolutnie Jej to nie przeszkadza. Przedstawiłam Jej wszystkie za i przeciw, na wizyty sie zgadza, na podpisanie umowy również. Generalnie pozostaje kwestia wizyty.

Zaraz napisze PW do kilku Cioteczek z Krakowa, byc może któraś z Nich zgodzi się na wizyte ;)[/QUOTE]

trzymam kciuki, by Staszek został Krakusem :)

Posted

w tym domu była już wizyta przed adopcyjna, bo dziewczyna chciała wziąć najpierw na tymczas sznaucera niewidomego Haśko z ostatniej szansy - na wizycie była AMIGA i agamika więc z nimi się skontaktujcie, z Haśko zrezygnowały bo może sikać w domu na początku i mama jednej z dziewczyn sie nie zgadza bo boi się ew. zniszczeń

generalnie wszystko było ok na wizycie

Posted

[quote name='malawaszka']w tym domu była już wizyta przed adopcyjna, bo dziewczyna chciała wziąć najpierw na tymczas sznaucera niewidomego Haśko z ostatniej szansy - na wizycie była AMIGA i agamika więc z nimi się skontaktujcie, z Haśko zrezygnowały bo może sikać w domu na początku[/QUOTE]

oK, DZIEKUJE ZA INFORMACJĘ. Zaraz napiszę do Dziewczyn.

Posted

[quote name='malawaszka']w tym domu była już wizyta przed adopcyjna, bo dziewczyna chciała wziąć najpierw na tymczas sznaucera niewidomego Haśko z ostatniej szansy - na wizycie była AMIGA i agamika więc z nimi się skontaktujcie, z Haśko zrezygnowały bo może sikać w domu na początku i mama jednej z dziewczyn sie nie zgadza bo boi się ew. zniszczeń

generalnie wszystko było ok na wizycie[/QUOTE]

No to świetnie! :D :D :D :D