Plicha Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Czyli nie było telefonów w sprawie Stasia? Quote
obraczus87 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Plicha napisał(a):Czyli nie było telefonów w sprawie Stasia? Niestety.... na dniach Kluczborka było malutko osób... porażka. A co sądzicie o tym, aby spróbować z ogłsozeniami za granicą?? Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kurcze, aż mi się wierzyc nie chce, że żaden krajan nie chce adoptować Stasia :( To ja mu wystawię allegro, co? Quote
obraczus87 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 __Lara napisał(a):Kurcze, aż mi się wierzyc nie chce, że żaden krajan nie chce adoptować Stasia :( To ja mu wystawię allegro, co? Wystaw, proszę.... Nie chce nikt Staszka. Niestety w nasyzm kraju ludzie są nadal bardzo nietolerancyjni... i np to, że Staszek nie widzi na jedno oczko, bardzo często ma ogromny wpływ na brak odzewu :( Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Wystawię, wystawię. :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Quote
Ra_dunia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 szkoda, że się znowu nie udało :( Pocieszające jest to, że Staszek na pewno jest u Wiosny szczęśliwy ;) Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Jest szczesliwy... ale jednak wlasny domek, to wlasny domek :( Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Nie wiem już gdzie próbować ze Staszkiem... Quote
ocelot Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 obraczus87 napisał(a):Niestety.... na dniach Kluczborka było malutko osób... porażka. A co sądzicie o tym, aby spróbować z ogłsozeniami za granicą?? Ja jestem za. Tam panuje inna kultura i stosunek do zwierząt. Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-( GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 można głosować też w ten sposób: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Chyba bedzie trzeba naprawde porobic Staszkowi ogloszenia za granica... Quote
Plicha Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Patrzcie co znalazłam zamawiając szelki dla moich suniek: http://www.3rd-pole.com/index.php?option=com_content&view=article&id=126&Itemid=77 Wytropiłam normalnie Staszka w necie hihi :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Super Wiosna Opisała Staszka :) Może by tego tekstu uzyć do allegro?? Quote
Plicha Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Mi też się ten opis podoba :) i zdjęcia super :) Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Plicha napisał(a):Mi też się ten opis podoba :) i zdjęcia super :) Takie zdjęcia Stasio ma w ogłoszeniach.. __Larus czy mogłabys uzyć tamtego tekstu?? Quote
Vasco Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Również popieram ogłaszanie Stasia poza granicami PL. Może tam na niego ludź czeka... Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Larus jeśli możesz to zrób allegro dla Staszka z tym tekstem: (ciocia Wiosna na swojej stronie podała wiek Staszka - 6 lat, zapomniała zmienić :) ) [FONT=Arial] Na nowy dom czeka Staszek - średniej wielkości puchaty miś. Staszek tułał się w swoim życiu i "z niejednego pieca chleb jadł", teraz szukamy dla niego bezpiecznego miejsca na resztę jego życia. Staszek ma około 3 lat, jest bardzo miłym psem, a jednocześnie spokojnym i opanowanym. Cudownie chodzi się z nim na spacery - nie ciągnie na smyczy, idzie sobie grzecznie obok wąchając coś od czasu do czasu. To nie jest młody, zwariowany szaleniec z nadmiarek energii - to już raczej Stanisław, grzeczny i stateczny. Staszek ma kilka wad - nie dogaduje się doskonale z innymi psami, najlepiej byłoby, gdyby był jedynym psem w nowym domu. Nie jest to jakiś potwór, zawzity terrorysta który zeżarłby wszystkich z butami, ale do niektórych psów nie jest nastawiony przyjaźnie. Kolejnym 'ale' jakie możnaby mieć do Staszka to jego zdrowie - choć z góry chciałabym zaznaczyć, że nie jest to absolutnie nic wymagającego - na jedno oczko Staszek nie widzi, choć radzi sobie z tym tak, jakby widział na obydwa - nawet nei widać tego, że oko jest jakoś wyraźnie inne, Staszek nie ma problemów z poruszaniem się. Drugie zdrowotne 'ale' to łapka, w której najprawdopodobniej bolą go stawy (jest właśnie w trakcie badań). Podajemy Staszkowi syrop poprawiający ich funkcjonowanie i widać już, że chodzi mu się łatwiej i wygodniej. Nawet jednak z bolącą łapką Staszek kłusował chętnie na spacerach.[/FONT] [FONT=Arial] To pies, który cieszy się każdym dotykiem, każdym spacerem, który naprawdę z radością podchodzi do każdej napotkanej osoby i każdą czynność robi z uśmiechem na pycholu. Byłby doskonałym psem na przykład do domu z ogródkiem - całe życie mieszkał na zewnątrz, a futro ma grube jak miś, więc w zimie nie tyle, że nie będzie marzł, co będzie mu nareszcie dobrze, chłodno i przyjemnie.[/FONT] [FONT=Arial] Staszek jest wykastrowany, zaszczepiony, zaczipowany i odrobaczony. Do tego wyczesany i ubrany w nową obróżkę - całkowicie gotowy w drogę do swojego stałego domu![/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Jeżeli masz w swoim sercu dostatecznie dużo miejsca i czułości, aby dać nowy, wspaniały dom, bezbronnej istocie, nie czekaj, to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie. Bądź dla Staszka światełkiem w tunelu, zwiastującym przybycie pociągu, do spokojnego, lepszego życia[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Szukamy odpowiedzialnego oraz cierpliwego domku, który zaopiekuje się Staszkiem do końca życia !!![/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Osoby, które chcą adoptować Staszka proszone są o kontakt:[/FONT] [FONT=Arial]kom. 0506935278 bądź e-mail: [/FONT][FONT=Arial][email protected].[/FONT][FONT=Arial] Warunkiem adopcji jest zgoda na wykonanie wizyty przedadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej. [/FONT] [FONT=Arial]Nie wydajemy psów na łańcuch. [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]STASZEK MIESZKA W OKOLICACH KLUCZBORKU (WOJ. OPOLSKIE)[/FONT] [FONT=Arial]JESTEŚMY W STANIE POMÓC W ORGANIZACJI TRANSPORTU – ZA ZWROT KOSZTÓW PALIWA[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Zdjęcia od Wiosny znajdują się na stronach - 268, 269 !!! Quote
ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Przepraszam za off, ale muszę Kochani zajrzyjcie chociaż. Wątek jest roboczy, nie mam jeszcze zdjęć (jedno na telefonie) będą wieczorem. To koszmar. http://www.dogomania.pl/threads/193217-Karmi%C4%85cy-szkielet...-ju%C5%BC-nawet-nie-prosi-o-pomoc... Quote
Malwi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 link nie działa ... tutaj dobry : http://www.dogomania.pl/threads/193217-karmiący-szkielet...-już-nawet-nie-prosi-o-pomoc.../?p=15416377#post15416377 Quote
__Lara Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Przepraszam Was ciotki i wujkowie, na dniach odnowię allegro. Quote
obraczus87 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 __Lara napisał(a):Przepraszam Was ciotki i wujkowie, na dniach odnowię allegro. Dziekuję!...... Quote
elik Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nikus napisał(a):Na koncie Staszka wpłaty od Elik:loveu: i Randy:loveu:.Cioteczka Marta poprawi później w rozliczeniu:) ;( zapomnieli mnie dopisać Quote
Nikus Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 elik napisał(a):;( zapomnieli mnie dopisać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już sprawdzam...sorki EDIT:: Elik Twoja wpłata jest ujęta pod sierpniem:) wszytko gra:) Quote
Recommended Posts