Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze tyle ogłoszeń i nic :( no ale były wakacje, więc może taraz coś się ruszy. Najważniejsze że ma teraz dobrze u Wiosny, i koleżankę od spacerów ma :) A jego czas jeszcze przyjdzie :)
Wpłaciłam dziś deklarację za wrzesień, uściski dla Stasiulka!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z WIOSNĄ.

Staszek czuje sie dobrze. Jednego psiaka ewidentnie nie lubi i chciałby Mu zrobic krzywde ;) Sunie akceptuje :) do innych psów obojętny.

Wiosna Mówi, że Staszek bardzo pokazuje swoje emocje. Jak ktoś przechodzi albo gdy Wiosna przynosi jedzenie to Staszek podskakuje, merda ogonem, bardzo się ciesze. Uwielbia głaskanie i przytulanie.
Ponadto Wiosna mi powiedziała, że Staszek ma maksymalnie 3 lata. Czyli jednak bliższy prawdy był pierwszy weterynarz, który badał Staszka...

19.09 jest impreza w Kluczborku. Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to Wiosna zabierze ze soba Staszka. Jest duża szansa na to, że ktoś się w Nim zakocha.

--------------------------------

__Lara czy mogłabyś zrobić nowe allegro dla Staszka?? Oczywiście wyróżnione...
Tylko zmień prosze informacje o wieku na - 3 lata ;)

W sobotę Staszek ukaże się w Dzienniku zachodnim. Miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Posted

zawsze jak odwiedzam watek Staszka to mam skojarzenia z naszym Brunerem. Oba piekne ale trudne psiaki. Dogomaniacy i inni ludzie włożyli wiele pracy i poświecenia a psy nadal siedza na dt z coraz mniejszymi szansami na ds:roll:
Tak bardzo chciałabym aby to w końcu ruszyło z miejsca! Staszku po raz kolejny życze Tobie i innym, podobnym psiakom odpowiedzialnych i kochanych ds!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Rozmawiałam z WIOSNĄ.

Staszek czuje sie dobrze. Jednego psiaka ewidentnie nie lubi i chciałby Mu zrobic krzywde ;) Sunie akceptuje :) do innych psów obojętny.

Wiosna Mówi, że Staszek bardzo pokazuje swoje emocje. Jak ktoś przechodzi albo gdy Wiosna przynosi jedzenie to Staszek podskakuje, merda ogonem, bardzo się ciesze. Uwielbia głaskanie i przytulanie.
Ponadto Wiosna mi powiedziała, że Staszek ma maksymalnie 3 lata. Czyli jednak bliższy prawdy był pierwszy weterynarz, który badał Staszka...

19.09 jest impreza w Kluczborku. Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to Wiosna zabierze ze soba Staszka. Jest duża szansa na to, że ktoś się w Nim zakocha.

--------------------------------

__Lara czy mogłabyś zrobić nowe allegro dla Staszka?? Oczywiście wyróżnione...
Tylko zmień prosze informacje o wieku na - 3 lata ;)

W sobotę Staszek ukaże się w Dzienniku zachodnim. Miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

No tak, mogę zrobić. Ale w weekend, obecnie wykańcza mnie praca. ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Właśnie WIOSNa zaprzecza temu aby Staszkem był trudnym psem. Wystarczy miec odpowiednie podejście. Staszek uwielbia przytulanie, głaskanie... qrcze.[/QU

i tym bardziej mnie to dziwi czemu taki piekny pies tyle juz czeka i zceka

Posted

kizimizi napisał(a):
[quote name='obraczus87']Właśnie WIOSNa zaprzecza temu aby Staszkem był trudnym psem. Wystarczy miec odpowiednie podejście. Staszek uwielbia przytulanie, głaskanie... qrcze.[/QU

i tym bardziej mnie to dziwi czemu taki piekny pies tyle juz czeka i zceka

W ogłoszeniach jest informacja o tym, że Staszek nie widzi na jedno oko... niestety, ale to odstrasza... a On taki fajny psiak.

Posted

Matko! Ludzie maja za dużo w d**** ! Takie ejst moje zdanie.
Dlaczego dla kogos to problem, ze "burek", że niedowidzi, że ma krzywy zgryz, pletwę albo nie ma łapki! Wazne ze pies jest kochany, że łagodny, że chce kochac i być kochanym.
No ale jesli ktoś na wstepie widzi problem w tym, ze pies ma jakąś chorobę , która w mniejszym lub większym stopniu mu doskwiera i od razu rezygnuje, to dobrze. Bo co by było gdyby sie pies fet rozchorował? Oddali by?

Posted

Ciocia ANETT pomogła mi w wysłaniu danych do ogłoszenia Staszka w Dzienniku --> dziekuję serdecznie :loveu::loveu::loveu:

Jutro trzymajcie wszyscy kciuki, mam nadzieje, że Staszka domek ujawni się lada chwila. Bo przeciez ten domek na pewno gdzieś jest. Tylko nie wie jeszcze o istnieniu fajnego Staszka :loveu::loveu::loveu: