sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 diabelkowa napisał(a):Niki dobrze wiesz ze to jest zupelnie co innego wiec oczywiscie ze nie bedziemy sie bulwersowac ;P gorzej jak suczka mialaby cieczke:evil_lol: sunia to rodowodowa DONka i jest wysterylizowana:eviltong: wiec niech sobie skacza, moga nawet udawac, ze cos robia:diabloti: Quote
furciaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tak ludzie sa po****:shake::angryy: Daj jakas fotke Logana :loveu: Quote
diabelkowa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 nie chce mi sie ;p kuzwa no i zgubilam ten gwizdek co wczoraj kupilam:placz::placz: dziura w kieszeni.... Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 diabelkowa napisał(a):nie chce mi sie ;p kuzwa no i zgubilam ten gwizdek co wczoraj kupilam:placz::placz: dziura w kieszeni.... hehe a logan na niego juz reagowal?:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/orgazm-na-rzecz-pokoju,1030617,2528 hahaha :P znalazlam go w sniegu ;] logan reaguje od cieczek sie daje szybciej oderwac ale i tak jest srednio.... 6 dni do kastracji :)))) Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://img147.imageshack.us/img147/665/1001866qk0.jpg świetna fotka!!!! :loveu: biedny Lolek, utną mu jajka :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']http://img147.imageshack.us/img147/665/1001866qk0.jpg świetna fotka!!!! :loveu: biedny Lolek, utną mu jajka :shake: :evil_lol::evil_lol: podaj mnie do TOZu ^^ Quote
Eriu Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Zdrowia szczęścia, pomyślności, nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana jedz pierogi, lep bałwana, a w sylwestra pij do rana. Wszystkiego naj naj naj :). Quote
diabelkowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Eriu dziekuje za zyczonka :) troche fotek bo wreszcie sie zmotywowalam :) Dzis Loganek konczy 2,5 roku ;] Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hehe Ares ma obecnie 2 lata i 7 miesiecy;). http://images27.fotosik.pl/129/e91bb8ec6ecdd85cmed.jpg :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Wszystkiego Najlepszego Loganiątka :loveu::loveu: [/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Logankowa pozdrawiamy was, przesyłamy serdeczności i uściski :calus: oraz życzymy wesołych świąt :buzi: Przekażcie tez Kubie i jego nakrapianej :) Quote
diabelkowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dziekujemy za sliczne zyczaka :):loveu: przekaze im :)) to jeszcze troche fotek Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 a ten jak zawsze szaleje:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 potem dam fotki z kompieli :evil_lol: Quote
eria Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wam także przyszliśmy życzyć Wesołych Świąt :multi: i lecimy dalej z życzeniami :eviltong: Quote
diabelkowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 no bo teraz:evil_lol: Hehe rozmowa diabla z mama: d: wczoraj nie chcialas mi dac zadnego bombona:placz: m: dzisiaj ci moge dwa dac d: obejdzie sie bez laski sama se ukradne z choinki:evil_lol: irokezik :) chudzielec:) Quote
eria Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ooo Logan widzę już po kąpieli !! moje futra po południu to czeka:diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi: a tam zaraz od chudzielców go wyzywasz ;) :evil_lol: po prostu facet z linią ;) jaki spłoszony stoi w tej wannie...ale z pewnością teraz jest czyściutki i pachnący :loveu::loveu: wymiziaj go przedświatecznie ;) :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 eria dziekuje za zyczenia :))) co jadlas?? daj troche ;] buzi buzi :) diabel Quote
diabelkowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi: a tam zaraz od chudzielców go wyzywasz ;) :evil_lol: po prostu facet z linią ;) jaki spłoszony stoi w tej wannie...ale z pewnością teraz jest czyściutki i pachnący :loveu::loveu: wymiziaj go przedświatecznie ;) :loveu::loveu::loveu: [/FONT] bo on nie lubi kompieli zawsze mi tam jeczy zebynm sie pospieszyla i probuje sie ewakuowac ;) wymiziam ;] Quote
Recommended Posts