Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

To na takiego to piłkę najlepiej z drewna :diabloti: Żartuję oczywiście w takim razie gratuluje oduczenia go tego. A Czemu napis Cię wkurzał ?:razz:

Posted

czeeesc furr dawno cie nie bylo:loveu:

po prostu wkurzaly mnie komentarze ludzi i wyprulam...

hmm mam za tydzien mature i w przeciwienstwie do reszty spoleczenstwa sie nie denerwuje w ogole.... czy to dziwne ?:evil_lol: moze napisze do brawo:evil_lol::evil_lol:

Posted

Co do matury to witam w klubie i jesli chodzi o termin i o podejcie:lol:
A to jak dla mnie nie za dobrze, bo może jakbym sie denerwowała to bym zaczęła się uczyć :evil_lol: Czas najwyższy:mad:

• 2 weeks later...
Posted

Jestem pod wrażeniem umiejętności Logana, filmik, który zamieściłaś na nk był super... :razz::razz: :thumbs:

wy o maturze, a ja 30 czerwca mam obronę magistra :diabloti:

Posted

dzieki ;) milo slyszec jak sie dzieci chwali:evil_lol: no ja juz prawie po maturach teraz luzik jedynie 22 polski ustny i moj temat : motyw psa w literaturze i filmie- omow motyw na wybranych przykladach:evil_lol::evil_lol: zdjec mi sie nie chce dawac do galerii ;) narazie caly czas ubolewam ze moje ukochane liceum skonczylam

a co do pracy to obronisz na 5 :) jaki masz temat?

Posted

ale takie spacerko nauki nic nie daja- przynajmniej mi... ja wole uczyc sie w domu a potem sie odmozdzyc cwiczac z psem tak mialam przed biologia... 3 lata opierdalania NIC nie robilam a mialam bio na rozszerzeniu i tak zdawalam na maturze wiec uczylam sie 2 dni do matury i przez te dwa dni przerobilam 3 lata kazda ksiazka 400 stron to byl odlot poszlo mi niezle i przyjechakam na mature motorem scigaczem hahah ;P no a tak wygladalo przed matura : pilnowacz butowy

Posted

Zakładowy fundusz świadczeń socjalnych :diabloti:

a dziś zakuwam na sobotni egzamin z finansów jednostek samorządu terytorialnego, a w niedzielę mam z prawa karnego skarbowego...ide teraz na spacer z kundlem i notatki w rękę...2 in 1

Posted

diabelkowa napisał(a):
dzieki ;) milo slyszec jak sie dzieci chwali:evil_lol: no ja juz prawie po maturach teraz luzik jedynie 22 polski ustny i moj temat : motyw psa w literaturze i filmie- omow motyw na wybranych przykladach:evil_lol::evil_lol:

22?:evil_lol: Ja tak samo :cool3:
Kurcze temat Ci się trafił :eviltong: ja mam motyw ludzie i ich zwierzeta w lit. i kulturze a jak chcialam sie ograniczyc jedynie do psow to mnie moje polonistka drogo opierd. ze "tak byc nie moze!" . :angryy:
Jakie lektury ??:razz:

Posted

trafil sie temat bo sama go napisalam i zlozylam na propozycjach do komisji egzaminacyjnej

jakie lektury? takie:
troche mitologii
arystofanes-osy
boccacio - dekameron
Herling-Grudziński - wieza
Parkhurst Carolyn: Psy z wieży Babel
trojepolski gawiiril- bialy bim czarne ucho
katz-dobry pies
i filmy
przygoda na antarktydzie
marley i ja