metaxa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 To na takiego to piłkę najlepiej z drewna :diabloti: Żartuję oczywiście w takim razie gratuluje oduczenia go tego. A Czemu napis Cię wkurzał ?:razz: Quote
furciaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Nooo i to mi sie podba:loveu: Czysc:diabloti: Quote
diabelkowa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 czeeesc furr dawno cie nie bylo:loveu: po prostu wkurzaly mnie komentarze ludzi i wyprulam... hmm mam za tydzien mature i w przeciwienstwie do reszty spoleczenstwa sie nie denerwuje w ogole.... czy to dziwne ?:evil_lol: moze napisze do brawo:evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cześć ... :multi::multi::multi: Co tam słychać...? Quote
metaxa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Co do matury to witam w klubie i jesli chodzi o termin i o podejcie:lol: A to jak dla mnie nie za dobrze, bo może jakbym sie denerwowała to bym zaczęła się uczyć :evil_lol: Czas najwyższy:mad: Quote
diabelkowa Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 co slychac ? a nic luz ;P no wlasnie :P ja tez sie nie ucze down... a powinnam ... Quote
Figafiga Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jestem pod wrażeniem umiejętności Logana, filmik, który zamieściłaś na nk był super... :razz::razz: :thumbs: wy o maturze, a ja 30 czerwca mam obronę magistra :diabloti: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Hey diabelku ;) filmik swietny ehem ehem - Loganek swietny ;) pozdrawiam :buzi: Quote
diabelkowa Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dzieki ;) milo slyszec jak sie dzieci chwali:evil_lol: no ja juz prawie po maturach teraz luzik jedynie 22 polski ustny i moj temat : motyw psa w literaturze i filmie- omow motyw na wybranych przykladach:evil_lol::evil_lol: zdjec mi sie nie chce dawac do galerii ;) narazie caly czas ubolewam ze moje ukochane liceum skonczylam a co do pracy to obronisz na 5 :) jaki masz temat? Quote
diabelkowa Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 ale takie spacerko nauki nic nie daja- przynajmniej mi... ja wole uczyc sie w domu a potem sie odmozdzyc cwiczac z psem tak mialam przed biologia... 3 lata opierdalania NIC nie robilam a mialam bio na rozszerzeniu i tak zdawalam na maturze wiec uczylam sie 2 dni do matury i przez te dwa dni przerobilam 3 lata kazda ksiazka 400 stron to byl odlot poszlo mi niezle i przyjechakam na mature motorem scigaczem hahah ;P no a tak wygladalo przed matura : pilnowacz butowy Quote
Figafiga Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zakładowy fundusz świadczeń socjalnych :diabloti: a dziś zakuwam na sobotni egzamin z finansów jednostek samorządu terytorialnego, a w niedzielę mam z prawa karnego skarbowego...ide teraz na spacer z kundlem i notatki w rękę...2 in 1 Quote
metaxa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 diabelkowa napisał(a):dzieki ;) milo slyszec jak sie dzieci chwali:evil_lol: no ja juz prawie po maturach teraz luzik jedynie 22 polski ustny i moj temat : motyw psa w literaturze i filmie- omow motyw na wybranych przykladach:evil_lol::evil_lol: 22?:evil_lol: Ja tak samo :cool3: Kurcze temat Ci się trafił :eviltong: ja mam motyw ludzie i ich zwierzeta w lit. i kulturze a jak chcialam sie ograniczyc jedynie do psow to mnie moje polonistka drogo opierd. ze "tak byc nie moze!" . :angryy: Jakie lektury ??:razz: Quote
diabelkowa Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 trafil sie temat bo sama go napisalam i zlozylam na propozycjach do komisji egzaminacyjnej jakie lektury? takie: troche mitologii arystofanes-osy boccacio - dekameron Herling-Grudziński - wieza Parkhurst Carolyn: Psy z wieży Babel trojepolski gawiiril- bialy bim czarne ucho katz-dobry pies i filmy przygoda na antarktydzie marley i ja Quote
Marta_Ares Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ale swietne ksiazki wzielas i filmy:loveu: :loveu: :loveu: chcialabym zobaczyc ta prezentacje:cool3: Quote
diabelkowa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 wiekszosc juz na nk widziala ale tu tez wrzuce:diabloti: Quote
diabelkowa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 czemu fotomontaz :D tu masz gorzej rozmazane ;] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No nie... respekt Diabełkowa, pełen respekt... :razz: A mój TŻ też motocyklista, tyle, że crossowy ;) Quote
diabelkowa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 nie potrafie kozystac z photoshopa :( moze kiedys doczekacie sie filmikow na loganowy trzeba bylo dluuugo czekac:diabloti: Quote
Karilka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Diabełkowa... byś Logana zdjęcia wrzuciła:evil_lol:... :diabloti: Quote
anetta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gdzie schudł? :diabloti: :evil_lol: Fajna maszyna, ale ja wolę Harleye :p Quote
Recommended Posts