Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

to juz dzisiaj dostalam wyklad na temat motorow bo wczoraj siostra widziala jak przy awfaliach motocyklista wjechal w czlowieka no i coz... nie przezyl czlowiek .. i od rana bla bla bla :diabloti:

diabel robi kurs wychowawcy kolonijnego mialam robic w ten weekend ale sa juwenalia ia mam ostatnia mature jutro wiec robie w pierwszy weekend czerwca

Posted

naucze je rzucac sie na rekaw ;P

haha najlepsze jest nastawienie moje i logana do komplementow ;P juz drugi raz zostawiam Ziunie z psem i jej flatem i ide szybko po cos do sklepu przechodnie zamiast zachwycac sie flatem zachwycaja sie loganem a logan jak sie nim zachwyca nie ta osoba ktora by lolo chcial to warczy warkiem typu spierdalaj ;P a ja to samo ktos mi powie komplement to zamiast dziekowac kaze sie odwalic ;P a potem pytanie o rase a ze pada odpowiedz kundel to juz wielkie zbulwersowanie nastepuje :diabloti::diabloti: koooocham go ;]

Posted

[FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: poskramiaczka maszyn....i tych dużych i tych małych :cool3::cool3:
nie wiedziałam że w diabłowie takich rzeczy uczą :evil_lol:
[/FONT]

Posted

schudl schudl bo szelki policyjne ktore chcialam sprzedac bo sie nie miescil teraz moge wsadzic reke do lokci ;] jaaa chce IPO!! ale z loganem nie ma szaans :placz::placz: