Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

rogacz nie jelonek ;P a co robill ? a pelno takich mozna znalezc ;) obok ogromny las... przecina go autostrada :evil_lol: mamy na osiedlu lisy, zajace, rogacze, sarenki i takie tam ;P ale na szczescie dziki nie wychodza z lasu bo kilka osiedli dalej na ligocie to dziki to przeczesuja dokladnie osiedla na bezczelnego wszedzie wlaza :evil_lol:

Posted

witam :multi::loveu:

ale masz urozmaicenie zwierzątek na osiedlu :)
koło mnie w lesie jedynie kiedyś dziki łaziły...sarenek właściwie nie ma :roll:
kiedyś jak byłam mała to poszłam z tatą gdzieś w głąb tego lasu i widzieliśmy sarenke ale to był jeden jedyny raz...mało ich tutaj :)

Posted

mani żywieniowej to ja już nie będę komentować..
A ten rogaty stworek to mnie rozłożył.. wiele już widziałam w sąsiedztwie naszej A4 ale czegoś takiego ...:lol: dobrze, że Aiszy nie było.
o kasia, jaki masz ładny PARK koło domu do ćwiczeń z frisbee:eviltong: a nad obi sie nie zastanawiaj tylko zbieramy tyłki i idziemy ćwiczyć. A co, pokażemy tym ONkom :eviltong:

Posted

co do tego filmiku to... :scared:

:lol: zartuje, rrrrrr, tak naprawdę aż się zaśliniłam...:loveu: :eviltong:
rany, Kasia gdzie ty coś takiego znajdujesz... to pewnie elita siódemy w akcji?:lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):

za tydzien wystawa w spooodku!!! tak sobie myslalam coby z lolem nie zaczac powaznie cwiczyc obedience

Będziesz jutro ? :cool3: to się może spotkamy:diabloti: diable:evil_lol: będziesz polować na jakieś obróżki/smyczki czy inne duperele ?:cool3:

Posted

witam!;) piechu piękny!ma coś w sobie, i te "myślące" oczy :loveu: hehe i jak widać nie musisz się za bardzo z domu ruszać ,żeby podziwiać przyrodę :evil_lol:

Posted

jeeejku jjaka wczoraj byla piekna pogoda, wreszcie slonce... najpierw na rowerze jezdzilismy ale krotko bo brak kondycji z dwoch stron a potem na dluuugi spacer do parku pojechalismy naladowac bateryjki sloneczne tak o 15:30 wyszlam z domu a wrocilam hmmm ;p 20? - pies padl ;p moze i troche kalorii spalil no ale dzisiaj znowu mokro ale przynajmniej juz cieplejj niz zwykle:)

• 2 weeks later...
Posted

wiq napisał(a):
daj no jakieś zdjęcia, a nie się obeżerasz we święta..:evil_lol:

mam duzo fotek ale motywacji brak do wstawienia... ale fakt za duzo jem i za duzo kilo przybylo...