Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

taak tu studentka geografi ;P oo tak dostalam sie ;P taka ktora jak sie nie zabije jezdzac na motorze zamiast na siedzeniu to na zbiorniku machajac nogami za kierownica to bedzie dobrze ;P oczywiscie sama tak nie jade ;p

• 2 weeks later...
Guest Basiika_
Posted

Sliczny psiak ze slicznym imieniem :)
Pozdrawiam

Posted

aaa do TOZu ze mna do TOZu!! :P moj pies w schronisku by lepiej mnial niz u mnie!!! aaa !! posadzcie mnie:evil_lol:
a mianowicie ide sobie rano po osiedlu z kundlem i z drugiej strony ulicy idzie pies ktorego nie cierpi no to widze ze jerzy sie i robi traktorka starego (czyt powarkuje smiesznie) no to karze usiasc psu kucam przed nim i probuje skupic uwage na sobie wolam nic no to mowie inaczej biore pysk i 2 palcami kieruje go na mnie i wolam logan nic no to znowu to samo o maly postem wylaczyl sie traktor no to chwale :P i tak co chwile czekam na postepy zeby przynajmneij pies na mnie spojrzal i jak uslyszalam ryk na pol osiedla ze sie nad psem znecam ze w azylu mialby lepiej ze mi go zabiora bla bla bla ze lepiej niech latam za chlopaczyskami bla bla bla nic do niej nie dociera oczywiscie to jej pies w kolczatce itd no coz... potem jakis facet co niedaleko mnie przy aucie cos robil podszedl i mowil jaka baba glupia ;P nie no sa ludzie i parapety no ale co nastepnym razem po co uspokajac psa nawet moze przejde na jej strone ulicy zeby sie pobawily:loveu::evil_lol::evil_lol: to nic ze tamten pies wiekszy loganowi to nie przeszkadza:evil_lol: