:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 diabelkowa napisał(a): a Logan bedzie chyba wiecznym dzieckiem i lobuziakiem :]Ciekawe po kim:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ciekawe po kim:evil_lol: hehe tez sobie zadaje to pytanie hehe ;P cos w tym jest ;) Quote
diabelkowa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 nowe fotki :))) setImgWidth(); setImgWidth(); setImgWidth(); Quote
wiq Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jaki smakosz:lol: wez to zarcie do kieszeni, niech za nie pracuje, bedzie chodził jak zegarek!:cool3: Quote
limoncia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No to czas na odpoczynek:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
diabelkowa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 wiq napisał(a):jaki smakosz:lol: wez to zarcie do kieszeni, niech za nie pracuje, bedzie chodził jak zegarek!:cool3: to ty nie wiesz jak moje kieszenie wygladaja ... :PP wszedzie pelno ciastek i karmy Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 diabelkowa napisał(a):to ty nie wiesz jak moje kieszenie wygladaja ... :PP wszedzie pelno ciastek i karmy eee,to znaczy że, masz normalne kieszenie :lol::lol: Quote
wiq Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 diabelkowa napisał(a):to ty nie wiesz jak moje kieszenie wygladaja ... :PP wszedzie pelno ciastek i karmy zgadzam sie, kieszenie masz normalne:evil_lol: tylko ciastka traca na atrakcyjnosci, jezeli pies ma ciagle dostep do zarcia, w dodatku różniastego;) Quote
diabelkowa Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 normalnie to ma tylko karme i w porze obiadowej dostaje swooj obiadek ;] i teraz kolejne fotki ;] ta jeszcze z jesieni i Yakubbo w wersji sado macho :D Quote
wiq Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 2ga fotka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aa.. jeszcze sie doczepie - nic nie powinno stac, tylko woda..;) o.k., już koncze ten temat:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 wiq ja uwazam niech karma stoi nie ma tendencji do obrzarstwa on jest typem niejadka ;) wiec jak dziubnie raz na jakis czas karme to jest rodzinna radocha :P Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jak tam tadek niejadek? ja też bym tak zrobiła,micha stoi tylko 10 min. nie je i zabieram ,wtedy po kilku razach,powinien załapać że,jak nie zje to micha zniknie,ale to moze nie działać na każdego naszego potffforka:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ja nie chce na sile nie chce niech nie je ;) tez tak czasem mam ;] Quote
diabelkowa Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 czemu nikt nas nie odwiedza ? :(( Quote
barbara.h Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej,ja jestem,ale tylko na sekundę :loveu: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja tez jestem :p Czy ty rbisz fotki komorka? Quote
diabelkowa Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 milo taaak :) komorka cyfrowki mi brat nie chce dac ale lepsze to niz nic ... no i niestety zadko da sie namowic brata na przeslanie zdjec z komorki na kompa bo ja nie mam kabelka i musze przeslac wszystko bratu a on na kompa :) no to kilka fotek : tu sliczna flatka z hodowli compendio od mojej kumpeli :) Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='diabelkowa']milo taaak :) komorka cyfrowki mi brat nie chce dac ale lepsze to niz nic ... no i niestety zadko da sie namowic brata na przeslanie zdjec z komorki na kompa bo ja nie mam kabelka i musze przeslac wszystko bratu a on na kompa :) no to kilka fotek : tu sliczna flatka z hodowli compendio od mojej kumpeli :) witam!!! fotki śliczne:loveu: :loveu: :loveu: psiak też cudeńko:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czarna sunia piękna :loveu: A Loganek jak się wygrzewa na słoneczku :loveu: Wy teraz taką ładną trawkę macie?? :cool3: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jak to brat ci nie chce pozyczyc? :crazyeye: A to nie dobry brat :mad: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Czarna sunia piękna :loveu: A Loganek jak się wygrzewa na słoneczku :loveu: Wy teraz taką ładną trawkę macie?? :cool3: to zdjecie z listopada bo wczesniej sie nie dalo zrzucic zdjec kamila-dog napisał(a):Jak to brat ci nie chce pozyczyc? :crazyeye: A to nie dobry brat :mad: ja o tym wiem od dawna :P Quote
Recommended Posts