Norbitka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ice dobrze ze trafiłas na Dogo... . Jesli Sułtan będzie w Puławach to blizej wiosny jesli Ice pozwoli odwiedze go :) Quote
rybon36 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a ja służę usługami wet, zawsze jakaś mała sesja wyjazdowa w tamtym kierunku nie zawadzi...., w końcu terenowym jestem :evil_lol: Quote
Norbitka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No dwóch wetów to juz Sułtan nie mógł lepiej trafić:) Quote
ice_76 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jasne, że można się spotkać:) O ile Sułtan nie zaprotestuje przeciwko mojej skromnej osobie w roli jego właścicielki:) i wszystko się uda to pewnie, że odwiedziny są możliwe. Grunt to poznawać nowych ludzi:) Parę miesięcy temu straciłam moją sunię stafkę, wzięłam ją ze schroniska i okazało się, że ma bardzo chore serce, wadę genetyczną która doprowadzi do jej śmierci. I tak się stało. Mała była u mnie 5 miesięcy i wieku 9 miesięcy serduszko odmówiło współpracy. No i nadszedł czas aby pomyśleć o nowym psiaku, a więc Sułtanie przybywaj:) Quote
Norbitka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ważne że sunia miała kogos przez ten czas. Ja mam pieska tymczasowo. Jest zabrany ze schroniska. Mimo choroby i ciągłego męczenia lekami zastrzykami kropelkami do oczu ten psiak kocha calym sercem. jest tak oddany... Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ice, bardzo Ci dziękujemy:calus: Mam nadzieję, że wszystko się uda! Quote
koduchaben Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='ice_76']Hej TAK chcę go adoptować, muszę zadzwonić do schroniska i umówić się na spotkanie. Najprawdopodobniej na ponie:multi:działek albo wtorek. Mam trochę kilometrów do przejechania, ale co tam, ten biedak zasługuje na trochę uwagi:) Dam zanać czy wszystko poszło dobrze.[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CUDOWNA Z CIEBIE OSOBA, A BOKSIK NAPEWNO POKOCHA CIĘ TAK JAK NIKT NIGDY NIKOGO NA ŚWIECIE!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 O proszę, kilka godzin nieobecności i coś się rusza... ICE - cudownie!!!!! :multi: :multi: Quote
Małgośka z Boksą Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 jupi, huraaaaaaaaaaaaaaa, jaka cudowna wiadomość..kocham takie informacje.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Kociaki... Moze ja ślepa jestem, ale nie doczytalam się czy Ice dzwoniła do P. Halinki... ? Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Ach, jednak ślepa jestem... Chcialabym zobaczyć to spotkanie... :( Quote
anka125 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jesteś suuuuuuper !!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Małgośka z Boksą Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Kiedy Misio pójdzie do kochanego domku, jak ja uwielbiam takie informacje, dziekuję osobie, która się nim zaopiekuje, to wielkie :loveu: Quote
ice_76 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Kochani, niestety trzeba znowu poszukać domnu dla Sułtana. Wczoraj wieczorem jak wracałam do domu, przy trasie lubelskiej znalazłam dwa psy przywiązane do drzewa. Są w koszmarnym stanie i zostaną ze mną, mam nadzieję, że uda mi się je podkurować. Mają koszmarne odleżyny, jeden jest pogryziony, suka ma złamaną przednią łapę. Nie mogłam ich tak zostawić, ale przez to nie mam możliwości wziąć Sułatan. Kochani dawajcie go znowu do góry!!! A tak swoją drogą to jak bym dorwała debila który przywiązuje psa........:angryy: Zdjęcia dwóch nieszczęść wstawię w przyszłym tygodniu. Przepraszam Sułtanku, ale jesteś śliczny i napewno znajdziesz dom a te dwie znajdki to paskudki nieprzeciętne. Może jak je odkarmię to się okaże że są ładne? Quote
Małgośka z Boksą Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzisiaj mam same złe wiadomości, A tego barbarzyńcę, to sama bym przywiązała do drzewa, skur....:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Podnoszę wobec tego watek misia, a niech biedulki wracają do formy Quote
Aganiok Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 uuuu....szkoda...:( ale życze zdrowia biedakom, które wzięłaś a tego co to zrobił kiedyś spotka zasłużona kara :mad: Quote
ice_76 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 komu mogę wysłać zdjęcie jednego psa? z tych zagłodzonych jeden właśnie odszedł, ten co został to chyba greyhound, wygląda strasznie ale chyba będzie dobrze. Quote
Aganiok Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 możesz mi wysłać [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moze stwórz mu odrębny wątek... przykro mi, że jednego nie dało się uratować :( Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wiecie, ja myslę, że w życiu jest jakaś równowaga i to co dajesz, to potem wraca do ciebie. I mam nadzieję, że temu, co przywiazał te psy zycie kiedys odpłaci podobnie! Szkoda, że nie możesz wziąść Sułtanka ale nie mogłaś postąpić inaczej. Quote
ice_76 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Może mi się uda wkleić zdjęcie? nie udało się:( niestety Quote
Aganiok Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 mam te fotki za 5 minut będą, ale na nowym wątku żeby nie mieszać Quote
Recommended Posts