Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Jasne, że można się spotkać:) O ile Sułtan nie zaprotestuje przeciwko mojej skromnej osobie w roli jego właścicielki:) i wszystko się uda to pewnie, że odwiedziny są możliwe. Grunt to poznawać nowych ludzi:)

Parę miesięcy temu straciłam moją sunię stafkę, wzięłam ją ze schroniska i okazało się, że ma bardzo chore serce, wadę genetyczną która doprowadzi do jej śmierci. I tak się stało. Mała była u mnie 5 miesięcy i wieku 9 miesięcy serduszko odmówiło współpracy. No i nadszedł czas aby pomyśleć o nowym psiaku, a więc Sułtanie przybywaj:)

Posted

Ważne że sunia miała kogos przez ten czas. Ja mam pieska tymczasowo. Jest zabrany ze schroniska. Mimo choroby i ciągłego męczenia lekami zastrzykami kropelkami do oczu ten psiak kocha calym sercem. jest tak oddany...

Posted

[quote name='ice_76']Hej
TAK chcę go adoptować, muszę zadzwonić do schroniska i umówić się na spotkanie. Najprawdopodobniej na ponie:multi:działek albo wtorek. Mam trochę kilometrów do przejechania, ale co tam, ten biedak zasługuje na trochę uwagi:)
Dam zanać czy wszystko poszło dobrze.[/quote]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

CUDOWNA Z CIEBIE OSOBA, A BOKSIK NAPEWNO POKOCHA CIĘ TAK JAK NIKT NIGDY NIKOGO NA ŚWIECIE!!!!!

Posted

Kochani, niestety trzeba znowu poszukać domnu dla Sułtana. Wczoraj wieczorem jak wracałam do domu, przy trasie lubelskiej znalazłam dwa psy przywiązane do drzewa. Są w koszmarnym stanie i zostaną ze mną, mam nadzieję, że uda mi się je podkurować. Mają koszmarne odleżyny, jeden jest pogryziony, suka ma złamaną przednią łapę. Nie mogłam ich tak zostawić, ale przez to nie mam możliwości wziąć Sułatan. Kochani dawajcie go znowu do góry!!!

A tak swoją drogą to jak bym dorwała debila który przywiązuje psa........:angryy:

Zdjęcia dwóch nieszczęść wstawię w przyszłym tygodniu.

Przepraszam Sułtanku, ale jesteś śliczny i napewno znajdziesz dom a te dwie znajdki to paskudki nieprzeciętne. Może jak je odkarmię to się okaże że są ładne?

Posted

komu mogę wysłać zdjęcie jednego psa? z tych zagłodzonych jeden właśnie odszedł, ten co został to chyba greyhound, wygląda strasznie ale chyba będzie dobrze.

Posted

Wiecie, ja myslę, że w życiu jest jakaś równowaga i to co dajesz,
to potem wraca do ciebie.
I mam nadzieję, że temu, co przywiazał te psy zycie kiedys odpłaci podobnie!
Szkoda, że nie możesz wziąść Sułtanka ale nie mogłaś postąpić inaczej.