Zu Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 te maile brzmią bardzo sensownie, ale oczywiście to kawał drogi...ale myślę że trzeba spróbować zorganizować jakiś transport, może właśnie ktos będzie jechał w tamtym kierunku Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Szczerze mowiac, dom, warunki, a przede wszystkim kobitka tworzą bardzo ciekawy i interesujacy zestaw. :-) Tylko zeby P. Halinka powiedziała to jedyne "TAK", wtedy bedziemy myslec o transporcie. Aga, czy wspomniałas moze cos tej Pani, ze my (Dogomaniacy) mozemy pomoc w trasporcie? Quote
Aganiok Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 nie ;) na razie nie am co się deklarować, zobaczymy jak sprawa się rozwinie Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Aganiok napisał(a):nie ;) na razie nie am co się deklarować, zobaczymy jak sprawa się rozwinie Nie chodzi o deklaracje. ;) P. Halinka wie, ze Dogomaniacy są wporządku i pomagają. Quote
Aganiok Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak będzie pewność, że pani z Piły weźmie Sułtanka to na pewno pomożemy :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Aganiok napisał(a):Jak będzie pewność, że pani z Piły weźmie Sułtanka to na pewno pomożemy :) Cieszę się. :-)) Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Dostałam odpowiedź. "Witam Myślę, że dogadałyby się ze sobą (chciaż na pewno na początku trzeba byłoby ich w jakiś sposób do siebie przyzwyczaić, trudno teraz sobie wyobrazić jaka będzie reakcja jednego i drugiego). Nie zdecydowałabym się raczej na kastrację żadnego z nich, bo wychodzę z założenia, że każdy powinien być taki, jakim go stworzono. Jesteśmy z mężem cały czas otwarci na adopcję Sułtana i mielibyśmy dużo czasu, żeby uczyć się nawzajem żyć ze sobą. Ciekawa jestem jak on się czuje, jakie są efekty leczenia, czy dochodzi do siebie psychicznie itp. i czy ludzie, którzy zadeklarowali się, że chcą zabrać Sułtana odezwali się?" No i znow odpisałam. Quote
andzia69 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 gonia - a ta odpowiedź powyżej to z Piły czy Gorzowa (bo mnie się wydaje, ze z gorzowa)? Quote
joaaa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mi sie bardzo Ci Państwo podobają :lol: I mają dużo czasu dla psów! Quote
ata Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 biedne te psiaki ,ktore maja ochote na....:lol:, ale nie pozwala im sie .....:lol: ja jestem za kastracja:multi: a ty boksiku dalej do nowego domku hopaj Quote
Agga Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Taki biedaczek. Dlaczego tyle boksiów trafia do schrooniska?:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Ta odpowiedź to z Gorzowa oczywiscie. Ale jeszcze ktos zastanawia sie nad adopcją Sultana... Chcecie wiedziec? Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Oj gonia gonia chcesz nas wykończyć :crazyeye: Quote
joaaa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: G O N I A !!!!!!!!! Quote
niki_ill Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Czy wiadomo juz czy piesek znalazl dom?? Jestem wstrzasnieta jego sytuacja:-( . Co za sk...l mogl mu to zrobic:angryy: . trzymam kciuki za nowy suoer domek dla Sultana Quote
andzia69 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Czyżby ice się ponownie zdecydowała???? Quote
AgaiTheta Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ciiiiśśśśś, czekamy, nie zapeszajmy :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 No własnie... Ice sie zastanawia... Wstępnie miała przyjechać w środę, siwterdziła, ze po tym co przeżyła z Charciczką i Dożycą MUSI zaadoptować jakąś bidę. Jeszcze nic nie wiadomo... Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A bo ja wiem... Ice pisała, ze jakies szkolenie Jej wypada, wiec nic niewiadomo. Zaraz zmykam na gg, pogadam z Nią. Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ice , nie zastanawiaj się :shake: weź boksia :cool3: Quote
Zu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ice , nie zastanawiaj się :shake: weź boksia :cool3: nie będziesz żałować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts