Jump to content
Dogomania

Pirat - Ślepy staruszek bez oka odszedł za TM ['] :( !

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piracik już nie czeka :( Wczoraj w dzień jeszcze czuł się dobrze , wieczorem dostał biegunki i wymiotował. Rano znaleziono go martwego w lecznicy :placz: Nie wiemy co się tak naprawdę stało. Tak mi przykro Piraciku :( ['] Wczoraj miałam go odwiedzić ale nie zdążyłam dojechać przed zamknięciem lecznicy :(

Posted

Najdroższy... :( Czyżbyś stracił wolę walki? Nadzieję na miłość człowieka? Wiedziałeś, że tam jest lepiej, bezboleśnie, że znów przejrzysz na oczka?

Smutno. Ale widocznie tak musiało być. Śpij spokojnie Piraciku...

Posted

[B][COLOR=#006400][COLOR=navy][I]"Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem.
Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem,
to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest:
więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies."[/I]
[/COLOR]
[/COLOR][/B][I]Marek Majewski[/I]

Posted

to niemożliwe;(;(a taka bylam pewna,ze wyzdrowieje i znajdzie wspaniały domek.Dlaczego tak musi być?Dlaczego ktos go przywiązał do tego cholernego drzewa skazując na cierpienie?Czemu nie mógł być szczęśliwy jak inne psy?zasługiwał przecież na bycie kochanym........;(;([*]

Posted

:,( popłakałam się, tak strasznie mi przykro,że Pirat odszedł i że nie znalazł przed tym domku. Koi troszkę smutek fakt,że miał dobrą opiekę i tyle troskliwych pomagających mu ludzi. Mam nadzieję,że teraz za tęczowym mostem jest mu już tylko lepiej,znalazł spokój,ciepło i ukojenie... i może spotkał mojego Baksika?... będzie miał przyjaciela za TM
a tak na marginesie to co teraz stanie się z wątkiem Pirata? zostanie,czy będzie usunięty? pytam,bo jestem tu dosyć nowa i nie wiem co się dzieje z wątkami piesków,które odchodzą...

Posted

[B]Straszna wiadomość :( (dopiero niedawno znalazłem jego wątek a tu...) i jeszcze w chwili, gdy usłyszałem wyrok dotyczący mojej Tymczaski Izy :placz: się chce :shake: :mad: na to życie :Dog_run::lilangel: i do :bye: :-([/B]
[B]:candle::candle::candle:[/B]