Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monday napisał(a):
A jak z cieczką Dorki?
Duży z tym problem?

Nie pytaj :roll:
3 samce w pełnej gotowości - odpowiedź chyba zbędna :diabloti:
strajk głodowy i serenady w środku nocy, do tego nakręceni na siebie maksymalnie, testosteron czuć w powietrzu (i zapowiedź mordobicia przy byle okazji też) :angryy:

obiecane fotki:

Posted

sunia jest urocza zywiął :-) kurcze ja nie wiem jak mozna placic za DT ?? Lilith27 jak to mozliwe ?? ja trzymam swojego psiaka Borysa na bezplatnym DT...kurcze....ale sunka jest przecudna gdybym miala moziwosc wzielabym ja do siebie ....

Posted

nincia napisał(a):
sunia jest urocza zywiął :-) kurcze ja nie wiem jak mozna placic za DT ?? Lilith27 jak to mozliwe ?? ja trzymam swojego psiaka Borysa na bezplatnym DT...kurcze....ale sunka jest przecudna gdybym miala moziwosc wzielabym ja do siebie ....

Znajdź proszę sprawdzony bezpłatny DT dla Dorki :) A jak Ci się to uda, to dla pozostałych psiaków z dogo

Posted

Za DT płaci się tak samo, jak za hotel. Od roku poszukuję bezpłatnych i płatnych DT dla moich psów. I powiem jedno - era bezpłatnych DT się skończyła. O płatne też nie jest łatwo. Aktualnie potrzebuję dla 1 suni i 3 małych piesków - i zapłacę za nie każde pieniądze. Po to, żeby psy miały domowy trening przed adopcyjny.

Posted

nincia napisał(a):

oooo, może masz więcej takich bezpłatnych DT????? chętnie poznam namiary..................

wolę dołożyć do DT niż by pies miał zdychać na ulicy lub w schronie.....................

Posted

nincia napisał(a):

ja nie płacę za dt
tylko za jedzonko dla dorki i koszty związane z jej utrzymaniem
Magda ma bardzo dużo piesków
koszty utrzymania ich wszystkich przerosłyby ją
(spójrzcie dziewczyny w podpis Omar)

dorka potrzebuje pieniazków na sterylkę
apel ogólnie w topicu nie zwraca niczyjej uwagi

nincia nie martw się, jeśli chodzi o warunki i opiekę to dorka nie mogłaby lepiej trafić
Magda jest nadto osobą, która ma wiedze o zwierzątkach i która pracuje z nimi

ps. widzę piękne nowe zdjęcia.......
dziękuję