tula Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 I ja się z Tobą Omar w zupełności zgadzam, no i oczywiście mam nadzieje ze domek poczeka:) Quote
lilith27 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='omar']no ok, ale w czym problem tak naprawdę? Sprawdzenie DS to nie taka prosta sprawa, zwłaszcza jeśli jest w sporej odległości od psa. Jeśli im na pisaku faktycznie zależy to poczekają, a jeśli nie... to nie był wart zachodu i godzien psa - takie moje zdanie[/QUOTE] Pani robiła fajne wrażenie ale nie chce popadac w euforie jak z trojmiastem zobaczymy jak wizyta wypadnie Quote
tula Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kurcze we wtorek kończy się wyróżnione gumtree warszawa Dorci, miałam nadzieje ze ktoś zadzwoni:( Mam dużo psiaków do ogłaszania i następne wyróznione chciałam zrobic innym żeby tez miały szansę. Korusiowi sie udało przez wyróznione gumtree kraków, zaczynam sie zastanawiać czy by nie próbowac Dorci na Kraków ogłaszać... Quote
lilith27 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Milenka nie wiem......... ja bez auta jestem...... nie wiem po awanturze z krakowskimi dogomaniakami nie wiem też czy znajdzie sie ktos chętny na pomoc w wizycie a deklaracje o wizytach poadopcyjnych tez wiem, że składa się nazbyt pochopnie nie wiem...... Magda co myslisz? Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja do Krakowa nie pojadę, bo za daleko, ale znam kilka cioteczek z Krakowa którym ufam, że sprawdzą Quote
lilith27 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 czyli nie byłoby problemu z wizytą przedadopcyjną i poadopcyjną......... sam transport byłby problemem........ Quote
tula Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Transport zawsze jakoś bysmy zorganizowały, najwyżej byłby łączony. Jak skończy sie wyróznione ogłoszenie na gumtree warszawa to zainwestuję i zrobie Dorci jeszcze takie ogłoszenie na gumtree kraków:) Quote
lilith27 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ostatnio nikt nie dzwoni sensowny mam wrażenie, że jest w ogóle jakaś akcja na debilne telefony dzwonią jacyś ludzie i robia sobie głupie żarty do Ewy też dzwonią z głupkowatymi pomysłami tak reasumując najwiecej ludzi dzwoni z gumtree (chyba jednak warszawskiego) z krakowskiego poszla jagula z warszawskiego uma i marmurek spory odzew jest z allegro metro daje dużą szansę - to wszyscy wiemy mirka trafiła na dom z cafe animal ( nie z metra) o lady też dzwonil super facet z cafe animal - nie z metra (ale mial koty i małego pieska, dla ktorego szukał kompana) z moruska mialam dwa odzewy (ale na niczym staneło) z echo miasta warszawskiego jedna pani zadzwoniła w sprawie dorki - ale jaka....pani z echo miasta łodzkiego niestety już nikt nie zadzwonił z sprawie szczeniąt, a dawalam je tam w kolorowej prasie w ogłoszeniu płatnym Quote
tula Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dorcia ma ogłoszenia na cafeanimal codziennie odnawiane, spróbuję z tym wyróżnieniem na gumtree kraków jak to warszawskie wyróżnione sie skończy, tylko że wtedy nie będe mogła zwykłego dawać na gumtree warszawa bo nie może jedna osoba dublowac ogłoszeń. Poprosze Monday żeby jej wtedy odnawiała na gumtree warszawa. Trzeba próbować wszystkiego:) Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='AnnaA']Cieszę się, że cioteczce Lilith podobaja się zdjęcia Doreczki a zapomniała, że na wiadomości o domku czeka jeszcze Margoś, który miał podobno i chętny domeczek i transport do Poznania. oooojjjj no widzisz...jesteś niezastąpiona! Gdybyś nam nie przypomniała o tym potencjalnym ds w Poznaniu, to byśmy o tym zupełnie, ale to zupełnie zapomniały:p a jak tam ds dla Sebulka? już jest jakiś???? Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='omar']dziewczyny tylko spokój może nas uratować, więc relaks, proszę Nawet jeśli domek będzie sprawdzony to musi tydzień poczekać, bo sterylizacja dopiero 15 lub 16 stycznia, więc sprawdzajcie, dogrywajcie, ale bez awantur[/QUOTE] są pewne osoby, które chyba myślą, że Lilith albo inni wygrzewają się na ciepłych piskach np. Ibizy i nic nie robią. Ta osoby myślą, że wszystko dzieje się od ręki, na zawołanie, chętny dom-wizyta-transport-to przecież powinno zająć góra 3 dni wg nich:razz: Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='omar']ja do Krakowa nie pojadę, bo za daleko, ale znam kilka cioteczek z Krakowa którym ufam, że sprawdzą[/QUOTE] ja też nie tracę nadziei i wierzę, że jak omar ciotki krakowskie poprosi, to ona pomogą psiakowi:) Quote
lilith27 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 aaaaaaa obejrzałam je w całości netbook tnie mi obrazki i nie widze wszystkiego na forum zdjecia megawypas absolutnie sa bezkonkurencyjne amen Quote
anhata Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nie było mnie, bo mam dziadka ciężko chorego w szpitalu.....telefony w sprawie Dorki są przekazywane na bieżąco telefonicznie .......i jak narazie są to bardzo głupie telefony.... dzwonił Pan, który najpierw normalnie zaczął rozmowiać w stylu, że lubi zwierzęta, potem nagle coś bredził o tygrysie, a na końcu dodał, że tata mu zmarł i Dora byłaby na jego grób i zaczął się śmiać ! jeden telefon był ze Śląska, jedna rozmowa, Pani jak usłyszała o wizycie to się rozmyśliła... następnie dzwonił ktoś kto mówił, ze Dorka jest jego psem i chce przyjechać i się rozłączył.... ludzie sobie żarty robią... Quote
lilith27 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 chyba ta fotka będzie najfajniesza do ogłoszenia do gazety Quote
bico Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 pochwalony;) fotkowy rekord będzie chyba pobity:) Quote
lilith27 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 opowiadałam męzowi wczoraj co Magda wyprawia i jakie fotki psom potrafi zrobić, widziałam tez wczoraj fotki dzikiej......... no cóz.....na urodziny żadam takiego aparatu fotograficznego zacznę ćwiczyć na swojej suczce zdjęcia na razie musiałabym suczke podwieszać na linkach, żeby takie efekty osiągnąć swoim obecnym sprzetem spróbuje dziś zdjęcie przerobić na inną rozdzielnosć jak się uda to wyślę to jutro rano albo jeszcze wieczorem Quote
omar Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pochwalony :) U nas znowu pada śnieg Zwierzyna zajada śniadanie, potem sjesta i idziemy focić do lasu Quote
bico Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 sam aparat to połowa sukcesu, ważna jest też dobra ręka samego fotografa:) Quote
anhata Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oj pogoda paskudna.....ja już nie chce tych śniegów... w ogóle może nie być zimy ze względu na zwierzęta... nadal nie ma żadnego telefonu, smsa, dzwonka.. Quote
Recommended Posts