Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

jeśli Magda będzie potrzebowac cokolwiek da mi znać
chwilowo zostawiłam 200 złotych jako support finansowy
na pewno będa potrzebne pieniązki na sterylkę (tylko kiedy dom znajdzie dorka przed czy po ciachnieciu?????? to sie okaże........mam nadzieję, że szybko ktoś się zgłosi odpowiedzialny i chętny na suczkę)
chociaz sama nie wiem jak z tą jej cieczką.....kiedy powinna mieć...troszkę w tej sprawie zgłupiałam
jakkolwiek na to konto dorka ma już 50 złotych, które dostałam od pańciów umki
rozliczę pieniązki od Ciebie, musze zostawić na szczepienie margosia grosik dla AnnaA (bo termin sie zbliża), a resztę przeznaczę na doreczkę

Magda juz zakupiła karmę dla doreczki
podobno jeśli chodzi o jedzenie to nie ma problemów u dorki
problem jest na razie z zaklimatyzowaniem sie w nowym miejscu
dorka jest wystraszona bardzo

trzeba spiąc dupkę ze znalezieniem domku
dziewczyny mają tam niezłą psią gromadkę w domu
z tej tez racji dziewczynom koniecznie trzeba pomóc finansowo na jedzonko i ewentualne koszty leczenia (czyli ogólnie utrzymanie suczki)
Nie mogę sobie pozowlić, żeby zostawić im suczke na głowie

ogłoszenia tymczasem robiła Beata i Monday oraz tula
stoi wyróżnione allegro już drugie z kolei
myślę o prasie jak z dorką I

będę tez sama dodawać od siebie ogłoszenia
tekst do ogłoszeń jest na pierwszej stronie
zdjęcia jak widac również są

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilith27 napisał(a):

rozliczę pieniązki od Ciebie, musze zostawić na szczepienie margosia grosik dla AnnaA (bo termin sie zbliża), a resztę przeznaczę na doreczkę

trzeba spiąc dupkę ze znalezieniem domku
dziewczyny mają tam niezłą psią gromadkę w domu
z tej tez racji dziewczynom koniecznie trzeba pomóc finansowo na jedzonko i ewentualne koszty leczenia (czyli ogólnie utrzymanie suczki)
Nie mogę sobie pozowlić, żeby zostawić im suczke na głowie

jasne, że tak zrób - najpierw trzeba uregulować długi za szczeniaki u AnnA i zabezpieczyć dodatkowo jeszcze Margosia, a potem resztę kasy z bazarków przekazać dla Dorki.

Oczywiście, że nie zostawimy Magdy z DT samej z Dorką i opieką nad nią, to nie wchodzi w ogóle w grę:shake:
Wystawię bazarek na Dorkę w najbliższym czasie, a poza tym znów coś dla niej podrzucę. Trzeba też suczkę wysterylizować zanim pójdzie do nowego DS.

Posted

Długów za szczeniaki u mnie nie ma. Były u mnie na DT nieodpłatnym, tak samo zresztą jak Doreczka. Karma , która przyjechała razem z nimi jeszcze została i wystarczy dla Margosia. To szczepienie dla Margosia to chodzi pewnie o wirusy. Nic na ten temat nie wiem, ale jadę w sobotę szczepic Sebka to i Margoś pojedzie. Mam tylko jedną, wielką prośbę: pomóżcie mi wyadoptowac tego malucha bo ja z internetem nie za bardzo.

Posted

Aniu musisz wejść w Edytu post i tam mozna go usunąć trzeba zaznaczyć taki "kwadracik" po lewej stronie i kliknąć "usuń tą wiadomość". A swoją drogą to jakaś żenada jak to dogo cały czas działa, otwiera się kiedy chce i jak długo chce, nie widzę tego problemu na innych forach, ciekawe kiedy naprawdę usprawnią działanie tego forum bo ja jak narazie tego nie widzę.

Posted

No dobra, tylko to nie mój pies, tylko "Wasz", "radomski"- więc czy jest zgoda?
Bo Magda będzie musiała podpisać zgodę na narkozę itp.
Więc może żeby nie zajmować wątku- dajcie znać Magdzie, a ona mi przekaże i załatwiam:-)
Ok?

Posted

To jak z tą sterylką? Robimy?:cool3: Ja jestem za. Nie ma co na cieczkę czekać. Dajcie znać co i jak;)

ja jestem na etapie łapania dwóch psów - suka i pies, ok. 7-8 miesięcy, jakiś palant:angryy: wywalił ja na niezamieszkała działkę mojego TZ...koczują w komórce, mają słomę, TZ co dzień dowozi ciepłe żarcie... nie czekam na cieczkę, w te mrozy w dodatku, od razu po złapaniu wiozę oba na zabiegi, potem obiecali mi psy przetrzymać Rodzice Maciusia(nick na dogo), może zresztą psu DS się szykuje...zobaczymy...dopiero jak je "złowię" założę im wątek na dogo.

Posted

plakaty Dorki:

ten zrobiłam ja:oops:
" class="ipsImage" alt="">

ten zrobiła Zoja:loveu: (wątek propaganda)

a to już plakaty dziś odebrane z drukarni:

dzisiaj rozklejałyśmy na przystankach autobusowych.Jutro dalej akcja plakatowanie.
Trzymajcie kciuki,żeby ktoś się w Dorce zakochał!