Monday Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Właśnie ja nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo dostałam tylko maila od pani, która zatytułowała go "Dora", a wmailu napisała "Pozdrawiam". Żadnej wiadomości z danej strony ogłoszeniowej nie było, tylko bezpośrednio mail ze skrzynki od tej pani. Myślałam, że może pani chciała podpytać o Dorkę i że zapomniała napisać coś wiecej prócz "pozdrawiam", ale na moje pytanie odpowiedziała, że rozmawiała telefonicznie i miała podać swojego maila, żeby dostać więcej zdjęć Doreczki :) Super, że ten domek będzie. Dorka jest śliczna, a ta pani będzie pewnie bardzo szczęśliwa mając taką psinkę :) No, to niech Dora kończy to cieczkowanie, sterylka szybko...i do domu. Dobrze, że pani chce czekać na Dorę... Quote
Monday Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Właśnie ja nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo dostałam tylko maila od pani, która zatytułowała go "Dora", a wmailu napisała "Pozdrawiam". Żadnej wiadomości z danej strony ogłoszeniowej nie było, tylko bezpośrednio mail ze skrzynki od tej pani. Myślałam, że może pani chciała podpytać o Dorkę i że zapomniała napisać coś wiecej prócz "pozdrawiam", ale na moje pytanie odpowiedziała, że rozmawiała telefonicznie i miała podać swojego maila, żeby dostać więcej zdjęć Doreczki :) Super, że ten domek będzie. Dorka jest śliczna, a ta pani będzie pewnie bardzo szczęśliwa mając taką psinkę :) No, to niech Dora kończy to cieczkowanie, sterylka szybko...i do domu. Dobrze, że pani chce czekać na Dorę... Quote
tula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja też się bardzo ciesze że Docia bedzie miała domek i fakycznie najważniejsze że pani chce czekac na Dorcię.To ja w miejsce jej ogłoszenia wstawię Lady w takim razie, może tym razem ktos biedulkę zauważy. Quote
bico Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 omar napisał(a):Dzwoniła do mnie Pani z Brwinowa :) Myślę, że mamy domek dla Doreczki :D Jak tylko będzie po sterylce pojedziemy w gości i jeśli wszystko będzie zgodnie z ustaleniami to panienka zmieni adres zamieszkania - tym razem na stałe :D o matko! Co za info! Wspaniale! Bardzo się cieszę!:):):) teraz tylko koniec cieczki, sterylka i siooo do nowego domku Doreczko!:) Omar, znasz kogoś sensownego do zrobienia wizyty na Żoliborzu? Zależy mi na czasie... Quote
omar Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dawaj namiar a PW, mogę zrobić w środe, bo jadę w tamte rejony Quote
lilith27 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Dziewczyny czekamy na wynik wizyty Magda ma coś zorganizować w tej sprawie już działa Quote
bianka0 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 W ramach wdzięczności dla lilith27, że zawsze mogę na Nią liczyć w związku z allegrem dla moich psiaków, mogę wpłacić 40 zł na sterylkę dla Dory. I przepraszam że tylko tyle, ale tych ,,moich '' też trochę się nazbierało :roll: Dziękuję Ci lilith za niezawodność i życzliwość, no i proszę o nr konta:lol: Quote
lilith27 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 bianka0 napisał(a):W ramach wdzięczności dla lilith27, że zawsze mogę na Nią liczyć w związku z allegrem dla moich psiaków, mogę wpłacić 40 zł na sterylkę dla Dory. I przepraszam że tylko tyle, ale tych ,,moich '' też trochę się nazbierało :roll: Dziękuję Ci lilith za niezawodność i życzliwość, no i proszę o nr konta:lol: o dziękuję Ci serdecznie zaraz podam nr konta Quote
Ziutka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Postaram się zrobić wizytę we wtorek ;) Quote
bico Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 koszt sterylki to około 250 zł. wpłaciłam wcześniej 43 zł. Teraz dopłacę na konto Lilith 57 zł, to razem da 100 zł. Plus będzie jeszcze to, co dorzuciły deklarujące to na wątku dziewczyny, dokładnie nie wiem jakie to kwoty, Lilith musi sprawdzić na wyciągu. Ale tak licząc "na oko", to jeszcze ze 100 zł musimy przynajmniej nazbierać....damy radę...musimy;) Quote
lilith27 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ziutka napisał(a):Postaram się zrobić wizytę we wtorek ;) a to Ty ziutka wizytę będziesz robic możemy byc wszyscy zatem spokojni Quote
Monday Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A wiadomy mniej więcej czas adopcji? Pewnie dopiero za jakiś miesiąc... A może sterylke już tamta pani będzie chciała zrobić...? Quote
lilith27 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 adopcja - w zasadzie jej termin- zależy od tego jak doreczka się będzie czuła po zabiegu Quote
Ziutka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Monday']Była wizyta? Niestety nie było... Codziennie jeżdżę w duższą trasę do dr. Olkowskiego z naszym Puntem (wczoraj miał amputację łapki :() Dzisiaj znowu po pracy jedziemy do dr. z Puntem (jeśli jutro nie będziemy jechać to jutro zrobię wizytkę) Zajrzyjcie cioteczki do naszego Punciaka : http://www.dogomania.pl/threads/180310-Sochaczew-PUNTO-zA-amana-A-apa-wyrok-eutanazja-POTRZEBNA-POMOC Quote
lilith27 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 byłam w banku przyszły mi pieniązki od kilku osób właśnie wróciłam ze szkoły jestem zmęczona jutro zrobie podliczenie wpływów Quote
lilith27 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 spieszę donieść, że z wyciagu wynika iż ciocia aimez_moi przelała dla dorki 30 zł ciocia bianka0 podarowała kwote 40 zł ciocia obraczus87 przelała kwote 20 zł ciocia NatusiaiJa podarowała nam 10 zł skarpeta Dorki na sterylke zawiea 100 zł Quote
bico Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 lilith27 napisał(a):spieszę donieść, że z wyciagu wynika iż ciocia aimez_moi przelała dla dorki 30 zł ciocia bianka0 podarowała kwote 40 zł ciocia obraczus87 przelała kwote 20 zł ciocia NatusiaiJa podarowała nam 10 zł skarpeta Dorki na sterylke zawiea 100 zł ode mnie raz poszło 43 zł, drugi raz 57 zł. Łącznie 100 zł. o 43 pisałaś, że doszło, ale chyba ten drugi przelew też już jest razem było by 200 zł na sterylkę,łącznie z innymi datkami. Quote
lilith27 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 bico napisał(a):ode mnie raz poszło 43 zł, drugi raz 57 zł. Łącznie 100 zł. o 43 pisałaś, że doszło, ale chyba ten drugi przelew też już jest razem było by 200 zł na sterylkę,łącznie z innymi datkami. wydruk brałam najprawdopodobniej zanim przelew Twój poszedł . to był chyba wtorek...jak brałam wydruk tak bo wtorek środa byłam w lublinie..... jeśli wysłałaś to na pewno doszło jeśli się wyrobie z poniedziałek to zajdę jeszcze do banku ewentualnie wtorek mam luźniejszy 43 złote zostało zaksięgowane łącznie z pieniązkami 102 złotych po szczeniakach miałam jeszcze 50 złotych które dostałam od nowych pańciów umki i które przeznaczyłam na dore łącznie miałam 195 złotych i w sumie 200 złotych przelałam Magdzie w czwartym tygodniu pobytu dorki u niej pieniazki te zostaną spożytkowane na jedzonko dla dorki na pierwszej stronce ujęłam wyliczenia damy rade na pewno jest jeszcze wpłata od Beaty M w skarpetce z Twoją Magda wpłatą jest łącznie zatem 209 złotych jęsli dobrze liczę spokojnie siade podliczę i napisze wszystko na pierwszej stronie Monday napisał(a):Czy domek na Dorkę nadal czeka? myślę, że czeka Pani prosiła żeby zarezerwowac suczkę jak wstępnie myslała ze zejdzie jeszcze z półtora miesiaca nie wiem czy pisałam wstępnie za tydzień planowany jest zabieg Omar mail doszedł? będzie z tego jakiś dobry news? Quote
Ziutka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jutro wybieram się na wizytę do pani Małgorzaty ;) Quote
Recommended Posts