Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Właśnie ja nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo dostałam tylko maila od pani, która zatytułowała go "Dora", a wmailu napisała "Pozdrawiam". Żadnej wiadomości z danej strony ogłoszeniowej nie było, tylko bezpośrednio mail ze skrzynki od tej pani. Myślałam, że może pani chciała podpytać o Dorkę i że zapomniała napisać coś wiecej prócz "pozdrawiam", ale na moje pytanie odpowiedziała, że rozmawiała telefonicznie i miała podać swojego maila, żeby dostać więcej zdjęć Doreczki :)

Super, że ten domek będzie. Dorka jest śliczna, a ta pani będzie pewnie bardzo szczęśliwa mając taką psinkę :)
No, to niech Dora kończy to cieczkowanie, sterylka szybko...i do domu. Dobrze, że pani chce czekać na Dorę...

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie ja nie wiem z jakiego ogłoszenia, bo dostałam tylko maila od pani, która zatytułowała go "Dora", a wmailu napisała "Pozdrawiam". Żadnej wiadomości z danej strony ogłoszeniowej nie było, tylko bezpośrednio mail ze skrzynki od tej pani. Myślałam, że może pani chciała podpytać o Dorkę i że zapomniała napisać coś wiecej prócz "pozdrawiam", ale na moje pytanie odpowiedziała, że rozmawiała telefonicznie i miała podać swojego maila, żeby dostać więcej zdjęć Doreczki :)

Super, że ten domek będzie. Dorka jest śliczna, a ta pani będzie pewnie bardzo szczęśliwa mając taką psinkę :)
No, to niech Dora kończy to cieczkowanie, sterylka szybko...i do domu. Dobrze, że pani chce czekać na Dorę...

Posted

Ja też się bardzo ciesze że Docia bedzie miała domek i fakycznie najważniejsze że pani chce czekac na Dorcię.To ja w miejsce jej ogłoszenia wstawię Lady w takim razie, może tym razem ktos biedulkę zauważy.

Posted

omar napisał(a):
Dzwoniła do mnie Pani z Brwinowa :)
Myślę, że mamy domek dla Doreczki :D
Jak tylko będzie po sterylce pojedziemy w gości i jeśli wszystko będzie zgodnie z ustaleniami to panienka zmieni adres zamieszkania - tym razem na stałe :D

o matko! Co za info! Wspaniale! Bardzo się cieszę!:):):)

teraz tylko koniec cieczki, sterylka i siooo do nowego domku Doreczko!:)

Omar, znasz kogoś sensownego do zrobienia wizyty na Żoliborzu? Zależy mi na czasie...

Posted

W ramach wdzięczności dla lilith27, że zawsze mogę na Nią liczyć w związku z allegrem dla moich psiaków, mogę wpłacić 40 zł na sterylkę dla Dory.
I przepraszam że tylko tyle, ale tych ,,moich '' też trochę się nazbierało :roll:
Dziękuję Ci lilith za niezawodność i życzliwość, no i proszę o nr konta:lol:

Posted

bianka0 napisał(a):
W ramach wdzięczności dla lilith27, że zawsze mogę na Nią liczyć w związku z allegrem dla moich psiaków, mogę wpłacić 40 zł na sterylkę dla Dory.
I przepraszam że tylko tyle, ale tych ,,moich '' też trochę się nazbierało :roll:
Dziękuję Ci lilith za niezawodność i życzliwość, no i proszę o nr konta:lol:

o dziękuję Ci serdecznie
zaraz podam nr konta

Posted

koszt sterylki to około 250 zł.
wpłaciłam wcześniej 43 zł. Teraz dopłacę na konto Lilith 57 zł, to razem da 100 zł. Plus będzie jeszcze to, co dorzuciły deklarujące to na wątku dziewczyny, dokładnie nie wiem jakie to kwoty, Lilith musi sprawdzić na wyciągu. Ale tak licząc "na oko", to jeszcze ze 100 zł musimy przynajmniej nazbierać....damy radę...musimy;)

Posted

[quote name='Monday']Była wizyta?
Niestety nie było...
Codziennie jeżdżę w duższą trasę do dr. Olkowskiego z naszym Puntem (wczoraj miał amputację łapki :()
Dzisiaj znowu po pracy jedziemy do dr. z Puntem (jeśli jutro nie będziemy jechać to jutro zrobię wizytkę)

Zajrzyjcie cioteczki do naszego Punciaka :

http://www.dogomania.pl/threads/180310-Sochaczew-PUNTO-zA-amana-A-apa-wyrok-eutanazja-POTRZEBNA-POMOC

Posted

spieszę donieść, że z wyciagu wynika iż
ciocia aimez_moi przelała dla dorki 30 zł
ciocia bianka0 podarowała kwote 40 zł
ciocia obraczus87 przelała kwote 20 zł
ciocia NatusiaiJa podarowała nam 10 zł
skarpeta Dorki na sterylke zawiea 100 zł

Posted

lilith27 napisał(a):
spieszę donieść, że z wyciagu wynika iż
ciocia aimez_moi przelała dla dorki 30 zł
ciocia bianka0 podarowała kwote 40 zł
ciocia obraczus87 przelała kwote 20 zł
ciocia NatusiaiJa podarowała nam 10 zł
skarpeta Dorki na sterylke zawiea 100 zł

ode mnie raz poszło 43 zł, drugi raz 57 zł. Łącznie 100 zł.
o 43 pisałaś, że doszło, ale chyba ten drugi przelew też już jest razem było by 200 zł na sterylkę,łącznie z innymi datkami.

Posted

bico napisał(a):
ode mnie raz poszło 43 zł, drugi raz 57 zł. Łącznie 100 zł.
o 43 pisałaś, że doszło, ale chyba ten drugi przelew też już jest razem było by 200 zł na sterylkę,łącznie z innymi datkami.

wydruk brałam najprawdopodobniej zanim przelew Twój poszedł

.
to był chyba wtorek...jak brałam wydruk
tak bo wtorek środa byłam w lublinie.....
jeśli wysłałaś to na pewno doszło
jeśli się wyrobie z poniedziałek to zajdę jeszcze do banku
ewentualnie wtorek mam luźniejszy
43 złote zostało zaksięgowane łącznie z pieniązkami 102 złotych po szczeniakach
miałam jeszcze 50 złotych które dostałam od nowych pańciów umki i które przeznaczyłam na dore
łącznie miałam 195 złotych i w sumie 200 złotych przelałam Magdzie w czwartym tygodniu pobytu dorki u niej
pieniazki te zostaną spożytkowane na jedzonko dla dorki
na pierwszej stronce ujęłam wyliczenia

damy rade na pewno

jest jeszcze wpłata od Beaty M
w skarpetce z Twoją Magda wpłatą jest łącznie zatem 209 złotych
jęsli dobrze liczę
spokojnie siade podliczę i napisze wszystko na pierwszej stronie

Monday napisał(a):
Czy domek na Dorkę nadal czeka?

myślę, że czeka Pani prosiła żeby zarezerwowac suczkę jak wstępnie myslała ze zejdzie jeszcze z półtora miesiaca

nie wiem czy pisałam
wstępnie za tydzień planowany jest zabieg

Omar mail doszedł?
będzie z tego jakiś dobry news?